Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Напраив сеа фпс ми се 99-100 цело време така идат =) хехе фала многу но феар.

fpsht3.jpg

aj јас сеа како да напраам 100 фпс..?
Рокав на 100 константно.. нешо реинстал праев сеа од 60 не мрда. Неможам да најдам на сликата 3д и сл.. а у контрол панел имам само nVidia Десктоп менаџер, нема другото сите шо го викат nVidia control panel го нема..

сакам step by step, почнувајки од сликата :icon_lol:

aj јас сеа како да напраам 100 фпс..?
Рокав на 100 константно.. нешо реинстал праев сеа од 60 не мрда. Неможам да најдам на сликата 3д и сл.. а у контрол панел имам само nVidia Десктоп менаџер, нема другото сите шо го викат nVidia control panel го нема..

сакам step by step, почнувајки од сликата :icon_lol:
fpshow-to495.jpg

Абе јас преку десктоп менаџерот си исклучив вертикал sync. Само дека поодамна не се сеќавам каде точно ако најдам ќе пишам

Тони јас му го кажував тоа, го нема Нвидиа Контрол Панел.
Чудно стварно.. :)

Стари драјвери има, wot иди у тоа „Performance & Quality Settings“ таму мора да го има „V-sync“ барај... Не веќе кај мене така бидејќи имам понови драјвери па неможам сликовито и подетално да ти објаснам...

За да има контрол панел треба да ги има најновите драјвери од nvidia.com 162.25 нешто така беа...

Па јас тоа му го кажав, оди downloadiraj ги најновите драјвери ке го имаш.
Рече дека ги имал најновите и то.. :)

За да има контрол панел треба да ги има најновите драјвери од nvidia.com 162.25 нешто така беа...

Ја уште со 90 и некоја верзија на драјверите имав контрол панел.. Сеа не смеам да ставам друга верзија што е над 158,27 бидејќи кантерот не ми работи... :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom