Нишо не халуцинираш толкав е... али ако веќе ја имаш играта симни го само пачот па пробај така.. би треало да работи :salut:Чекај сеа,пачот е 541 мега или ја нешо халуцинирам.
А играта е уствари она Counter-Strike 1.6 Installation и е 274 мега.
Нишо не халуцинираш толкав е... али ако веќе ја имаш играта симни го само пачот па пробај така.. би треало да работи :salut:Чекај сеа,пачот е 541 мега или ја нешо халуцинирам.
А играта е уствари она Counter-Strike 1.6 Installation и е 274 мега.
Адни ме на мсн mc-meto@hotmail.com се ке ти објаснам ..:smir:brat nisto ne te razbrav !! de ak moze kazi po jasno
Оф леле неможеш да свртиш неколку страни поназад...Зошто неможам кантер да ја уклучам во OpenGl?
Ми вика video not supported
Aко има пас, прво во конзола пишуваш password и го пишуваш пасот, а потоа пишуваш ИП од серверот.Абе ја иам проблем..неможам да го ставам на кајгана 3 от сервер тој за кланските у фејворитс ... сите можам тој сервер неможам.. го имам пачот и се..преку конзола можам да се конектирам само ако нема тој сервер пас..хелп
Мора бидејки без пач не можиш да играш . Ако си за симнувајне ти го препорачѕвам в23.pozz:helou:Мора ли да се инсталира пачот јас до сега не сум го исталирал
Зошто служи пачот
Aj ke ve molam koj moze neka mi pomogne so owa . Grafiata ne mozam da ja napravan na openGL . vika nesto video is not suported :S ? Fala odnapred
разгледајте ја темата првоRed напиша:инсталирај ги драјверите на графичката и ќе можеш да играш во ОпенЃЛ