Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеееее вечерва мораме да ги згазиме Киев, мора да се лапнат трите бода!!!

И покрај тоа што ќе ги нема Тоти и Мексес, повторно доминираме кога се работи за квалитетот, и мислам дека треба да ги победиме без некој поголем проблем, како што беше и во Рим. Киев немаат што да загубат, а Рома мора да победи ...

Можен стартен состав за вечерва:

[FONT=Verdana, sans-serif](4-2-3-1) Doni; Panucci, Juan, Ferrari, Cassetti; Pizarro, De Rossi; Tonetto, Giuly, Mancini; Vucinic

Од болдираните очекувам добра партија, и да бидат клучните играчи во победата ...
[/FONT]

Миркооооооооо!!! 0-1!!!!!!!! Ајде, само така!!! :):):))))))))

Се надевам дека ја научија лекцијата и нема да прокоцкаат победа повторно :)

Ииииии 0-2!!!!!!!!! Жили!!!!!!!!!!

Не смее да се прокоцка победава!

btw, Манчестер губи 0-1 од Спортинг ... знаев!!!

едит: 0-3!!!!!!!!!!!!!!!!! Миркооооооооо!!!!!!!!!!!

Бравос бравос ги утепавме киев.
Инаку поинтересно е тоа што доколку манчестер загуби дома од спортинг во следното коло рома го пречекува манчестер и доколку победи(да се надеваме) манчестер ќе биде втор во групата што значи за во осмина финале би добил потежок противник.

Миркоооооооо!!! 1-4!!!!!!! Хеттрик на Миркооооооо!!! :):)))))))

јака игра на рома секоја чест ама ме дупнаа на ливчето

гадови ниедни хехе

1-4!!! Прекрасно! И мора да се каже браво Мирко за хеттрикот!!!

Идемо даље :)

јака игра на рома секоја чест ама ме дупнаа на ливчето

гадови ниедни хехе

1 ја играше ти???

Кога сме кај натпреварот, прекрасна игра, дури 4 гола и хеттрик на вучиниќ. Се гледа дека не е голем проблем отсуството на неколку првотимци како и Тоти.
Инаку многу ми е криво бидејќи роналдо постигна гол во 92` минута и со тој гол рома нема шанси да биде прва на табелата, што значи дека во последното коло мечот рома - манчестер нема да биде интересен и најверојатно ќе играат и двата тима со втора постава. Инаку би бил супер натпревар.

Море овај Вучинич ѕвер чоек.Оваа сезона пријатно ме изненадува.Само така нека продолжи

Вучинич 3 гола ... :tapp:
Браво , Браво некој да ми кажуеше дека дал 3 немаше да верувам

п.с. ЧЕСТИТО ПОБЕДА :pipi:

Ко ви реков за Мирко дек е светска класа, вие не вервевте. Да дајт господ во интер да ни дојт:smir:Хехе! Многу ми е мило за Рома, ептен ми е ќејф! Браво уште еднаш!

Тоти е неизвесен за дуелот со Удинесе викендов ...

И уште нешто. Вуќиниќ не постигна хеттрик, првиот гол му е препишан на Панучи :)

Тоти е неизвесен за дуелот со Удинесе викендов ...

И уште нешто. Вуќиниќ не постигна хеттрик, првиот гол му е препишан на Панучи :)
Тоти сигурно нема да игра против удинезе . Се претпоставува дека ќе се врати за утакмицата со каљари во среда на 5-ти

Тоти сигурно нема да игра против удинезе . Се претпоставува дека ќе се врати за утакмицата со каљари во среда на 5-ти

со тие претпоставки преку глава ми се! цело време претпоставуваат дека ќе се врати но никако не се враќа, но да се надеваме дека оваа претпоставка е точна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom