Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
abe imam nekoj problem nesot kako lagg si4ko iz4eznuva i ... mi pise CL_FLUSHENTITYPACKET de we help plss :tapp::tapp:

Провери си интернет конекцијата. Ваљда е до тоа. Или во ова време.. даунлоад порничи и кантер не оди. x)

abe imam nekoj problem nesot kako lagg si4ko iz4eznuva i ... mi pise CL_FLUSHENTITYPACKET de we help plss :tapp::tapp:

Исти случај и кај мене пред некој ден почна вака да ми праи. Но тоа е до интернетот..Кај мене е така зошто имам поврзано 2 компјутери во мрежата:helou:

Па нормално, ја делиш брзината. А 256/256 не е некоја брзина..

Исти случај и кај мене пред некој ден почна вака да ми праи. Но тоа е до интернетот..Кај мене е така зошто имам поврзано 2 компјутери во мрежата:helou:

И да ти се 10 поврзани, нема врска, се додека никој ништо не црпи од интернет (симнува). Значи ако сите симнуваат нешто во исто време, е тогаш се дели брзината. Иначе ако се во мирување, зашто би се делела?

И да ти се 10 поврзани, нема врска, се додека никој ништо не црпи од интернет (симнува). Значи ако сите симнуваат нешто во исто време, е тогаш се дели брзината. Иначе ако се во мирување, зашто би се делела?

Проблеми прави кога некој на др компјутер работи на интернет...тогаш е мн слаб интернетот

Може некој да ми каже од што ми паѓа Фпс...На почеток ми е 100 али после ми паѓааа.ХЕЛЛЛП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom