Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
после натпреварот со Челзи ова е мечот кој ќе ми остане во убаво сеќавање оваа година, многу ми е мило што овогодишните засилувања ги покажаа своите квалитети посебно ми е мило за менез, за головите што ги постигнаа немам коментар убавини, ај нека ни е честита победата и пласманот во уефа купот и се надевам другата година ќе гледаме повеќе вакви натпревари:helou:

Шо нека пука бе другар, не се знае дали и у УЕФА ќе одите, ќе ви земат некои од најдобрите играчи. Уште и ако не ве купи некој салам газда...

рикле не плачи честитај победа и немој да се жалиш за судијата или среќата што сме ја имале, најпрвин погледнија играта на тимот, нели забележуваш дека твоите миленици играат добро само на периоди од утакмицата, староста си го прави своето не само на овој меч туку на сите, доста беше да влезе еден брз играч од противничкиот тим како денес Менез и од две контри да ја претрча вашата спора одбрана и да даде гол, Милан почна добро второ полувреме и имаше одлична игра но тоа траеше 10-15мин а потоа братче каде бевте???? Затоа немој тука да ми кажуваш за Рома дали ќе игра уефа куп или кој газда ќе ја купи, ти гледај твојот омилен тим и другата година да не продолжи со ваквите игри.Ајт поздрав и одмори си ги очите од компјутерот:helou::smir:

Ај момци Честита победа.. И ова Рисе што нога ќе имаше... Бомба беше голот.. Позз:smir:

Честитки за победата.Одчично Спалети ги надигра,пред све мислам тактичко со контри.Вака треба Рома секогаш да игра.

bravo za roma..gi ispleskaa milan mnogu dobro..cestitki..fudbalski cas im odrzavte na penzionerite

ние победивме сега е вашиот ред да докажете дека Фиорентина е голема екипа и да издвоите победа против Милан, мислам дека ако игра Јоветич во второ полувреме ќе ги претрчува старците како што сака и шансите сами ќе си доаѓаат

најново што прочитав дека Трезеге би можел да се пресели во Рома оваа опција многу ми е добра:helou:

Многу добар клип од ERMES79 за победата на Рома против Милан. Уживајте :tv:

Аквилани и официјално потпиша нов договор со Рома, со што се расчистија сите дилеми за неговото евентуално заминување од клубот .

Аквилани и официјално потпиша нов договор со Рома, со што се расчистија сите дилеми за неговото евентуално заминување од клубот .

ја видов оваа одлична вест и многу сум радосен, е сега ќе си купам дрес на Аквилани:helou:

ја видов оваа одлична вест и многу сум радосен, е сега ќе си купам дрес на Аквилани:helou:
Нека е со среќа потписот на Аквилани..Годинава не се изнаигра многу, ама нареднава сигурно ќе игра повеќе..Инаку, в Недела навивам за Рома, да го победи Торино и да си замине во Сериа Б, зошто играат антифудбал..

Нека е со среќа потписот на Аквилани..Годинава не се изнаигра многу, ама нареднава сигурно ќе игра повеќе..Инаку, в Недела навивам за Рома, да го победи Торино и да си замине во Сериа Б, зошто играат антифудбал..
Пред се честитки за потписот на Аквилани. Му посакувам многу успех во Рома по продолжувањето на договорот.
Што се однесува до вториот дел од постот, од твоја уста во Божји уши. Уште пред очи ми стојат сликите на навивачите на Торино со транспаренти LET IT B, кога Јуве беше префрлен во Серија Б. Да даде Господ Рома да ги испадне во Недела и никад да не се вратат.

Пред се честитки за потписот на Аквилани. Му посакувам многу успех во Рома по продолжувањето на договорот.
Што се однесува до вториот дел од постот, од твоја уста во Божји уши. Уште пред очи ми стојат сликите на навивачите на Торино со транспаренти LET IT B, кога Јуве беше префрлен во Серија Б. Да даде Господ Рома да ги испадне во Недела и никад да не се вратат.
Maл оф-топик: А кога му се лутеа на Јуве зошто ги победи во последно коло??Плачковци..Некни го гледам тој Претседателот нивни, како зборува дека сите тимови од Калчото биле против Торино, и демек го местеле да испадни:tapp::tapp:..Кој му е крив што беа победени од Џенова на домашен терен??А и кога ќе погледнам каков фудбал практикуваат, тогаш сигурен сум дека за нив има само место во некоја општинска лига, или да се преименува од фудбалски во рагби клуб, зошто играат грубо, и со многу намерни стартови со цел да се повредат противничките играчи...

Он топик: Се надевам дека Рома нема да си дозволи после еден супер натпревар како тој со Милан, да доживее дебакл на домашен терен од екипата на Торино..Но сепак, ќе зависи и од дуелот Болоња - Катанија..Ако сака Торино и 3-0 нека победи во Рим, Болоња и со 1-0 да ја победи Катанија, Болоња е тимот кој ќе остани во Сериа А, а Торино ќе пакува куфери..
TORO MERDA!!!!

Maл оф-топик: А кога му се лутеа на Јуве зошто ги победи во последно коло??Плачковци..Некни го гледам тој Претседателот нивни, како зборува дека сите тимови од Калчото биле против Торино, и демек го местеле да испадни..Случајно, да не му е крив што беа победени од Џенова на домашен терен, а и кога ќе погледнам каков фудбал практикуваат, тогаш сигурен сум дека за нив има само место во некоја општинска лига, или да се преименува од фудбалски во рагби клуб, зошто играат грубо, и со многу намерни стартови со цел да се повредат противничките играчи...

Он топик: Се надевам дека Рома нема да си дозволи после еден супер натпревар како тој со Милан, да доживее дебакл на домашен терен од екипата на Торино..Но сепак, ќе зависи и од дуелот Болоња - Катанија..Ако сака Торино и 3-0 нека победи во Рим, Болоња и со 1-0 да ја победи Катанија, Болоња е тимот кој ќе остани во Сериа А, а Торино ќе пакува куфери..
TORO MERDA!!!!

абе нормално и јас сакам Рома да тепа, но знаеш каков е италијанскиот менталитет, да ја наместат работата се надевам дека нема да биде така, а Торино заедно со Катанија ми се одвратни тимови :helou:

абе нормално и јас сакам Рома да тепа, но знаеш каков е италијанскиот менталитет, да ја наместат работата се надевам дека нема да биде така, а Торино заедно со Катанија ми се одвратни тимови :helou:
Нема местење тука..И лани Рома им обезбеди на Катанија опстанок, па затоа годинава Рома си го доби 3-1 од Катанија, така да се надевам дека извлекле поука од ова..Уште еден знак дека нема да му пуштат лесно да бидат победени на Олимпико е тоа што Рома немаше толку славни резултати до последното коло против Милан, така да не мислам дека ќе изгуби од Торино и тоа среде Рим..+ мислам дека Болоња повеќе заслужува да игра во Сериа А отколку Торино!!!

Нема местење тука..И лани Рома им обезбеди на Катанија опстанок, па затоа годинава Рома си го доби 3-1 од Катанија, така да се надевам дека извлекле поука од ова..Уште еден знак дека нема да му пуштат лесно да бидат победени на Олимпико е тоа што Рома немаше толку славни резултати до последното коло против Милан, така да не мислам дека ќе изгуби од Торино и тоа среде Рим..+ мислам дека Болоња повеќе заслужува да игра во Сериа А отколку Торино!!!

може да се каже дека Болоња го заслужува прволигашкиот статус, а Торино нека испадне па Рома да си го земе Росина :)

може да се каже дека Болоња го заслужува прволигашкиот статус, а Торино нека испадне па Рома да си го земе Росина :)
eh samo da bide da se zasilime so nekoj pojak :D
p.s. se izvinuvam poradi slabata aktivnost na forumov imam problemi so kompjuterot :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom