Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HELP HELP HELP ?!?!Primer u Local Disk D mi e ... i sea da go skeniram .. i restart i da pucam toa ?napraj scandisk na drajvot kaj so ti e counter i windowsot. restartiraj i uzivaj
HELP HELP HELP !!!Jas srediv .. Mi pomogna Wolf4eto ( gzleto ) .. So toa so mi rece da stavam Ventilator na kom zatoa so ima samo 1 kuler i mi se zagreval kom ... Fala Hungry pozz ....
zemi si kuler pojak, i ke bide se okey, a mozes i bez ventilator, preku bios smali gi mhz na procesorot, posporo ke raboti pc-to ama nema da koci, ja ti garantiram, ako neznaes ne cepkaj
da ne go riknes 

LOL CE ve molim za pomos dur igram kanter se normalno e za 10 min i na desnoto cose od ekranot mi izleguva Cl_FlushEntityPacket i lagot mi ripa na 1000 i mi se ukocuva igrata.... please help me![]()
preinstaliruem kanterot ama ne pomaga plus ova na sve serverite se slucue na koi so ce vlezem....

freeze time da go vratime na 2 sek kako stho bese porano, zsh sega e na 5, i awp dust i india ako moze da gi adnete, toa e od mene molbata
inace epten e podobro vaka, pisuva koj admin kogo kiknal, baniral napravil res itn itn, a da i ako moze funkcijata exec restart.cfg da se vrati vo upotreba
epten e top ne se zamaras ni live ni nistho da pisuvas, plus po film e
Lesh cekam odgovor 
ke ti j.... 
isti user i pass ko stho mi e na prviot, koga ke se ukljucis addni me, ja momentalno pucam na 1 server , ajt