Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
друже те сваќам јас, во ред си е тоа... јас само направив споредба и си кажав зошто навивам за Рома, а зошто не би бил еве на пример за Интер или Јуве...:smir:А од твој џеб нешто да не зеле газдиве ? Јас ко навивач на Интер не се замарам со потрошените пари на Морати, негови се и знае како да ги троши, напротив, мило ми е што секогаш носи еден врвен фудбалер во тимот. Од друга страна пак, како што кажав воопшто не ме интересираат потрошените пари, једино ко фудбалски фан ме интересираат успесите, а успесите се тука ...
само кажи ми дали ти беше мило кога Морати носеше врвни фудбалери, а немаше резултати?? значи зборувам за периодот пред 4-ри години кога немавте освоено титула...
брат читај ми го постот и кажи ми каде го валкам името на Морати?? изгледа ти не си го сванал мојот пост...Пупоне со целиот респект кон тебе како фан на Рома,ќе те замолам да не го валкаш и спомнуваш името на Морати и Интер.Твоите согледувања за тоа кој како игра за својот клуб,е само твоја констатација со која би се сложиле само некои фанови.А тоа колку пари потрошил Морати за засилувања тој си знае,и затоа си има резултати.
сигурно ќе велиш дека има резултати ако ги пратиш од 2006год.