- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Losa partija ama znaev deka ke i go dadat.Za v godina barem da se redat site problemi,pa ke vdime vo Avgust koj ke ni dojde.
Незнам брат...дали си изреволтиран од утакмицата...али пред некое е време јас го велев ова а ти ми контрирашеМорал, мотив, желба, квалитет... се паднало кај играчиве наши.
Ја разбирам да си изгубил шанси за титула пред една недела, ама тоа не е оправдување вака патетично да играш, со пар чесни исклучоци (Рамос, Марсело, Игуаин, Робен), утакмицава бвме за нигде.
Канаваро бе, знаеме дека играш последна сезона, ама не си иби мајката така бе, како Алваро Мехиа во лош ден да го гледам е, Хајнце и он исто, нека фаќа сиктер шо побрзо.
Хави Гарсија и дефинитивно не е играч за Реал Мадрид, ако имав претходно некои сомнежи ради неукажаната шанса, сега истите се компелтно отстранети.
Гаго не е за прва постава, страшна стагнација (ако не и деградација) има од ланската форма, кога требаше да се развие во стандарден првотимец он се сјеба начисто, во сите дерби утакмици oваа сезона беше разбиен (како и цела наша средина додуша) од противничката средина, премногу е зависен од ограчите околу него, не може сам (без играч како М. Диара, Лас) да ја штити задната линија, ниту пак да има улога на креативен среден играч (без партнер како Гути, Снајд, ВдВ).
Не сум за продавање, треба да остане ама дефинитивно на клупа, освен ако Перез и новиот тренер немаат намера и догодина да играме со дефанзивна 4-4-2 формација.
No more untouchables next year, please... Знам дека не е во ред да се обвинува напаѓач (Раул) за лоша утакмица кога средината која ја имаш го прави Мадуро да изгледа како Зидан, ама неговата невидливост плени, да играше на пример Хунтелар со него, немаше шут на голот да имаме (иако и тие кои ги имавме беа пичкин дим), ако земеме во предвид дека играч не може да биде поголем од клубот, Раул мора да седне на клупа следната сезона, ако не можат да купат некој од Виља/Ибрахимовиќ/Бензема, обавезно враќење на Негредо.
Игуаин е далеку од напаѓач на готово, пола сезона ја игра надвор од позиција и пак е еден од најдобрите, ако не и најдобар поединец сезонава.
Раул од друга страна е голем опортунист, без сервис зад него се губи, укчучува стелт мод и кулира, тоа што е физички недоволно јак само му ја отежнува работата.
На прв поглед добро изгледа листата, баш она шо ни треба, колку е изводлива, е прашање за кое го оставме сењор Перез да се погрижиМаикон-договор со играч
Клиши-договор со играч и клуб
Кака-договор со играч и клуб
Алонсо-договор со играч
Рибери-договор со играч
За Клиши сметам дека е најточно, заради тоа што веќе бараат замена за него, башка Венгер ги има Гибс, и Траоре на позајмица.
Овие играчи, плус Гранеро, Негредо и Гарај и спремни сме за следна сезона.
Сигурен си дека ја ти контрирав?Незнам брат...дали си изреволтиран од утакмицата...али пред некое е време јас го велев ова а ти ми контрираше
_Поздрав_
Немора да се гледа клупот самото име кажува можеби најдобриот напаѓач во светот изминативе години кога ќе добие топка одзимање само со FBI SWAT и незз некои други такви институцииПатетични беа вчера, лош избор на Хуанде. Парехо требаше да игра 90 минути, многу повеќе ќе направеше од Хави Гарсија.
Иначе, според Onda Cero Перез ги планира следниве.
Маикон-договор со играч
Клиши-договор со играч и клуб
Кака-договор со играч и клуб
Алонсо-договор со играч
Рибери-договор со играч
За Клиши сметам дека е најточно, заради тоа што веќе бараат замена за него, башка Венгер ги има Гибс, и Траоре на позајмица.
Овие играчи, плус Гранеро, Негредо и Гарај и спремни сме за следна сезона.
Руд
Подобро и да не кажува за тренер, најдобро е да си остане Хуанде!Немора да се гледа клупот самото име кажува можеби најдобриот напаѓач во светот изминативе години кога ќе добие топка одзимање само со FBI SWAT и незз некои други такви институции
Него целта на постов ми беше тој набројал имиња ама ТРЕЊЕР?
Како првиов ќе бидат мислам, затоа што таков е дизајнот на адидас за следна сезона.:sekss: