Фан Клуб: Рома

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
А од твој џеб нешто да не зеле газдиве ? Јас ко навивач на Интер не се замарам со потрошените пари на Морати, негови се и знае како да ги троши, напротив, мило ми е што секогаш носи еден врвен фудбалер во тимот. Од друга страна пак, како што кажав воопшто не ме интересираат потрошените пари, једино ко фудбалски фан ме интересираат успесите, а успесите се тука ...
друже те сваќам јас, во ред си е тоа... јас само направив споредба и си кажав зошто навивам за Рома, а зошто не би бил еве на пример за Интер или Јуве...:smir:

само кажи ми дали ти беше мило кога Морати носеше врвни фудбалери, а немаше резултати?? значи зборувам за периодот пред 4-ри години кога немавте освоено титула...

Пупоне со целиот респект кон тебе како фан на Рома,ќе те замолам да не го валкаш и спомнуваш името на Морати и Интер.Твоите согледувања за тоа кој како игра за својот клуб,е само твоја констатација со која би се сложиле само некои фанови.А тоа колку пари потрошил Морати за засилувања тој си знае,и затоа си има резултати.
брат читај ми го постот и кажи ми каде го валкам името на Морати?? изгледа ти не си го сванал мојот пост...
сигурно ќе велиш дека има резултати ако ги пратиш од 2006год.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
друже те сваќам јас, во ред си е тоа... јас само направив споредба и си кажав зошто навивам за Рома, а зошто не би бил еве на пример за Интер или Јуве...:smir:

само кажи ми дали ти беше мило кога Морати носеше врвни фудбалери, а немаше резултати?? значи зборувам за периодот пред 4-ри години кога немавте освоено титула...

брат читај ми го постот и кажи ми каде го валкам името на Морати?? изгледа ти не си го сванал мојот пост...
сигурно ќе велиш дека има резултати ако ги пратиш од 2006год.
Чичко Морати до сега давал огромни суми на пари за да види ваков Интер каков што е денеска, но само тој си знае колку пари фрлил до сега, барем ја како што паметам од 2000год па навака со тие пари ни 10 титули не би ме задоволиле
Кажав на почетокот те почитувам како голем фан на РОМА.Ова пастираново горе се твои зборови.А до 2006 година зошто не сме освоиле титула самата знаеш,не мора да објаснувам.Впрочем ако не се лажам и вие освоивте само една титула последниве 10 години кога тренер ви беше Капело.
Интер го пратам од 1991 година,пред тоа навивав за Црвена Звезда.
Точно е тоа дека Морати вложи многу пари во Интер,ама пак ќе повторам затоа си има резултати.Па и вашата Сенси нека вложи пари и Рома би имала резултати,а не да трпи убедливи порази како со Манчестер пред 2 години.
Знам дека си реална и сакам само да признаеш дека моментално ИНТЕР е подобар од РОМА!!!!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.250
Поени од реакции
46.624
.А до 2006 година зошто не сме освоиле титула самата знаеш,не мора да објаснувам.
Знам дека си реална и сакам само да признаеш дека моментално ИНТЕР е подобар од РОМА!!!!!!
Друже, Pupone is He, not She. :tv:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Без навреди ама мислам чиста намештаљка беше вчера.Сите се залетаа кец кец по кладилници мора да тепа Рома титула ова она.
Тоа е мојот став, не ме сваќајте погрешно, баш сакам да освојат Рома него Шинтер.:toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Чичко Морати до сега давал огромни суми на пари за да види ваков Интер каков што е денеска, но само тој си знае колку пари фрлил до сега, барем ја како што паметам од 2000год па навака со тие пари ни 10 титули не би ме задоволиле
Кажав на почетокот те почитувам како голем фан на РОМА.Ова пастираново горе се твои зборови.А до 2006 година зошто не сме освоиле титула самата знаеш,не мора да објаснувам.Впрочем ако не се лажам и вие освоивте само една титула последниве 10 години кога тренер ви беше Капело.
Интер го пратам од 1991 година,пред тоа навивав за Црвена Звезда.
Точно е тоа дека Морати вложи многу пари во Интер,ама пак ќе повторам затоа си има резултати.Па и вашата Сенси нека вложи пари и Рома би имала резултати,а не да трпи убедливи порази како со Манчестер пред 2 години.

сега ти го тераш муабетот во други води... со пастираното горе јас не го валкам името на Морати во никој случај, туку си кажувам јас како навивач на таков тим дали би бил задоволен и дали би ми било мерак, тоа е мое право, јас никаде не кажав лош збор за Морати...
сакаш да ти признаам дека Интер се подобри од Рома??
еве сега ќе ти кажам ама незнам дали ќе ме разбереш... значи Интер каков што е сега треба да биде пет класи појак од Рома, бидејќи има 40 квалитетни играчи(скапо платени), сите на ниво... а Рома може да склопи една добра прва постава и ништо повеќе, НО и со тој ростер на играчи тие оваа година покажаа дека можат да се носат со моќниот Интер, едно време и ги бутнаа од врвот, плус ги добија меѓусебните дуели оваа година.... значи според тоа што го имаат Рома и плус во каква ситуација беа на почетокот на годината слободно можам да кажам дека за мене се подобри:smir:

дали е можно да е п*дер и да ми се пушта?? лол(зезам се) :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
васко ми го срамиш името брат. вие можеби ќе потрошите 300 милиони но ние со нашите 0 милиони повторно ќе ви парираме на сите фронта:toe:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ок Батистута.Не знаев!!!

васко ми го срамиш името брат. вие можеби ќе потрошите 300 милиони но ние со нашите 0 милиони повторно ќе ви парираме на сите фронта:toe:
Ако бе имењаку.Парирајте вие тоа е нормално.И не се секирај ако ние освоиме се на трите фронта пак треба да бидеш радосен.Името ВАСКО ама фанот на Интер ќе освои!!!!!!!!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Ок ѕун.Не знаев!!!

Ако бе имењаку.Парирајте вие тоа е нормално.И не се секирај ако ние освоиме се на трите фронта пак треба да бидеш радосен.Името ВАСКО ама фанот на Интер ќе освои!!!!!!!!
ок и? ќе имаш ти профит? лична сатисфакција? има 3 мил. работи што ќе ме направат по среќен. макар и никогаш да не освоиме Васко секогаш ќе навива за РОМА!

п.с. де роси ги разлути лацијаливе:pos2: ако извадат бод со интер ќе ги жалам:pos2: патетика....

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
сега ти го тераш муабетот во други води... со пастираното горе јас не го валкам името на Морати во никој случај, туку си кажувам јас како навивач на таков тим дали би бил задоволен и дали би ми било мерак, тоа е мое право, јас никаде не кажав лош збор за Морати...
сакаш да ти признаам дека Интер се подобри од Рома??
еве сега ќе ти кажам ама незнам дали ќе ме разбереш... значи Интер каков што е сега треба да биде пет класи појак од Рома, бидејќи има 40 квалитетни играчи(скапо платени), сите на ниво... а Рома може да склопи една добра прва постава и ништо повеќе, НО и со тој ростер на играчи тие оваа година покажаа дека можат да се носат со моќниот Интер, едно време и ги бутнаа од врвот, плус ги добија меѓусебните дуели оваа година.... значи според тоа што го имаат Рома и плус во каква ситуација беа на почетокот на годината слободно можам да кажам дека за мене се подобри:smir:

дали е можно да е п*дер и да ми се пушта?? лол(зезам се) :)
Не се секирај Пупоне,не знаев дека си машко,туку по името претпоставував дека си двојник на Росела Сенси.
Нека бидат подобри Рома за тебе,а тоа дека сте подобри во меѓусебен дуел со нас годинава нека ви остане утеха(иако лани ве декласиравме со 0-4),дека ќе изгубите и скудето и Куп од нас.И пак бидете подобри во меѓусебен дуел!!!!!!!!!!!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Не се секирај Пупоне,не знаев дека си машко,туку по името претпоставував дека си двојник на Росела Сенси.
Нека бидат подобри Рома за тебе,а тоа дека сте подобри во меѓусебен дуел со нас годинава нека ви остане утеха(иако лани ве декласиравме со 0-4),дека ќе изгубите и скудето и Куп од нас.И пак бидете подобри во меѓусебен дуел!!!!!!!!!!!
100% сигурен?

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
омг јас па очекував да кажеш печатна грешка си направил... хахахахахаха
Згрешив,печатна грешка.

ок и? ќе имаш ти профит? лична сатисфакција? има 3 мил. работи што ќе ме направат по среќен. макар и никогаш да не освоиме Васко секогаш ќе навива за РОМА!

п.с. де роси ги разлути лацијаливе:pos2: ако извадат бод со интер ќе ги жалам:pos2: патетика....
Такви фанови почитувам како тебе.Профит нема да имам,меѓутоа многу мило ќе ми биде да освоиме оваа година повеќе трофеи!!!!!!!!!!

100% сигурен?
Сугурно нема ништо во животот,но во голем процент мислам дека ќе освоиме скудето и куп годинава!!!!!!!!!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
легенди на форумов се повеќе и повеќе:tapp: станав се по неактивен и по неактивен почнав да пишувам само во фан клубов ама не вреди и тука ме наоѓаат ѕвезди. добро бе има некој глуп на форумов сите сте паметни колку и да ви се докажува. не знам што сакате да постигнете со спамирањево и убедувањево ама ок вие си знаете.
(очигледно е на кого се однесува не е само на поединци васко брат не мисли дека ова се однесува за тебе бидејки имаш само 5-6 мислења во нашиов фан клуб)

Kajgana Shop

На врв Bottom