Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Losa partija ama znaev deka ke i go dadat.Za v godina barem da se redat site problemi,pa ke vdime vo Avgust koj ke ni dojde.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Како што разбрав Тевез нејќел да игра во Утд наредна сезона па зошто да не му го грабниме ....

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Патетични беа вчера, лош избор на Хуанде. Парехо требаше да игра 90 минути, многу повеќе ќе направеше од Хави Гарсија.

Иначе, според Onda Cero Перез ги планира следниве.

Маикон-договор со играч
Клиши-договор со играч и клуб
Кака-договор со играч и клуб

Алонсо-договор со играч
Рибери-договор со играч

За Клиши сметам дека е најточно, заради тоа што веќе бараат замена за него, башка Венгер ги има Гибс, и Траоре на позајмица.

Овие играчи, плус Гранеро, Негредо и Гарај и спремни сме за следна сезона.

Вреди да се погледне.
Руд:cuc:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Морал, мотив, желба, квалитет... се паднало кај играчиве наши.

Ја разбирам да си изгубил шанси за титула пред една недела, ама тоа не е оправдување вака патетично да играш, со пар чесни исклучоци (Рамос, Марсело, Игуаин, Робен), утакмицава бвме за нигде.

Канаваро бе, знаеме дека играш последна сезона, ама не си иби мајката така бе, како Алваро Мехиа во лош ден да го гледам е, Хајнце и он исто, нека фаќа сиктер шо побрзо.

Хави Гарсија и дефинитивно не е играч за Реал Мадрид, ако имав претходно некои сомнежи ради неукажаната шанса, сега истите се компелтно отстранети.

Гаго не е за прва постава, страшна стагнација (ако не и деградација) има од ланската форма, кога требаше да се развие во стандарден првотимец он се сјеба начисто, во сите дерби утакмици oваа сезона беше разбиен (како и цела наша средина додуша) од противничката средина, премногу е зависен од ограчите околу него, не може сам (без играч како М. Диара, Лас) да ја штити задната линија, ниту пак да има улога на креативен среден играч (без партнер како Гути, Снајд, ВдВ).
Не сум за продавање, треба да остане ама дефинитивно на клупа, освен ако Перез и новиот тренер немаат намера и догодина да играме со дефанзивна 4-4-2 формација.

No more untouchables next year, please... Знам дека не е во ред да се обвинува напаѓач (Раул) за лоша утакмица кога средината која ја имаш го прави Мадуро да изгледа како Зидан, ама неговата невидливост плени, да играше на пример Хунтелар со него, немаше шут на голот да имаме (иако и тие кои ги имавме беа пичкин дим), ако земеме во предвид дека играч не може да биде поголем од клубот, Раул мора да седне на клупа следната сезона, ако не можат да купат некој од Виља/Ибрахимовиќ/Бензема, обавезно враќење на Негредо.

Игуаин е далеку од напаѓач на готово, пола сезона ја игра надвор од позиција и пак е еден од најдобрите, ако не и најдобар поединец сезонава.

Раул од друга страна е голем опортунист, без сервис зад него се губи, укчучува стелт мод и кулира, тоа што е физички недоволно јак само му ја отежнува работата.
Незнам брат...дали си изреволтиран од утакмицата...али пред некое е време јас го велев ова а ти ми контрираше
_Поздрав_

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Гаго во првата полусезона играше одлично, башка не пропушти утакмица. Последниве утакмици некако не е ко шо треба, ама тоа важи за целиот тим, не само за него. Тоа што му се дава задача да ја организира играта, пошо нема кој друг, го прави да изгледа лошо. Не е плејмејкер, а во системот на Хуанде игра токму тоа.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Маикон-договор со играч

Алонсо-договор со играч
Рибери-договор со играч

За Клиши сметам дека е најточно, заради тоа што веќе бараат замена за него, башка Венгер ги има Гибс, и Траоре на позајмица.

На прв поглед добро изгледа листата, баш она шо ни треба, колку е изводлива, е прашање за кое го оставме сењор Перез да се погрижи :)

Незнам брат...дали си изреволтиран од утакмицата...али пред некое е време јас го велев ова а ти ми контрираше
_Поздрав_
Сигурен си дека ја ти контрирав? :)

Како шо реков претходно, дечкото не е истиот од лани, почетокот на сезоната не му беше лош ама сеа е како Пабло Гарсија. Да почнев да го следам од пред неколку месеци ќе речев дека е најнекомлетниот дефанзовец на цел свет (добро де, после Хави Гарсија).
Али некако добро се вклопува во сивилото на нашиов тим :jaj:

Заборавив да кажам у претходниот пост...

Ако трансферот на Маикон не може да се оствари, Мигел е и те како добра солуција.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хммм, играчи што сакам да ги видим наредна сезона би биле:
Видиќ (според мене невозможно да се донесе, ама Перез и се е можно)
Клиши (и тоа како остварливо)
Чаби Алонсо (со добра пара може да дојде)
Рибери (според мене 70% ќе дојде кај нас ама останува да видиме)
Ибрахимовиќ (ако стои уште на ставот дека сака да ја промени средината, незнам зошто не би дошол кај нас)

Ама ова се само желби, колку може да се остварат зависи од Перез :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Патетични беа вчера, лош избор на Хуанде. Парехо требаше да игра 90 минути, многу повеќе ќе направеше од Хави Гарсија.

Иначе, според Onda Cero Перез ги планира следниве.

Маикон-договор со играч

Алонсо-договор со играч
Рибери-договор со играч

Руд:cuc:
Немора да се гледа клупот самото име кажува можеби најдобриот напаѓач во светот изминативе години кога ќе добие топка одзимање само со FBI SWAT и незз некои други такви институции

Него целта на постов ми беше тој набројал имиња ама ТРЕЊЕР?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Немора да се гледа клупот самото име кажува можеби најдобриот напаѓач во светот изминативе години кога ќе добие топка одзимање само со FBI SWAT и незз некои други такви институции

Него целта на постов ми беше тој набројал имиња ама ТРЕЊЕР?
Подобро и да не кажува за тренер, најдобро е да си остане Хуанде!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нај секси :vozbud:

Attachments

• 37,6 KB Прегледи: 3
Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Одбраната ни беше супер до пред 3-4 натпревари, а Канаваро дрвото сам ја доведе то таква ситуација шо му ја загрози кариерата на Касиљас. До душа и Хајнце прави киксови но Канаваро нека си се пакува на лето и нека бега

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom