thisisnoizy
Good things take time
- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 2.007
- Поени од реакции
- 2.043
Mislis,Levante ?!
ги мешам јебига ))) а овај бурдисо помладиов не сум уверен дека ќе направи нешто но нека грее клупа.... како што вели еден другар се врши притисок за николас да дојде во рома па сега ќе видимеMislis,Levante ?!
молење и директно на стадион а уште се преговара со бехрами раниери дефинитивно не се откажува...инаку донесена е одлука да има недела во 12:30 фудбал значи ке има меч тогаш секоја недел, на што цркавата се противела демек недела бил ден да се посвети на семејството а не на фудбал , јас би рекол уште подобро со се семејството и на фудбал )))
Не е завршен, шутираат пенали.0-0 конечен со Леванте... додека беа Тоти,Менез и Де Роси игравме супер, кога тие испаднаа немаше креативност во играта бидејќи средниот ред го држеа тркачите Перота и Бриги и невоиграниот Симплицио кој не верувам дека може да игра на ниво на еден Пизаро!!! и стварно незнам зошто Касети и Тадеи одиграа цел натпревар?? се знае пријателска е, можеше да ги проба Роси, Черчи или Менез да го префрлеше на десната страна... али Раниери си знае најдобро... се на се задоволен сум од играта
ејјј!!! мислев готово е, а тие пенали шутирале јбг ги пропуштив!!!
веројатно те интересира дали е точна информацијата за заинтересираноста на Арсенал за Филип Мексес... епа да, точна е.... ама далеку од нешто конкретно, ќе видиме понатаму, ма да мали се шансите!!!!Колку веродостојни се Calcio News 24 и Spor Republica во Италија?
види сега, и Николас Бурдисо беше земен од Интер некаде на оваа возраст како голем талент, ама знаеме какви маки видоа Интер со него и какви киксови правеше, впрочем минатата сезона во Рома на Бурдисо му беше најдобра во кариерата... значи малиот Бурдисо го ставам во исти кош со еден Андреоли, ништо посебно не направивме само ќе избркаме млад италијанец, а ќе донесеме млад аргентинец... се надевам дека тоа е правилен потег!!!Еве едно бедно привју од вчерашниот натпревар "дрпнато" од некои шпански вести, инаку оваој натпревар беше за трофеј - кој патем го освоивме со победата на пеанли, а беше во чест на некоја годишнина на Леванте Trofeo del Centenario.
и ова
Инаку еве и јас да кажам нешто за малиов Бурдисо, јас лично мислам дека би бил подобар од брат му, е сега малку може потешко ќе му биде адаптација и се тоа, со оглед на тоа дека првпат игра во Серија А со оглед на брат му кој во Италијанскио фудбал е подолго време, а и минатата сезона играше во Рома плус, меѓутоа сепак мислам дека помалиов би бил подобар. Сепак најдобро би било и брат му да дојде.... за секој случај!
искрено? повеќе му верувам на приватните блогови одколку на италианските весници мексес е пред потпишување на нов договор и изјави дека нема проблемсо паритеКолку веродостојни се Calcio News 24 и Spor Republica во Италија?