Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Imas cela tema sXe-injected vidi tamu koja greska ja pravis. .

Што е тоа Цит ако може некој да ми каже и каде да најдам...?

Незнам на што мислиш но ако мислиш на чит.. добра иницијатива да добиеш уште сега бан и прекарот читер.. а ако мислиш на друго тогај sorry :smir:

luge ke moze li nekoj da mi objasni dali kajgana serverot e praven preku deticated server ili preku nesto drugo?i ako e praen preku deticated kazete mi kolku e potrebna edna konfiguracija za podiganje na takov server kako kajgana?jas iam internet so 1mbs kom: 512 mb graficka 128 mb i procesor 1.7!ke moze li nekoj da mi kaze kakov server mozam da podignam so vakov net i vakov kom i kolku moze najveke igraci da podrzi serverov bez da lagira???fala.

luge ke moze li nekoj da mi objasni dali kajgana serverot e praven preku deticated server ili preku nesto drugo?i ako e praen preku deticated kazete mi kolku e potrebna edna konfiguracija za podiganje na takov server kako kajgana?jas iam internet so 1mbs kom: 512 mb graficka 128 mb i procesor 1.7!ke moze li nekoj da mi kaze kakov server mozam da podignam so vakov net i vakov kom i kolku moze najveke igraci da podrzi serverov bez da lagira???fala.

4-5 играчи.

a ke mi kaze li nekoj preku sto e napraen serverot kajgana koj go napravil i dali e napraven preku deticated server???

Kоа пробувам да се конектирам на некој сервер,ми вика The server is using a newer protocol (7) then your client.
Знае ли некој од кај можам да ги симнам овие апдејти или како да го поправам ова?!!

Kоа пробувам да се конектирам на некој сервер,ми вика The server is using a newer protocol (7) then your client.
Знае ли некој од кај можам да ги симнам овие апдејти или како да го поправам ова?!!

Симни си кантер од cs.kajgana.com и би требало се да биде во најдобар ред.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom