I
Ivan_FBI
Гостин
како да напраам да имам 100 фпс ???![]()
Доколку имаш nvidia графичка исклучи ја опцијата „V-sync“ од контрол панелот на графичката, и на цс у конзола пиши fps_max 101...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како да напраам да имам 100 фпс ???![]()
На овие да не мислиш?
Код:net_graph 1/2/3 net_graphpos 1/2/3

али ипак флKGB не ти се ставени ботовите секогаш мора кога ке претиснаш Х да ти излезат таму менито за ботови, зботс папката стави ја цела цо цсСтрајк и после га отпакуви таму во цдСтрајк рестертирај ком и пробај ... се надевам дека ке бива ако не бива апката што ти е Зботс само ја отпакуви.. па проби
ne biva jbg i ne mora da imam botovi jas go imam kanterot od insomnia i mislam tesko e da se stava botoviKGB не ти се ставени ботовите секогаш мора кога ке претиснаш Х да ти излезат таму менито за ботови, зботс папката стави ја цела цо цсСтрајк и после га отпакуви таму во цдСтрајк рестертирај ком и пробај ... се надевам дека ке бива ако не бива апката што ти е Зботс само ја отпакуви.. па проби
:salut:ne biva thnxПред да почнеш со инсталација најпрвин треба да се прочита Упатството. Прочити го па ке ти стане јасно како се инсталира....Ако го немаш пиши ке ти го дадам:helou:

Здраво,ја најдов у ЦД-ињата Кантер-МАкедонска верзија, е сеа, како да направам да играм јас против 7-8 ботови??ставам ја и ми се префрлаат,поздрав
дај казете со е ова ко ке ја пустам цс влагам не сервер и ми се гаси играта и...:
Fatal Error
''Bad Surface extents 832/0 at position (1280,3840,704)'' ако знаете помогнетееее!! плс
напраив стоо пати џабе :SНапрај реинстал набрзинка. (=