Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Прво, требаше да ставиш 4 извичника, со овие три не си доволно уверлив.
Второ, никого не величам, туку пишувам како што е. Побарај назад во темата, една приказна има, и ќе видиш како стојат работите со Раул и зошто го пишав се ова.
Ја ќе ставам и 5 ако треба :pos2: и го знам муабетот што беше назад а како што стојат работите и со тоа што го послушаа Раул што се случи оваа сезона? ај да не ја тупам барем на ова кажи ми нешто и дали ти го оправдујш тоа или си против тоа. јас искрено сум за Тренерот што ќе каже оти сепак он го раководе тимот и он ја планира формацијата

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја ќе ставам и 5 ако треба :pos2: и го знам муабетот што беше назад а како што стојат работите и со тоа што го послушаа Раул што се случи оваа сезона? ај да не ја тупам барем на ова кажи ми нешто и дали ти го оправдујш тоа или си против тоа. јас искрено сум за Тренерот што ќе каже оти сепак он го раководе тимот и он ја планира формацијата
Па нормално не го оправдувам, само пишав како е.

Ако дојде Венгер, мислам ќе му се даде поголема контрола во тимот, ако биде некој друг, тешко. Ќе го побара Чаби Алонсо ќе го добие Ибрахимович :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Па нормално не го оправдувам, само пишав како е.

Ако дојде Венгер, мислам ќе му се даде поголема контрола во тимот, ако биде некој друг, тешко. Ќе го побара Чаби Алонсо ќе го добие Ибрахимович :)
Сепак џабе се само ѕвезди ако не може тренерот од сите да направе едно(да играат како тим)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Им го фрлил меракот :pos2::pos2::pos2:
За Меси ќе почека но може да се направи чудо да отиде во Реал и конечно се ослободивте од Канаваро сега е официјален играч на Јуве па сега ќе морате да најдете некој во одбрана место Канаваро .

Еве слика како си оди од Реал :).

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Перез сака да го вклучи Хунтелар во понудата за Роналдо, ама ко што прочитав ќе чека до завршување на финалето, поради почит кон Манчестер.

Исто најверојатно се договорил за Алонсо, за околу 24 милиони.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Перез сака да го вклучи Хунтелар во понудата за Роналдо, ама ко што прочитав ќе чека до завршување на финалето, поради почит кон Манчестер.

И
Јас ко шо знам Хунтелар е во план за следната сезона од страна на Перез:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не викам дека Роналдо е слаб, напротив со Меси се најдобрите у моментов, ама зошто да продаваме играч како Хунтелар за да дојде Роналдо? Може Рибери да си го земеме и се е на место...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

Исто најверојатно се договорил за Алонсо, за околу 24 милиони.
najglupoto nesto so moze da se sluci e da se dade huntelar za nekoj si peder kako ronaldo... jas ne sakam nikako da dojde vo real a najmalku za huntelar!!!!!!!
:nenene:

Не викам дека Роналдо е слаб, напротив со Меси се најдобрите у моментов, ама зошто да продаваме играч како Хунтелар за да дојде Роналдо? Може Рибери да си го земеме и се е на место...
e ova e pametno bobice... podobroi ribery otkolku ronaldo:helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе Рибери е добар играч, и све тоа. Ама Роналдо е на друг левел во моментов, секаква споредба со некој е смешна. И ако е потребно Хунтелар да замине, i say go.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе Рибери е добар играч, и све тоа. Ама Роналдо е на друг левел во моментов, секаква споредба со некој е смешна. И ако е потребно Хунтелар да замине, i say go.
+1

Башка и Хунтелар не е баш уникатен тип на напаѓач, лесно заменлив е... додуша, не гледам зошто би им бил уште еден напаѓач на Манјур, не ми е баш за верба ова.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
+1

Башка и Хунтелар не е баш уникатен тип на напаѓач, лесно заменлив е... додуша, не гледам зошто би им бил уште еден напаѓач на Манјур, не ми е баш за верба ова.
Епа Перез сака да ја намали цената, а поради заминувањето на Тевез, а и Бербатов не е нешто нај нај сезонава, би можело да се заинтересирани.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Можеме само да нагаѓаме сега што ќе биде и како ќе биде. Ќе дојде лето, ќе пројде па ќе сумираме на крај. Искрено не верувам дека Хунти ќе го дадат, ама ајде.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Можеме само да нагаѓаме сега што ќе биде и како ќе биде. Ќе дојде лето, ќе пројде па ќе сумираме на крај. Искрено не верувам дека Хунти ќе го дадат, ама ајде.
Реал и се е можно... како што најавија цела холандска шесторка ќе летала од Реал па да видиме што ќе се деси со тоа..

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Реал и се е можно... како што најавија цела холандска шесторка ќе летала од Реал па да видиме што ќе се деси со тоа..
Е да бе, сеа нема шо да праат и ке пишат глупости. Од холанѓаните може само Дренте и Ван Дер Варт да си одат, Робен, Ван Нистелрој, Снајдер па и Хунтелар се клучни за тимот така да не верувам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom