Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ајде де бидна што бидна само незнам кој ке ги трпи овие у школо, аа глуп бев ја порано реал коа си лапаше титули, барса 4 место коа завршуваа никој не пратеше шпанско тогаш, сите викаа еј што напраи барса? (и такви озбилни)е сеа коа дое време барса да ја освои Ла Лига сите станаа фанови на барса сите до еден, одма почнаа да пратат шпанско и сеа ке ги слушам као трубат над глава, али океј бидна шо бидна. а за тоа ибра у реал веке незнаеме кај ни е главата од 20 напаѓачи па уште тевез и бензЕма и таман уште ибрахимович и формација ке иаме 1-1-8 ! одлично :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема шанси да остане Рамос, ќе видите...Имаше најави дека доколку не освои Примера ќе го напушти Реал, а после овој срамен пораз па шансите да си замине му се уште поголеми, што не го сакам во никој случај. Факт е дека ни требаат поискусни играчи, и далеку поквалитетни од овие што ги имаме сега. Вчера имавме можност да видиме што е тоа катастрофална одбрана. Од Рамос па до Хајнце. Рамос колку што беше добар во офанзива, толку беше катастрофален и очаен во одбрана. На неколку пати кога се правеа офсајд замки Рамос остануваше на место, и затоа лесно доаѓаа до такви шанси Барса. Канаваро беше како изгубен, исто и Метцелдер. А за Хајнце, несакам ни да пишувам за него и воопшто да се замарам. На лето Фабио и Габи да си пакуваат куферите и да ги нема. Средниот ред беше тотално “изеден“ од страна на Чави-Туре-Иниеста, буквално беше сомелен. Лас се трудеше колку што можеше трчаше и според мене добро изигра, тоа што направи кикс во клучен момент...Гаго 70 мин. беше гледач, подобро да му дадеа едно столче во публика и барем на раат да си гледаше. После 70 минута откога примивме 5 гола, му текна изгледа дека треба да трча, па се реши да трчне малку, да си накачи километража. Како и да е, во дефанзива бевме очајни. А и што очекуваме кога задната линија прв пат играат заедно. Нападот, Робен и Игуаин се трудеа да направат нешто, на почеток Робен 3-4 пати го проби Абидал и си реков ах ќе им ебеме мамата, ама после почнаа константно по 2-3 да го вардат, и немаше многу прилика да пробива. Игуаин беше супер, ама и тој исто така беше чуван од повеќе играчи. Марсело се трудеше ама не беше нешто посебен. А за Раул...искрено дали го видов 2-3 пати да ја чепне топката. ТОТАЛНО ОТСЕЧЕН! Докажува Раул дека не е за големи утакмици, и дека неможе да се справи со добри дефанзивци...мислам дека и од Марс може да се види тоа. Што е тука е, останува како и секоја година да викаме ајде наредната може ќе биде подобра...жално но вистинито.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.857
Поени од реакции
10.331
ајде де бидна што бидна само незнам кој ке ги трпи овие у школо, аа глуп бев ја порано реал коа си лапаше титули, барса 4 место коа завршуваа никој не пратеше шпанско тогаш, сите викаа еј што напраи барса? (и такви озбилни)е сеа коа дое време барса да ја освои Ла Лига сите станаа фанови на барса сите до еден, одма почнаа да пратат шпанско и сеа ке ги слушам као трубат над глава, али океј бидна шо бидна. а за тоа ибра у реал веке незнаеме кај ни е главата од 20 напаѓачи па уште тевез и бензЕма и таман уште ибрахимович и формација ке иаме 1-1-8 ! одлично :)
Е тоа е тоа. Од такви навивачи и мене ми е смачено. Дојде време да тепа нивниот тим, они се први да ги јадат противниците. Кога ќе изгуби нивниот тим пак, они не се замарале со фудбал. Мене многу ме јадеа во школо во времето кога Барса беа 14-15ти на табела и таман дојде време кога ги освоија тие двете титули и ЛШ, јас завршив школо. Како и да е никогаш не сум ги јадел другите пошто секој вистински навивач се радува поради тоа што неговиот тим победил, а не поради тоа што ќе може да ги јаде другите. За напаѓачи мислам дека ви треба само уште еден како замена за Раул, а може и да не купувате никој. Имате еден Хунтелар и Игуаин, што ви треба повеќе. На крило го имате Робен, според мене еден од најдобрите на таа позиција. Вам ви требаат креативци како Чави и Иниеста. Тоа е причината што Барса се добри оваа година. Двајцава ја креираат играта, Туре, Бускетс, Кеита задолжени за дефанзивните задачи повеќе. Вам цел среден ред ви е од тој калибар како Туре или Кеита. Гути ви е креативецот? Поради тоа сте наебале. За одбраната незнам, мене Пепе кога не е луд ми стои добар, заедно со Рамос мора да останат. И треба трпение, не може секоја година титули. Хуанде Рамос треба да остане. Али ок тоа е работа на следниот претседател, се надевам дека наредната сезона ќе има уште подобра битка. Оваа сезона ја направивте интересна и за тоа честитки:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Е да така е, требаат креативци ајде од другата година роналдо доаѓа па со роналдо и робен нема баш исто да биде. Марсело од лево крило го селам на леб бек,евентуално ако не се донесе некој ВИСоко квалитетен за таа позиција. Хајнце у секој пост јадам гомна да си отиде! канаваро веке и од тој идиот ми пукна филмот! Рамос да не беше немаше ни голови да дадеме, али за да не остане најдобар поединец си се погрижи у одбраната со некоја грешка и примивме гол.Гаго не коментирам на моменти у сезона играше нешто со некоја асистенција али на моменти како да не го занима фудбал! прво КРАТЕЊЕ ПЛАТА! Лас иако примивме гол ради него шо киксна остана еден од омилените, трча највеке! Раул мора да остапи место на понеискусните! Игуаин подобро неможеше, неможе он сам да ја фати топката и сите да ги дрибла и голови да дава, му треба подршка! и клучната грешка мислам дека беше коа го дадовме голот продолживме иста игра, наместо да се повлечеме и да се чуваме па на контри да ги сечевме со робен! али тоа е тоа бидна што бидна, и остануваме и натаму фанови на реал!!!!! така е нели :) ајт :) со среќа понатака :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Е да така е, требаат креативци ајде од другата година роналдо доаѓа па со роналдо и робен нема баш исто да биде. Марсело од лево крило го селам на леб бек,евентуално ако не се донесе некој ВИСоко квалитетен за таа позиција. Хајнце у секој пост јадам гомна да си отиде! канаваро веке и од тој идиот ми пукна филмот! Рамос да не беше немаше ни голови да дадеме, али за да не остане најдобар поединец си се погрижи у одбраната со некоја грешка и примивме гол.Гаго не коментирам на моменти у сезона играше нешто со некоја асистенција али на моменти како да не го занима фудбал! прво КРАТЕЊЕ ПЛАТА! Лас иако примивме гол ради него шо киксна остана еден од омилените, трча највеке! Раул мора да остапи место на понеискусните! Игуаин подобро неможеше, неможе он сам да ја фати топката и сите да ги дрибла и голови да дава, му треба подршка! и клучната грешка мислам дека беше коа го дадовме голот продолживме иста игра, наместо да се повлечеме и да се чуваме па на контри да ги сечевме со робен! али тоа е тоа бидна што бидна, и остануваме и натаму фанови на реал!!!!! така е нели :) ајт :) со среќа понатака :)
После она вчера....КР7 изјавил дека не сонува веќе за Реал Мадрид...а и нас ни треба среден ред и одбрана ...доста веќе напаѓачи

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Ова ни треба.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не бе не ни ги требаaт овие...доволно е Гаго :pos2::pos2:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Гаго игра во среден ред ама со улога на дефанзивец.Реално ако ги земаме овие што ги ставив јас(Диего и Виља) и уште еден одбранбен играч ќе размислам кој би ни одговарал ќе бидеме незапрливи како на времето.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Рано е, можеме кого сакаме да ставиме овде ние ама ќе видиме на лето што ќе биде. Јас очекувам многу добри трансфери ако дојде Перез, али од сега да праеме моабет рано е. Иде лето, да сме здрави и живи сите ќе видиме што ќе биде :smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
:drk: :drk: :drk: :drk: :drk:

Се читаме во август.
А дотогаш гледај убав фудбал во изведба на БАРСА.

Многу августипоминале, ама кралскиот никако да направи подобра екипа од Барса.

За Барса играле: МАРАДОНА - РОМАРИО - РОНАЛДО - РОНАЛДИЊО - МЕСИ - ФИГО

а секогаш ги купувала за малку пари.

А кралскиот никогаш не успеал да купи талент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom