земи фрли го низ терасата надоле... и купи си нов компјутер:baeh:I posle tolku vreme vidov deka i wolf so mi rece so igrata ne pomaga i toa ... Neznam so da praam ... Mn sakam da igram a mi ukocuva na sred igra ... I ne mi izleguva ni Error ni nisto ... Moram Restart i pak da vlezam u igra ... Probav i reinstal i si ja kupiv i igrata i pak nisto ... HELP ?!?!?!
Saa pitam covecki ne da me zajbavas ... Koe e toa programce za ako ti izleguva Error ?земи фрли го низ терасата надоле... и купи си нов компјутер:baeh:
земи дај му формат..Saa pitam covecki ne da me zajbavas ... Koe e toa programce za ako ti izleguva Error ?
Go zemav pred 4 dena od formatiranje ... Mu staviv i nova graficka ...земи дај му формат..
Toni e vo pravo, do sega site pachovi sme gi probale i se nekoj pravi problem, v23b gi dava site serveri, i dosta e stabilen, taka da strogo v23bИнсталирај го најсигурниот пач досега, v23b. =)
Еј па и мене си ме фатил на сликава =)
Aj ako mozes vecer nakaj 8 : 30 vlezi na msn malku ...Toni e vo pravo, do sega site pachovi sme gi probale i se nekoj pravi problem, v23b gi dava site serveri, i dosta e stabilen, taka da strogo v23b
za capetanot jack
druze neznam ondak stho moze da e, jas ti kazav, go imaf istiot problem, ke igrav 15min ke mi se ukocese i morase res, gi smaliv mhz na procesorot i sve e ok, posle nekoe vreme si go pojacav ramot i gi vrativ mhz na procesorot na maksimum i sea leta nema muka, taka da moze i do ramot da ti e, ako go opteretuvash premnogu pc-to
Најверојатно проблемот е до sXe-то. И мене ми правеше така проблеми еднаш, али прекинаа проблемите. =)Зашто секогаш морам да се конектирам на кајгана1/2 по двапати ? првиот пак кога ке влезам ми ја каси играта, и тек после можам да влезам и да играм