Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Тони само почна да трча на тренинг , и евентуално ке се врати најрано за реваншот против педерите на олимпико. така тој изјави

Конечно и ние на врвот за месец Јануари/Февруари Рома е на првото место во топ 10 тимови во светот.Уште повеќе самодоверба во тимот и одиме на врвот на калчото мислам дека е реално, а тие два бода со каљари има да ги сонуваме цел живот. И ја да го пофалам голманот Серџо моментално е број 1 во тимот според мене Дони веќе не е потребен.

Со грците мора да се тепа :vozbud:

Panathinaikos - Roma
Stadio Oaka di Atene
Giovedì 18 Febbraio 2010 ore 22.05 (21.05 ita)

Andreolli
Baptista
Bertagnoli
Brighi
Burdisso
Cassetti
Cerci
De Rossi
Faty
Juan
Lobont
Marangon
Menez
Mexes
Motta
Perrotta
Pizarro
Riise
Taddei
Tonetto
Vucinic
odime na pobeda !! :wink:

Вечер ќе биде пеколно во Атина. Но не се очекува непријателска атмосфера помеѓу навивачите затоа што Gate 13 на Панатинаикос и Curva Sud се во добри односи. Впрочем и на вчерашниот тренинг имало дел од навивчите на Gate 13 кои се поздравувале со Бруно Конти и кои пеели песни против Лацио. Само за споредба на темпераментот. :tv:

чудно, ја па мислев Олимпијците ни се поблиски :toe:

како и да е мора да се тепа денес :tv:

чудно, ја па мислев Олимпијците ни се поблиски :toe:

како и да е мора да се тепа денес :tv:
Олимпијакос или Gate 7 се поблиски со Лацио

Еве ви уште посликовит пример
inter-roma_15.jpg

inter-roma_06.jpg

inter-roma_09.jpg

23521_1330505752103_1514779805_3086.jpg

23521_1330534552823_1514779805_3086.jpg

Велите одиме на победа, но јас сум задоволен и со нерешен резултат по можност со повеќе голови

Боби[Мкд];3323975 напиша:
шо бе пријатели со гејциве сте биле, нц нц!:nenene:
Јебига, тоа што ние не сме во најдобри односи со нив, не значи и дека цел свет треба да ги мрази и да не бидат пријатели со нив. А во конкретниов случај се работи за пријателство помеѓу две навивачки групи, а не за пријателство со цел Грчки народ, ако погледнеш подоле пишува и Fuck Olympiakos - така да со некои се и непријатели.

ајде ..уште малце ..ќе славиме и денеска ..би било добро и нерешено ..но победата е најслатка ..

ајмо!
уште сега со едната нога да бидеме во 1/8, 2 разлика ќе биде таман :tv:

Julio Sergio, Motta, Mexes, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Baptista; Vucinic

супер прва постава

Преку кур од овие Канал 5. Неможат на 3 канали Лузерпул да ја даваат. :уби:

Некој да не има стим за утакмицава?

Ливерпул и овие ..мислат дека утакмицата е подобра ..од Рома со Панатенаикос ..идиоти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom