betogrozdanov45
мајстор за гибаници
- Член од
- 26 октомври 2005
- Мислења
- 1.549
- Поени од реакции
- 6
жито лукс има најбоље бурек со сирење. точка.
Ова да не требаше да иде во форумот за хумор?betogrozdanov45 напиша:жито лукс има најбоље бурек со сирење. точка.
Не бе, мајка му или некоја вујна работи тамо па затоаAcid напиша:Ова да не требаше да иде во форумот за хумор?
Полош бурек неам пробано во живот. Кога подобро ќе размислам тоа не е ни бурек. А недај боже бајат да го јадеш, каков што најчесто еbetogrozdanov45 напиша:жито лукс има најбоље бурек со сирење. точка.
Ne da e najneubav burekot ednas nemale urda pa so sirenje i posle zito luks bile dobri abe odi begaj:baeh:Macedonian напиша:И ја се согласувам за тоа дека Жито Лукс е срање. Порано коа бев мал мерак ми беше да јадам пирошка со сирење и спанаќ од таму, ама сега квалитетот е никаков. У последно време неам купено, а претходно некад моите купуваа ама пирошките беа со многу малку ”зајре” внатре и плус беа бајати. А можам да кажам дека специјал и Вегера се далеку подобри, мада како што кажаа некои претходно и специјал почнаа да ми штедат на материлај. Све цигани станаа бе пекариве у пичку матер.
Полош бурек неам пробано во живот. Кога подобро ќе размислам тоа не е ни бурек. А недај боже бајат да го јадеш, каков што најчесто е
Еве ја можам да кажам у Белучи (кај Борис) има добар бурек, више коа спомнавме маалски бурекџилници.
Јас имам јадено во Златно пиле или златни класја, многу е закон, се е пресно и топло.Скулгрл напиша:Јас сум им вечно благодарна на Жито Лукс,бидејќи на времето,благодарение на нивните исклучително меки ѓевреци си го изедов и расклатениот млечен заб.
Тоа веќе не е Жито Лукс.(ако збориме за истото)-карши нино, чичко стоилко.јахутерминал напиша:Абе јас имам отидено повеќе пати во Жито Лукс кога одам во Скопје, поточно во тоа Жито Лукс кое е стационирано во ГТЦ. Имам јадено и ништо досега сомнително не сум приметил.