jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
канаваро и трезеге требаше да ги земиме кога испадна јуве бидејки тогаш беа зверови а сега можат слободно да играат во сиена и воопшто не ни се потребни
данкешен што ја честита победатаСо задоцнување да ви ја честитам победата над Интер 2-1.
Ви посакувам многу успех во останатите 8 кола.
поздрав
Нај искрајно, доколку Рома ја освои Серија А, воопшто нема да ми биде криво. Браво и за Клаудио Раниери кој превзеде една закрпена екипа,а еве стигна до реални шанси за освојување на СЕРИА А.данкешен што ја честита победатаама успех во последните кола сигурно не ни посакуваш:smir::smir:
абе знам дека нема да ти биде толку криво доколку Рома освои титула отколку Милан или Јуве, тоа ми е јасно, ама не ми е јасно зошто фан на Интер искрено и пожелува среќа на Рома во борба за титулата кога се на 1 бод разлика, нормално дека сакаш Интер да го освои Скудетото... затоа за мене ова нема логика, ма да ако си искрен секоја чест:smir:Нај искрајно, доколку Рома ја освои Серија А, воопшто нема да ми биде криво. Браво и за Клаудио Раниери кој превзеде една закрпена екипа,а еве стигна до реални шанси за освојување на СЕРИА А.
Клаудио Раниери неоправдано беше напаѓан од страна на фановите на Јубентус, а еве докажува со играчки послаба екипа дека е голем стратег.
Да, фан сум на Интер, и точно е дека Јубентус и Билан неможам да ги замислам, но Рома и останатиет клубови во Италија немаат никакви привелегии, и ако си ги читал моите постови во Интер фан секогаш се коректни и без пристрасност.абе знам дека нема да ти биде толку криво доколку Рома освои титула отколку Милан или Јуве, тоа ми е јасно, ама не ми е јасно зошто фан на Интер искрено и пожелува среќа на Рома во борба за титулата кога се на 1 бод разлика, нормално дека сакаш Интер да го освои Скудетото... затоа за мене ова нема логика, ма да ако си искрен секоја чест:smir:
кључен играч ни е де роси во преостанатите 8 кола, мора да биде максимално подготвен за секој дуел. Иначе не очекувам ни малку лесен триумф на Сан Никола, ги имам глеано неколку натпревари играчите на Бари на домашен терен и играат многу солидно. Сепак се очекува ПобедаДе Роси со мала повреда на коленото, неизвесен за дуелот со Бари![]()
полошо е тоа што и Пизаро го пропуштил денешниот тренинг...кључен играч ни е де роси во преостанатите 8 кола, мора да биде максимално подготвен за секој дуел. Иначе не очекувам ни малку лесен триумф на Сан Никола, ги имам глеано неколку натпревари играчите на Бари на домашен терен и играат многу солидно. Сепак се очекува Победа:smir:
Офофоф ако не игра и Пизаро тешко нас, бриги и фати ќе треба повторно да ја држат средината како против удинезе ...полошо е тоа што и Пизаро го пропуштил денешниот тренинг...
да Бари играат солидно на свој терен, а ние играме многу лошо на гости, ама со 8000 фанови кои ќе присуствуваат ќе предонесат да дојдеме до победа