Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
... Како и да е, сега наредниве три кола ги киниме помаливе, па се гледаме во Рим.:wink:
Да, да Клуж (Pupone ги памтe добро)...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... Како и да е, сега наредниве три кола ги киниме помаливе, па се гледаме во Рим.:wink:
Како играше Бориело?
Да, да Клуж (Pupone ги памтe добро)...![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Cuban ovaj e Amerikanecot
исто така овој на најдобриот млад кошаркар во нба му дава по 1 мил за да си ја започне кариерата на најдобар начиноуу овој е пун пари,Кубан е газда на Далас Маверикс и многу вложува во нив бидејќи ја сака кошарката е сега незнам дали е тоа случајот со фудбалот и Рома но сепак спортски тип кој мислам дека тоа го прави од љубов, но и да има каде да потроши некоја денар, верувајте има многу![]()
почнаа гласините за нов тренер се вртат неколку имиња, највеќе ми се бендиса Липи а нај се разочарав кога слушнав за Леонардо ќе си ги изеде ноктите доколку дојде во Рома![]()
Не ми се коментира за двава пораза, со Баерн знам дека ќе ги делиме бодовите, во Рим ќе го сркнат и они.
Може Рома да се потрпре на Марк Кубан,акционер милијардер кој нема да се стега со инвестиции, бар пола да праи од тоа што го праи за неговиот миленик Далас, Рома ќе земе тројна уште сезонава ако дое пред нова година.
Сенси фамилијата неможе да го носи на плеќи овој тим во лошо, откако почина Франко веќе ништо не е исто, и позитивното од претходно веќе го нема.
За тренер и јас сум за смена, Раниери покажа тоа што покажа, со се новиот бос на престолот треба и нов човек на клупа.