Тешко вас што мислите дека натпреварот не беше договорен или па Рома од што беше којзнае колку силна го добила натпреварот....Не ја мразам Рома како екипа баш ми се симпатични
но заради ваквите дебили како овој апашот кој три грама мозок немаат и џабе фудбал следат ми се одмилва екипата и почнувам да го мразам фудбалот заради толку прочитани глупости од него..та и од оној синдикатот каде во ЛШ немало никогаш наместен натпревар:kesa:..
И оваа беше местена ама експертите од Интер за местени натпревари беа во депресија па не можеа да замарат!
Тука никој не го спомне Интер(тогаш реално не победивте и нема збор) туку муабетевме за натпреварот со Баерн каде цел свет гледа што се случуваше таму и јавна тајна е дека натпреварот беше договорен а вие живеете во илузии дека машки сте го победиле..тоа не можам да го разберам за луѓе кој долго време пратат фудбал и не гледаат очигледни работи...!

..посебно од Пупоне не очекував да речи дека натпреварот не бил договорен..она апла беше па и цел форумд а дојдите да ме навредувате и да ми објаснувате дека натпреварот беше реален нема да се предомислам ниту процент за таквото нешто бидејќи натпреварот во второто полувреме беше очигледно нешто..како и да е!