Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Прошлите две сезони Реал имаше подобра екипа од Барса
Последно што сум го гледал во најдобро издание беше 2002/03
отогаш не успеа да се издигне.

Без Зидан+Роналдо+Фиго = на просечен тим

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ovaj ni treba.

I ovoj
Нека ги земе овие двајца плус Ибрахимовиќ и Видиќ во август и ќе видиме дали ќе може некој да му парира.

Не најпожелен но 99% остварлив трансфер во август.За 100 милиони евра.

Или овој,ама во последно време заедно со Лион во длабока криза.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Нека ги земе овие двајца плус Ибрахимовиќ и Видиќ во август и ќе видиме дали ќе може некој да му парира.

Не најпожелен но 99% остварлив трансфер во август.За 100 милиони евра.

Или овој,ама во последно време заедно со Лион во длабока криза.
мн да не се внесе во филм другар.овие што ги посакуваш ти фудбалериве.за овие играчи 200милиони евра не ве крпа :smir::smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Фак оф молим лепо

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А дотогаш гледај убав фудбал во изведба на БАРСА.

Многу августипоминале, ама кралскиот никако да направи подобра екипа од Барса.

За Барса играле: МАРАДОНА - РОМАРИО - РОНАЛДО - РОНАЛДИЊО - МЕСИ - ФИГО

а секогаш ги купувала за малку пари.

А кралскиот никогаш не успеал да купи талент.
Која тема и да ја отворим, сегде солиш памет. Ти кажав и вчера ама и денеска ќе ти кажем. Во Примера барем се земаат поштено титулите, кој игра најдобро тој зема титула, нити судиите му даваат некому титула нити ништо.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

sand in the vagina ?

Не си го глеал Реал од тогаш, изглеа си помешал со белите дресови на Интер.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
тој да гледал нешто немаше да дојде овде колку да се избрука :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
А што би направиле ако Барса ги изгуби сите натпревари до крајот, а Реал ги победи сите натпревари до крајот на сезонава... Јас би се самоубил од радост :pos2: :vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А што би направиле ако Барса ги изгуби сите натпревари до крајот, а Реал ги победи сите натпревари до крајот на сезонава... Јас би се самоубил од радост :pos2: :vozbud:
Јас би престанал дрога да конзумирам :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Чудно...не ми е ни до титула ни до ништо...би ја заменил за овој тежок пораз:jaj:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Хаха :)
Баш така! Зарем на некој прав навивач на Реал титула во ваква ситуација би му значела нешто?
Освен , се разбира за контра-дупеж
на противничкиот табор? :)

Бидете големи и во поразот. Оваа сезона Реал доволно направи со оглед на катастрофалната трансфер политика прошлото лето, чумата од повреди , како и зачудувачки флегматичниот Шустер од почетокот на истата.

А оној Роналдо , абе несакам ни случајно да дојде во Мадрид. Како прво , таков профил на играч НЕМА да ни ги реши моменталните проблеми. Како второ - многу е лигав и превртлив. Не ни треба таков лик во тимот, без разлика на неговите несомнени фудбалски квалитети.

Нас дечки , ни треба еден јак ОРГАНИЗАТОР во средината , со голема машта.Снајдер , ВДВ - далеку од тоа. Гаго, едниот Диара , другиот Диара - светлосни години од тој калибар. Најблиско нешто што имаме
е Гути , ама оди па него мотивирај го , или па недај Боже натерај го агресивна одбрана да игра. Плус и во години е човекот веќе.
На таа позиција очекувам право засилување.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хаха :)
Баш така! Зарем на некој прав навивач на Реал титула во ваква ситуација би му значела нешто?
Освен , се разбира за контра-дупеж
на противничкиот табор? :)

Бидете големи и во поразот. Оваа сезона Реал доволно направи со оглед на катастрофалната трансфер политика прошлото лето, чумата од повреди , како и зачудувачки флегматичниот Шустер од почетокот на истата.

А оној Роналдо , абе несакам ни случајно да дојде во Мадрид. Како прво , таков профил на играч НЕМА да ни ги реши моменталните проблеми. Како второ - многу е лигав и превртлив. Не ни треба таков лик во тимот, без разлика на неговите несомнени фудбалски квалитети.

Нас дечки , ни треба еден јак ОРГАНИЗАТОР во средината , со голема машта.Снајдер , ВДВ - далеку од тоа. Гаго, едниот Диара , другиот Диара - светлосни години од тој калибар. Најблиско нешто што имаме
е Гути , ама оди па него мотивирај го , или па недај Боже натерај го агресивна одбрана да игра. Плус и во години е човекот веќе.
На таа позиција очекувам право засилување.
Летово очекувам или Фабрегас или Чаби да дојде, друго нема...Лас последен во средина а до него еден од овие, што знае да ја креира играта. За жал тоа го немаме во моментов, Гаго е премногу далеку од таков играч.

N

navivacka

Гостин

Не се секирај нема да дојде :) веке изјави дека сака да остане во Манчестер Јунајтед до крајот на кариерата,сака да ги следи стапките на Гигс :)желбата за преселба во Мадрид е само мртов сон.

позз:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се секирај нема да дојде :) веке изјави дека сака да остане во Манчестер Јунајтед до крајот на кариерата,сака да ги следи стапките на Гигс :)желбата за преселба во Мадрид е само мртов сон.

позз:smir:
Баш ме интересира што ќе биде летово, дали ќе си остане на “кажаното“. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom