Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Тоти нема да игра утре против Џенова :@

Мора победа на овој меч ...

Според информации од Македонски Спорт,Тоти сигурно нема да игра против Џенова бидеќи закачил бронхитис!

Според информации од Македонски Спорт,Тоти сигурно нема да игра против Џенова бидеќи закачил бронхитис!

ајде ајде... у пичку матер више ова со тоти, на почеток се викаше дека нема да игра на еден меч па после 2 па 3 па 4.... ал ќе се опорави веќе...
:)

А да, нема да игра и Мексес :@:@:@:@:@

Мал удар на главата имал, и Спалети не сака да го ризикува.

Де Роси и Перота се преморени од мечот во средата на италијанската репрезентација. Значи, меч кој не решава ништо, ги игра до максимум играчите на претендент за титула. Е овој Донадони веќе ме изнервира у пм, прво на Тоти му јадеше гомна, па сега и вакви глупости прави ...

Од Рома бараат повеќе заштита на играчите во репрезентативните дуели!

И пак ќе брани Курчи, абе не знам веќе што да кажам ...

Ќе се радувам ко ненормален ако победиме денеска :toe:

ќе биде тешко вечер да и се земат 3 бода на Џенова ...

Ќе биде, и тоа без верните навивачи ...

Ама мора да се земат 3 бода, и вечер да се чека кикс на Интер!

А да, нема да игра и Мексес :@:@:@:@:@

Мал удар на главата имал, и Спалети не сака да го ризикува.

Де Роси и Перота се преморени од мечот во средата на италијанската репрезентација. Значи, меч кој не решава ништо, ги игра до максимум играчите на претендент за титула. Е овој Донадони веќе ме изнервира у пм, прво на Тоти му јадеше гомна, па сега и вакви глупости прави ...

Од Рома бараат повеќе заштита на играчите во репрезентативните дуели!

И пак ќе брани Курчи, абе не знам веќе што да кажам ...

Ќе се радувам ко ненормален ако победиме денеска :toe:

Шо сакаш од чоекот гледаш дека играше со нови луѓе и испробваше тактики. Ако сакат двајцата да фатат стандарден првотимски статус треба да се покажват на вакви мечови. Сигурно не на клучни како со франција и шкотска. Ако не им се игра немораат да играт.

Ииииии јесссс!!! Гоооолллл во 90-тата минута!!!

Стрелец ... Кристијан Панучи!!! По изведен слободен удар, Панучи упатил удар со глава и топката влегла во голот!!!

Слично како против Шкотска!!!

Многу сум задоволен, пред се' заради трите бода :)

А листава на повредени кога ќе ја видам ми се стемнува :S

Тоти
Перота
Мексес
Аквилани
Тадеи

Првите тројца се враќаат за следниот меч, а другиве уште малку :)

еее... Панучи бе се разиграл 2-пати може да се рече дека е играч на мечот.
Против Шкотска во 90` и сега против Џенова во 90`

Честито победа :smir:

Браво за Рома. Во последната минута е тоа се вика тим кој игра до последна минута.

Браво за Рома. Во последната минута е тоа се вика тим кој игра до последна минута.

Ако не се лажам рома е пример за тим кој не игра до последна минута. Досега неколку меча ги заеба на крај. Ова е единствениот спротивен пример :)
Ајде ајде држете се до интер важно.

Ако не се лажам рома е пример за тим кој не игра до последна минута. Досега неколку меча ги заеба на крај. Ова е единствениот спротивен пример :)
Ајде ајде држете се до интер важно.

Епа тоа сакав да кажам...или ке победи или ке изгуби и се се дешава во последната минута.

го гледав цел натпревар вчера на рома против генова.

Стартниот тим беше следниов:
--------------Дони-----------------
панучи---ферари---хуан---касети--
----------де роси----пизаро--------
мансини--------бриги-----тонето-----
----------------вучиниќ--------------

Што се однесува до натпреварот, како што гледате и не може да се очекува којзнае колку добра партија бидејќи рома играше без 4-5 стандардни првотимци. Генова имаше само една изгледна прилика која ја пропушти бориело односно прекрасна интервенираше дони. Ни рома не беше којзнае колку подобра но сепак имаше повеќе од играта имаше неколку шанси од кои поизгледна беше ударот со глава на вучиниќ кој со крајни напори успеа голманот на генова да го спречи потоа топката удре во пречка и немаше погодок.
И во 90 минута дојде решавачкиот момент кога пизаро нафрли од прекинот кој беше досуден заради игра со рака и панучи беше сам на втората статива и не му беше тешко да ја смести топката во мрежата.
И уште еднаш Панучи се покажа во иста недела херој на мечот како што беше случај и со италија против шкотска.

Тоти и Мексес се аут за мечот со Киев ... до кога вака бе? :@

Овој меч мора да победиме за да обезбедиме пласман!!!
Но Спортинг му гостува на Манчестер, ама ништо не ми е сигурно таму ...

Манчестер може и да им ја пуштат :)

Тоти и Мексес се аут за мечот со Киев ... до кога вака бе? :@

Овој меч мора да победиме за да обезбедиме пласман!!!
Но Спортинг му гостува на Манчестер, ама ништо не ми е сигурно таму ...

Манчестер може и да им ја пуштат :)

Не се секирајте бре, Жули ке ја среди работата врвен стрелец е. Уште ми остана во глава голот на Милан во полуфиналето на лига на шампиони.Како само се заврти, е тој гол ја однесе Барселона во Финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom