Помош околу Counter-Strike (општо)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Freezetime-от нека си седи. Порано немавме време оружје да купиме. ;)
Мапите ќе ги уплоадираме кога ќе можеме. Скриптата ќе биде инсталирана.... и тебе ќе те аднам и на вториот сервер. Поздрав.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
I posle tolku vreme vidov deka i wolf so mi rece so igrata ne pomaga i toa ... Neznam so da praam ... Mn sakam da igram a mi ukocuva na sred igra ... I ne mi izleguva ni Error ni nisto ... Moram Restart i pak da vlezam u igra ... Probav i reinstal i si ja kupiv i igrata i pak nisto ... HELP ?!?!?! :(

Janev

2.856
Поени од реакции
58
I posle tolku vreme vidov deka i wolf so mi rece so igrata ne pomaga i toa ... Neznam so da praam ... Mn sakam da igram a mi ukocuva na sred igra ... I ne mi izleguva ni Error ni nisto ... Moram Restart i pak da vlezam u igra ... Probav i reinstal i si ja kupiv i igrata i pak nisto ... HELP ?!?!?! :(
земи фрли го низ терасата надоле... и купи си нов компјутер:baeh:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе кантеров го реинсталирав, и све е ок, и пач (v26) и се му ставив, ама коа сум на сервер, нејќе пораки да испраќа, уствари сака, ама не ми ги прикажува, само ова ми го прикажува:

"Cstrike_Chat_AllDead"

- и другите кога пишуваат ова ми излага!

- еве видете

Знае некој како да го решам проблемов?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Инсталирај го најсигурниот пач досега, v23b. =)

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
Инсталирај го најсигурниот пач досега, v23b. =)
Toni e vo pravo, do sega site pachovi sme gi probale i se nekoj pravi problem, v23b gi dava site serveri, i dosta e stabilen, taka da strogo v23b :)

za capetanot jack :)

druze neznam ondak stho moze da e, jas ti kazav, go imaf istiot problem, ke igrav 15min ke mi se ukocese i morase res, gi smaliv mhz na procesorot i sve e ok, posle nekoe vreme si go pojacav ramot i gi vrativ mhz na procesorot na maksimum i sea leta nema muka, taka da moze i do ramot da ti e, ako go opteretuvash premnogu pc-to :)

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Абе кантеров го реинсталирав, и све е ок, и пач (v26) и се му ставив, ама коа сум на сервер, нејќе пораки да испраќа, уствари сака, ама не ми ги прикажува, само ова ми го прикажува:

"Cstrike_Chat_AllDead"

- и другите кога пишуваат ова ми излага!

- еве видете

Знае некој како да го решам проблемов?
Еј па и мене си ме фатил на сликава =)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Зашто секогаш морам да се конектирам на кајгана1/2 по двапати ? првиот пак кога ке влезам ми ја каси играта, и тек после можам да влезам и да играм

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Toni e vo pravo, do sega site pachovi sme gi probale i se nekoj pravi problem, v23b gi dava site serveri, i dosta e stabilen, taka da strogo v23b :)

za capetanot jack :)

druze neznam ondak stho moze da e, jas ti kazav, go imaf istiot problem, ke igrav 15min ke mi se ukocese i morase res, gi smaliv mhz na procesorot i sve e ok, posle nekoe vreme si go pojacav ramot i gi vrativ mhz na procesorot na maksimum i sea leta nema muka, taka da moze i do ramot da ti e, ako go opteretuvash premnogu pc-to :)
Aj ako mozes vecer nakaj 8 : 30 vlezi na msn malku ...

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Зашто секогаш морам да се конектирам на кајгана1/2 по двапати ? првиот пак кога ке влезам ми ја каси играта, и тек после можам да влезам и да играм
Најверојатно проблемот е до sXe-то. И мене ми правеше така проблеми еднаш, али прекинаа проблемите. =)

Kajgana Shop

На врв Bottom