Помош околу Counter-Strike (општо)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Imas cela tema sXe-injected vidi tamu koja greska ja pravis. .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Што е тоа Цит ако може некој да ми каже и каде да најдам...?

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Незнам на што мислиш но ако мислиш на чит.. добра иницијатива да добиеш уште сега бан и прекарот читер.. а ако мислиш на друго тогај sorry :smir:

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
luge ke moze li nekoj da mi objasni dali kajgana serverot e praven preku deticated server ili preku nesto drugo?i ako e praen preku deticated kazete mi kolku e potrebna edna konfiguracija za podiganje na takov server kako kajgana?jas iam internet so 1mbs kom: 512 mb graficka 128 mb i procesor 1.7!ke moze li nekoj da mi kaze kakov server mozam da podignam so vakov net i vakov kom i kolku moze najveke igraci da podrzi serverov bez da lagira???fala.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
luge ke moze li nekoj da mi objasni dali kajgana serverot e praven preku deticated server ili preku nesto drugo?i ako e praen preku deticated kazete mi kolku e potrebna edna konfiguracija za podiganje na takov server kako kajgana?jas iam internet so 1mbs kom: 512 mb graficka 128 mb i procesor 1.7!ke moze li nekoj da mi kaze kakov server mozam da podignam so vakov net i vakov kom i kolku moze najveke igraci da podrzi serverov bez da lagira???fala.
4-5 играчи.

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
a ke mi kaze li nekoj preku sto e napraen serverot kajgana koj go napravil i dali e napraven preku deticated server???

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Kоа пробувам да се конектирам на некој сервер,ми вика The server is using a newer protocol (7) then your client.
Знае ли некој од кај можам да ги симнам овие апдејти или како да го поправам ова?!!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Kоа пробувам да се конектирам на некој сервер,ми вика The server is using a newer protocol (7) then your client.
Знае ли некој од кај можам да ги симнам овие апдејти или како да го поправам ова?!!
Симни си кантер од cs.kajgana.com и би требало се да биде во најдобар ред.:wink:

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Чекај сеа,пачот е 541 мега или ја нешо халуцинирам.
А играта е уствари она Counter-Strike 1.6 Installation и е 274 мега.

Kajgana Shop

На врв Bottom