Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Toa ти се случува кога се мени мапа или ..?

Веројатно е до драјверите, напрај им нив реинстал. + Реинстал мапите уште еднаш..

офтопик, имаш nVidia 4 ? или грешам..?

имам Нвидиа,и не коа се менја мапа туку немозам у опсте да влезам на некој мапи а на некој мозам :S на овие со се играат мозе само на цпл_милл и инферно а другите тоа сто го пратив ми го писуе :@

Веројатно имаш некои not workin maps (расипани, друга верзија или некој др проблем). Симни си оригинал мапи и стави ги. Гарант ке е до тоа..

Ако не е до мапите, www.nvidia.com слегни си асални драјвери.

Од тие две мора нешто да е..

Downloadiri го ОВА.
Потоа оди отпакуви го во фалјовите на цсСтрике ..
Потоа во играта кога ке креираш кога ке флезиш немоза у конзола да пишеш ништо само ке стиснеш буква H и мислам дека ке се снајдеш таму ... Поздрав:salut:

no linkot mislam deka ne raboti
tnx za pomosta

ako moze nekoj da mi napisi najdobri ratovi za onnet internet.Fala odnapred

go ebf mojata graficka vlegof na "menu" vo graficka ne znam so stitnaf mi davase restart Pc yes stitnaf yes koa se restartirase mi davase graficka katastrofa kanter so soutware da igram mislam nema pomos kako da go vracam kakko bese grafickata : i pak ne znam so stitnaf sea go palam Pc kako da ne mi se pali :@:@:@ ccc ge ebaf Pc ccc !

Пробај со реинстал на драјверите, тоа е проблемот што играш на софтвер мод ( немаш инсталирано OPEN GL )

Пробај со реинстал на драјверите, тоа е проблемот што играш на софтвер мод ( немаш инсталирано OPEN GL )
cabe e sea go palif PC kako ne da go palam ne cini nesto mora na majstor da go odnesam :@ ama se plasam da ne go rasipaf grafickata 8600 GT

Носи го на мајстор што чекаш ...
од читот ти е изгледа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:(шала)

Носи го на мајстор што чекаш ...
од читот ти е изгледа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:(шала)
дада можно е да е од чит ако си користил ного вируси факат цитовите и ком се блокира

Од кај можам да симнам драјвер за CS?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom