Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
abe imam nekoj problem nesot kako lagg si4ko iz4eznuva i ... mi pise CL_FLUSHENTITYPACKET de we help plss :tapp::tapp:

Провери си интернет конекцијата. Ваљда е до тоа. Или во ова време.. даунлоад порничи и кантер не оди. x)

abe imam nekoj problem nesot kako lagg si4ko iz4eznuva i ... mi pise CL_FLUSHENTITYPACKET de we help plss :tapp::tapp:

Исти случај и кај мене пред некој ден почна вака да ми праи. Но тоа е до интернетот..Кај мене е така зошто имам поврзано 2 компјутери во мрежата:helou:

Па нормално, ја делиш брзината. А 256/256 не е некоја брзина..

Исти случај и кај мене пред некој ден почна вака да ми праи. Но тоа е до интернетот..Кај мене е така зошто имам поврзано 2 компјутери во мрежата:helou:

И да ти се 10 поврзани, нема врска, се додека никој ништо не црпи од интернет (симнува). Значи ако сите симнуваат нешто во исто време, е тогаш се дели брзината. Иначе ако се во мирување, зашто би се делела?

И да ти се 10 поврзани, нема врска, се додека никој ништо не црпи од интернет (симнува). Значи ако сите симнуваат нешто во исто време, е тогаш се дели брзината. Иначе ако се во мирување, зашто би се делела?

Проблеми прави кога некој на др компјутер работи на интернет...тогаш е мн слаб интернетот

Може некој да ми каже од што ми паѓа Фпс...На почеток ми е 100 али после ми паѓааа.ХЕЛЛЛП

ajde be ne zezaj:D daj nekoj sifri zs nisanov mi poluduva :D :je:

Нема такво бе!

Земи со маркер нацртај си го нишанот на мониторот, и нема да се шити кога ќе пукаш!

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom