Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Тони јас оттука подесив само подесив цифри од различни постови т.е. се измешав ако знајш кажи точно од кој пост да ги внесам цифрите.
Немам јас кабелски нет, затоа и не знам... Пробај 101 сите rates да ги ставиш, па ако нема проблеми, полека зголеми ги. :salut:

Дали може да ми дадете некаков програм за кантерот,бидејќи на еден мој другар кога игра кантер,сето она што се пишува не му излегува....ај ве молам побрзо =)

Дали може да ми дадете некаков програм за кантерот,бидејќи на еден мој другар кога игра кантер,сето она што се пишува не му излегува....ај ве молам побрзо =)
:D El problemo got solved. :pipi:

а шо е стално полн CS.Kajgana.com:27015 ??
дали не можи да се напрај некако со пасворди и да биди само за членови од формуот ??2

а шо е стално полн CS.Kajgana.com:27015 ??
дали не можи да се напрај некако со пасворди и да биди само за членови од формуот ??2
Таа метода е одамна испробана, и не функционира. Затоа има и втор сервер, т.е. cs.kajgana.com:27020.
Поздрав.

абе дај нека ми кажи некој како да го направам кантеров да ми игра онлајн???
барам помош!!

абе дај нека ми кажи некој како да го направам кантеров да ми игра онлајн???
барам помош!!
За да можеш да играш online на Кајгана Counter Strike серверите, треба да ја имаш играта Counter Strike 1.6 инсталирана, sXe client, и треба да имаш активна интернет конекција.
Прво, пушти го клиентот, па после играта. Одиш во Find Servers > Favorites > Add to favorites: cs.kajgana.com:27015 или cs.kajgana.com:27020. Конектирај се на едниот од нив, и пријатно пукање.
Поздрав.

За да можеш да играш online на Кајгана Counter Strike серверите, треба да ја имаш играта Counter Strike 1.6 инсталирана, sXe client, и треба да имаш активна интернет конекција.
Прво, пушти го клиентот, па после играта. Одиш во Find Servers > Favorites > Add to favorites: cs.kajgana.com:27015 или cs.kajgana.com:27020. Конектирај се на едниот од нив, и пријатно пукање.
Поздрав.
a da prasam zosto na nekoi mhhm kompjuteri na koj sto sum igral ne moze Одиш во Find Servers > Favorites > Add to favorites tuku mora vo konzola connect IP

Поздрав.
dodatok i soodveten patch ...

mi treba pomos od nekoj. simnav ova sxe client ama ne mozam da go instaliram .rar . moze nekoj da mi kaze da ne ima nekoja finta poso ja ne sum mnogu po tie raboti!!

[acko]®;786597 напиша:
mi treba pomos od nekoj. simnav ova sxe client ama ne mozam da go instaliram .rar . moze nekoj da mi kaze da ne ima nekoja finta poso ja ne sum mnogu po tie raboti!!
ako e rar ima vo nego nekoj falj exe objasni sto ima vo nego koi faljovi ?

nema niso samo onaka ikonka e so ne ja prepoznava i koga ja startuva mi dava da biram so koj program da ja startuvam (word, photoshop itn.)
ne mi e zip fajl pa da mi dava unzip

[acko]®;786607 напиша:
nema niso samo onaka ikonka e so ne ja prepoznava i koga ja startuva mi dava da biram so koj program da ja startuvam (word, photoshop itn.)
ne mi e zip fajl pa da mi dava unzip
pa togas ne e toa toa a od kajgana smetna ?

fala. najdov kako. simnav powerZIP i go unzipuvav i sea go instalirav. dala za pomosta

abe da pitam imam ja cstrike 1.6 no steam ama koga ke sakam da se priklucam na nekoj server na primer kajgana prvo se konektira pa posle mi pokaze `your .ddl[cl_dlls/client.ddl] differs from the serve`s `
ako nekoj znae so e rabotata molam go neka kaze

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom