- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Им го фрлил меракот :pos2::pos2::pos2:Интересна изјава на Гути:
Guti: I want Messi, Kaka, and Ronaldo at Real Madrid
Им го фрлил меракот :pos2::pos2::pos2:Интересна изјава на Гути:
Guti: I want Messi, Kaka, and Ronaldo at Real Madrid
Ја ќе ставам и 5 ако треба :pos2: и го знам муабетот што беше назад а како што стојат работите и со тоа што го послушаа Раул што се случи оваа сезона? ај да не ја тупам барем на ова кажи ми нешто и дали ти го оправдујш тоа или си против тоа. јас искрено сум за Тренерот што ќе каже оти сепак он го раководе тимот и он ја планира формацијатаПрво, требаше да ставиш 4 извичника, со овие три не си доволно уверлив.
Второ, никого не величам, туку пишувам како што е. Побарај назад во темата, една приказна има, и ќе видиш како стојат работите со Раул и зошто го пишав се ова.
Па нормално не го оправдувам, само пишав како е.Ја ќе ставам и 5 ако треба :pos2: и го знам муабетот што беше назад а како што стојат работите и со тоа што го послушаа Раул што се случи оваа сезона? ај да не ја тупам барем на ова кажи ми нешто и дали ти го оправдујш тоа или си против тоа. јас искрено сум за Тренерот што ќе каже оти сепак он го раководе тимот и он ја планира формацијата
Сепак џабе се само ѕвезди ако не може тренерот од сите да направе едно(да играат како тим)Па нормално не го оправдувам, само пишав како е.
Ако дојде Венгер, мислам ќе му се даде поголема контрола во тимот, ако биде некој друг, тешко. Ќе го побара Чаби Алонсо ќе го добие Ибрахимович![]()
За Меси ќе почека но може да се направи чудо да отиде во Реал и конечно се ослободивте од Канаваро сега е официјален играч на Јуве па сега ќе морате да најдете некој во одбрана место Канаваро .Им го фрлил меракот :pos2::pos2::pos2:
Јас ко шо знам Хунтелар е во план за следната сезона од страна на ПерезПерез сака да го вклучи Хунтелар во понудата за Роналдо, ама ко што прочитав ќе чека до завршување на финалето, поради почит кон Манчестер.
И
najglupoto nesto so moze da se sluci e da se dade huntelar za nekoj si peder kako ronaldo... jas ne sakam nikako da dojde vo real a najmalku za huntelar!!!!!!!Перез сака да го вклучи Хунтелар во понудата за Роналдо, ама ко што прочитав ќе чека до завршување на финалето, поради почит кон Манчестер.
Исто најверојатно се договорил за Алонсо, за околу 24 милиони.
e ova e pametno bobice... podobroi ribery otkolku ronaldo:helou:Не викам дека Роналдо е слаб, напротив со Меси се најдобрите у моментов, ама зошто да продаваме играч како Хунтелар за да дојде Роналдо? Може Рибери да си го земеме и се е на место...
+1Абе Рибери е добар играч, и све тоа. Ама Роналдо е на друг левел во моментов, секаква споредба со некој е смешна. И ако е потребно Хунтелар да замине, i say go.
Епа Перез сака да ја намали цената, а поради заминувањето на Тевез, а и Бербатов не е нешто нај нај сезонава, би можело да се заинтересирани.+1
Башка и Хунтелар не е баш уникатен тип на напаѓач, лесно заменлив е... додуша, не гледам зошто би им бил уште еден напаѓач на Манјур, не ми е баш за верба ова.
Реал и се е можно... како што најавија цела холандска шесторка ќе летала од Реал па да видиме што ќе се деси со тоа..Можеме само да нагаѓаме сега што ќе биде и како ќе биде. Ќе дојде лето, ќе пројде па ќе сумираме на крај. Искрено не верувам дека Хунти ќе го дадат, ама ајде.
Е да бе, сеа нема шо да праат и ке пишат глупости. Од холанѓаните може само Дренте и Ван Дер Варт да си одат, Робен, Ван Нистелрој, Снајдер па и Хунтелар се клучни за тимот така да не верувамРеал и се е можно... како што најавија цела холандска шесторка ќе летала од Реал па да видиме што ќе се деси со тоа..