4-5 играчи.luge ke moze li nekoj da mi objasni dali kajgana serverot e praven preku deticated server ili preku nesto drugo?i ako e praen preku deticated kazete mi kolku e potrebna edna konfiguracija za podiganje na takov server kako kajgana?jas iam internet so 1mbs kom: 512 mb graficka 128 mb i procesor 1.7!ke moze li nekoj da mi kaze kakov server mozam da podignam so vakov net i vakov kom i kolku moze najveke igraci da podrzi serverov bez da lagira???fala.
Го прашуваш ова во подфорумот за CS 1.6.Imate li server za Call of Duty 2?A ako imate dajte mi IP adresa.
Симни си кантер од cs.kajgana.com и би требало се да биде во најдобар ред.:wink:Kоа пробувам да се конектирам на некој сервер,ми вика The server is using a newer protocol (7) then your client.
Знае ли некој од кај можам да ги симнам овие апдејти или како да го поправам ова?!!
Заедно со кантерот симни го и пачот кој се наоѓа на истото местоMeToNo1[MkD];916749 напиша:Симни си кантер од cs.kajgana.com и би требало се да биде во најдобар ред.:wink: