Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj se mestit to cudo pojma nemam:(

Еве :)
53935s.JPG

WARNING:НЕ ГО СТАВАЈ НА HIGH

Zdravo

Prijatele go imam instalirano kaspersky 2009 i go zedov da kaspesky internet security ama ko ke stegnam da go instaliram i mi vikat dek imam kasperskylab nesto i deka trebit da go izbirizam a pojma nemam kaj e to i so e to te iznamaciv

Prijatele go imam instalirano kaspersky 2009 i go zedov da kaspesky internet security ama ko ke stegnam da go instaliram i mi vikat dek imam kasperskylab nesto i deka trebit da go izbirizam a pojma nemam kaj e to i so e to te iznamaciv

Симни си Revo Uninstaller и се што е поврзано со касперски го избриши, и после инсталирај ја 2009ката

имам Kaspersky AV 7.0.1.325 как да го напраам автоматски да ги проверува страните у кој шо флевам?:smir:

Abe drugar simni go [линкот е тргнат од шефот] spyware doctor i mislam ke go resi problemot
:helou:

Abe drugar simni go [линкот е тргнат од шефот] spyware doctor i mislam ke go resi problemot
:helou:

Друже, гледам дека си нов па незнам сеа колку си информиран, иначе не се дозволени на форумов warez линкови и линкови кои водат кон warez страни... ти таа страна што ја кажа е апла warez (и самиот знаеш :) ). Такви работи по ПП праќај ;-)

Тимче напиша:
имам Kaspersky AV 7.0.1.325 как да го напраам автоматски да ги проверува страните у кој шо флевам?:smir:

Тимче, земи си Spyware Terminator, он има таква опција која ја скенира страната каде што влегуваш... Е сеа за другите spyware програми незнам дека ги немам користено, али за Spyware Terminator сигурен сум дека имаш таква опција.
Download Spyware Terminator

Па самиот касперски ги скенира страните, не му ја мисли ти. :smir:
Ако има некои содржини што може да ти наштетат, нема да ти дозволи да ја отвореш страната.

Па самиот касперски ги скенира страните, не му ја мисли ти. :smir:
Ако има некои содржини што може да ти наштетат, нема да ти дозволи да ја отвореш страната.
абе знам ама да ја појачаах само дека се праа за тава питам фала:smir:

абе знам ама да ја појачаах само дека се праа за тава питам фала:smir:

На KIS 2009 се мести во парентал контрол, а за оваа твојава верзија мора да има нешто слично. Побарај во менито, ќе се снајдеш :)

Abe kako da go izbrisam virusov od usbeto koga ke otvoram my computer usbeto mi go dava kako papka a ne kako flesh ima vo natre i ili dve papki beli izgleda toj e virusov go brisam i pa se pojavuva i duri po format nekogas pa se pojavuva.Itno e kazete oti ne mozam usbeto da go pokrenam:kesa:

Abe kako da go izbrisam virusov od usbeto koga ke otvoram my computer usbeto mi go dava kako papka a ne kako flesh ima vo natre i ili dve papki beli izgleda toj e virusov go brisam i pa se pojavuva i duri po format nekogas pa se pojavuva.Itno e kazete oti ne mozam usbeto da go pokrenam:kesa:

А десен клик на усбто и формат ? Така ќе ги избришеш зачуваните податоци а со нив и вирусот ќе отиде :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom