Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Човек добар си ?
Ако ти закачеш вирус, тој ќе ти наштети и тебе :tapp:
И како после ќе знаеш кои фајлови да ги препратеш...
Ако толку сакаш да си хакер, земи учи програмирање, создавај вируси и праќај.
Кај отиде светов бе...:uvo:

:jaj::jaj::jaj: незнам што ќе му е ама нека си зема Virus Maker Professional 2008 ... и нека си прави вируси ...

П.С Linux Ако ја сакаш пиши ми

:jaj::jaj::jaj: незнам што ќе му е ама нека си зема Virus Maker Professional 2008 ... и нека си прави вируси ...

П.С Linux Ако ја сакаш пиши ми

Ако со таа програма се прават вируси...:nesvest:
Човек, таа е готова програма, имаш понудено многу оцпии и само одбираш каков да биде вирусот т.е. што да има/нема во него...
За тие што нема да ме разберат, еве како изгледа тоа
742772Terabitvm2.8.gif

И со оваа програма, мислете дека сте некои хакери ?

Democe ozbilen sum daj mi ako imas nekoj VIRUS i objasni mi podobro za kako da go prepratam.

Еве ти вирус,овде сум сигурен дека 100 посто има,ќе го закачев јас пред 2 недели.
Значи,прелажи го другар ти демек е новиот Office ова,и коа ќе го пушти setup.exe-то,ќе му влезе тројанец во PC.

Само бааги големо е,500 мегабајти (инсталација)

Линк на пп.

Еве ти вирус,овде сум сигурен дека 100 посто има,ќе го закачев јас пред 2 недели.
Значи,прелажи го другар ти демек е новиот Office ова,и коа ќе го пушти setup.exe-то,ќе му влезе тројанец во PC.

Само бааги големо е,500 мегабајти (инсталација)

Линк на пп.

Thanksss!!!

Ако со таа програма се прават вируси...:nesvest:
Човек, таа е готова програма, имаш понудено многу оцпии и само одбираш каков да биде вирусот т.е. што да има/нема во него...
За тие што нема да ме разберат, еве како изгледа тоа
742772Terabitvm2.8.gif

И со оваа програма, мислете дека сте некои хакери ?

Абе знам дека се готови ... Па сакаше вирус му дадов програма со готови вируси ...

Имам еден проблем во ком. ако некој знае нека помага т.е. ми излегува на секои 10 секунди и ми вика вака Object: D:\\autorun.inf Threat: Win32/PSW.OnlineGames.NMY trojan Information:cleaned by deleting - quarantined ако некој знае како да го избришам ве молам помогнете позззздравв до сите.....

Имам еден проблем во ком. ако некој знае нека помага т.е. ми излегува на секои 10 секунди и ми вика вака Object: D:\\autorun.inf Threat: Win32/PSW.OnlineGames.NMY trojan Information:cleaned by deleting - quarantined ако некој знае како да го избришам ве молам помогнете позззздравв до сите.....
што антивирус имаш скенирај би требало да ти го најде тој вирус и да го избрише АВ програмата:smir:

Па еве ти го одговорот.Оди во д и најди го autorun.inf и избриши го. Следно оди во старт > run пиши msconfig и во startup најди ги сите сомнителни процеси кои се вклучуваат при подигањето на виндоусот и исклучи ги. Симни си касперски 2009 и trojan hunter, направи целосен скен на компјутерот. Би требало да се среди

Ако си добар во англијски би го решил проблемот ... ти пишува што ти е

Па еве ти го одговорот.Оди во д и најди го autorun.inf и избриши го. Следно оди во старт > run пиши msconfig и во startup најди ги сите сомнителни процеси кои се вклучуваат при подигањето на виндоусот и исклучи ги. Симни си касперски 2009 и trojan hunter, направи целосен скен на компјутерот. Би требало да се среди
Да пробав јас така ама го нема тука само ми излегува ова....

Да пробав јас така ама го нема тука само ми излегува ова....

Епа најверојатно е сокриен тој фајл autorun.inf Пробај со show hidden files опцијата да ги видеш сите фајлови. Е сега, ако пак вирусот е доволно "паметен" веќе ти ја исклучил и таа опција. За повторно да проработи направи го следново, оди во регистрите HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\
Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced. На десната страна, двоен клик на она hidden и смени му ја вредноста во 1.
Ако ова не помогне, направи го следново. Оди во HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL, најди го CheckedValue. Би требало да е направено како DWORD key. Ако не е така, тогаш избриши го. Креирај нов клуч наречен CheckedValue и направи го да биде DWORD (hexadecimal) со вредност 1. Сега опцијата Show hidden files & folders е повторно активирана :)

Tреба да биде вклучено show hidden files, a исклучено hide protected operating system files.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom