Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Различна лига другар, не бесиме за јајца ако ни влезат во шеснаесетник.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Канаваро изгледа не си го гледал против Лион, против Карју. Силуван беше.
Баш тоа сакав да го кажувам, тие години му бевте пациенти на Лион, а посебни трауми си има Канаваро од Керју.

Мислам дека клуб како Реал не заслужува да губи по 5-0! Јас да сум како раководството ваше, му кинам месечна плата на сите играчи!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Не си прател изгледа, интервјуа и интервјуа како сака да дојде во Реал.

Канаваро изгледа не си го гледал против Лион, против Карју. Силуван беше.

Ја викам фак ЛШ, за ЛШ треба 6 бивола да имаме во одбрана, што ќе тепаат повеќе од што ќе играат. Се знае кај се игра најубав фудбал, Шпанија, каде што навистина се игра фудбал а не се боксува.

Единствено што ми е криво од утакмицава е ова

Ништо повеќе.
Човекот за ниеден гол не беше крив, жалосно колку беше шупек одбраната вечерва при ваков голман... :kesa:

I

InF3cTeD

Гостин
ставрно баш е жалосно за Касиљас....наместо одбраната и цела екипа да добијат мотив тие уште пожалосно играа...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Хух, го држат Реал Мадрид на врвот во примера и не чинат.

Што ви стана?

Ливерпул имаат прејак среден ред, сите се силни за разлика од нашиот каде што се повеќе техничари. Пробајте играјте против волови како Шкртел во одбрана. Мислам ги уби и Раул и Игуаин, а како му влезе на вдВ нејќам да зборам.

Чаби Алонсо ѕвер, сакам да го видам во Реал другава сезона.

Паднаа психички, на никој не му е до играње кога губиш со 3-0 вкупен резултат.

Што е со негативниве постови, не разбирам.
Па не почнавме со 3-0, паднати беа уште на почетокот, неаме доволно добар тим за ЛШ, тука е проблемот.
Ај ќе речеш јак среден ред има Ливерпул, не победија на тактички план, ама 5 години по ред се случува ова, и тоа се против тимови со различен менталитет и стил на игра, очигледно нешто не е во ред со нас.

фак ЛШ, за ЛШ треба 6 бивола да имаме во одбрана, што ќе тепаат повеќе од што ќе играат. Се знае кај се игра најубав фудбал, Шпанија, каде што навистина се игра фудбал а не се боксува.
Не може така да викаме, срамота за клубот е ова што ни се случи, губи кредибилитет клубот, станавме посакуван противник во ЛШ, никој веќе не се плаши од Реал Мадрид, боксерска вреќа стануваме во Европа, тоа ме боли, а индиферентното однесување и незалагањето на играчите ме вреѓа.

G

Gray Foxx

Гостин
Пак ке ти кажам, со Раул нема освојување ЛШ. Не викам дека е слаб, ама за таа конкуренција во Европа он е мравка. Не може Реал да се надева на титула со толку статичен играч. Еве и еден реален фан има на форумов и призна дека Раул денеска беше камен. Нормално дека ке биде камен, не е ова Бетис.
Реал ке го помине осминафиналето кога ке се ослободи од Раул. Кристално јасно на секој познавач на фудбалот.
Типично мислење на пензионер што навива за пензионерска екипа. Нека си го чуваат они Раул и ќе видат титула во Европа 2016. До кога со вакви боси шпицови, пушти го Раул на Бетис и сл екипи и ке биде во ред. Во Европа ке му пратат некој вол како Шкртел и ке се влече како патка по теренот.
Ова го напишав после првата со Ливерпул. И чудно како наидов на глупи коментари од типот- Ти не знаеш што збориш и тн.
Еве гледам и вас конечно ви се отворија очите.
А коментарите на боби4е- PRICELESS!!!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Хух, го држат Реал Мадрид на врвот во примера и не чинат.

Што ви стана?

Ливерпул имаат прејак среден ред, сите се силни за разлика од нашиот каде што се повеќе техничари. Пробајте играјте против волови како Шкртел во одбрана. Мислам ги уби и Раул и Игуаин, а како му влезе на вдВ нејќам да зборам.

Чаби Алонсо ѕвер, сакам да го видам во Реал другава сезона.

Паднаа психички, на никој не му е до играње кога губиш со 3-0 вкупен резултат.

Ни преку*чи веќе да губиме по 4-0 во ЛШ тоа е мора да се промени нешто... сети се на Лион,Рома,Јуве...
Btw и на мене единствено ми е криво за Касиљас какви топки фати само за да не изгубат надеж играчите и да играат колку што можат подобро... па остај друго и 2 нерегуларни гола примивме!!

I

InF3cTeD

Гостин
ама сето тоа шо го направи Касиљас паѓаше во вода...тимот како тим не се созема и стасаа головите а голманот како единка неможе ништо

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
ама сето тоа шо го направи Касиљас паѓаше во вода...тимот како тим не се созема и стасаа головите а голманот како единка неможе ништо
Па нормално бе неможе он и голови да дава и да спасува, 5 примивме бе а ни 1 не дадовме КАТАСТРОФА!!
Нема кој гол да даде а за одбраната нема што да коментирам...:uvo::uvo:

Член од
4 март 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
Хигуаин не го ни видов,и покрај 2та нерегуларни гола сепак имаа подобра игра ливерпул.Касиљас свака част!:aplauz::cuc:

Г

Грејвдигер

Гостин
На лето под хитно цела одбрана да лете и нови играчи!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Е само за инфомација ме интересира шеста година ли е ова што не минете осмина-финале (не провоцирам само ме интересира оти незнам точно).
5та

прво со јуве, па арсенал, баерн, па со рома и сега ливерпул

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Што ви стана?

После ќе ми каже некој мадридисти биле. :tapp: И во најтешките моменти Реал во срцето. :smir: Почнаа право да се прават експерти кој требало да си замине, кој не. Цел тим бил катастрофа не ти знам што други глупости. Супер е тимот, не му фали ништо, само замена за Хајнце (тоа е очигледно, нели), ништо повеќе.

Вчера судијата не уништи, и што се замарате за натпреварот?? Биде.. Ајде сега одиме со Атлетик.

EDIT: Некој ќе ми каже ај 2 гола, ама 4? Епа, се е релативно. Ако не веруваш во тоа, голем идиот си.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
После ќе ми каже некој мадридисти биле. :tapp: И во најтешките моменти Реал во срцето. :smir: Почнаа право да се прават експерти кој требало да си замине, кој не. Цел тим бил катастрофа не ти знам што други глупости. Супер е тимот, не му фали ништо, само замена за Хајнце (тоа е очигледно, нели), ништо повеќе.

Вчера судијата не уништи, и што се замарате за натпреварот?? Биде.. Ајде сега одиме со Атлетик.
А некој рече дека не навиваме за Реал веќе? Јас вас не ве сфаќам, ако навиваш за некој клуб незначи дека неможеш да даваш критики за истиот. 5 години по ред викаме ајде на редната бе алооо, свесните се малку. Факт е дека треба одредени играчи да летаа, зошто не заслужуваат да го носат дресот на Реал. Очигледно ги боли к*р нив за вчера што го извалкаа името на Реал, они важно ќе им стигне на 1-ви платата и немаат никаков проблем. 5 години го брукаат Реал, и не им е гајле за тоа. Затоа Перез златен, не ебава “таленти“, се знае кој може да изигра на ниво а кој не. И едвај го чекам моментот до изборите, тогаш да ги видам нашите таленти, кој вчера место да се борат гледаја фудбал, како на телевизија. Гаго незнам колку имаше истрчано, ама ако имаше повеќе од 6 км го сечем. Ако имал повеќе у место може трчал, се загревал. Како што кажав, ова е срамота за Реал. Да губиш во ЛШ 4-0. СРАМОТА! Сите 4 поголеми утакмици што ги изигравме го јадевме, 2 од Јуве, 2 од Ливерпул, а притоа постигнавме само 1 гол, а примивме 9. И треба нешто повеќе? ЧИСТКА НА ЛЕТО! И само немој да ми зборите дека судијата не заебал, ве молим. Точно дека досуди пенал за ништо, ама не утепаа у секоја смисла на зборот. Да не беше Касиљас 10-0 ќе го папавме.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
А некој рече дека не навиваме за Реал веќе? Јас вас не ве сфаќам, ако навиваш за некој клуб незначи дека неможеш да даваш критики за истиот. 5 години по ред викаме ајде на редната бе алооо, свесните се малку. Факт е дека треба одредени играчи да летаа, зошто не заслужуваат да го носат дресот на Реал. Очигледно ги боли к*р нив за вчера што го извалкаа името на Реал, они важно ќе им стигне на 1-ви платата и немаат никаков проблем. 5 години го брукаат Реал, и не им е гајле за тоа. Затоа Перез златен, не ебава “таленти“, се знае кој може да изигра на ниво а кој не. И едвај го чекам моментот до изборите, тогаш да ги видам нашите таленти, кој вчера место да се борат гледаја фудбал, како на телевизија. Гаго незнам колку имаше истрчано, ама ако имаше повеќе од 6 км го сечем. Ако имал повеќе у место може трчал, се загревал. Како што кажав, ова е срамота за Реал. Да губиш во ЛШ 4-0. СРАМОТА! Сите 4 поголеми утакмици што ги изигравме го јадевме, 2 од Јуве, 2 од Ливерпул, а притоа постигнавме само 1 гол, а примивме 9. И треба нешто повеќе? ЧИСТКА НА ЛЕТО! И само немој да ми зборите дека судијата не заебал, ве молим. Точно дека досуди пенал за ништо, ама не утепаа у секоја смисла на зборот. Да не беше Касиљас 10-0 ќе го папавме.

Во право си.....со овој тим може само Уефа куп да се бориме за 1/4 финале па и полуфинале....Во право беше Тракторот иако првин не се согласував со него дека Реал е ептен спор и дека неможе да игра Шампионски фубал...жално но вистинито:toe:
Неможеме да се вадиме со судиите.Тие сите 90 минути го напаѓаа нашиот гол...постигнаа два регуларни гола што прави вкупно 3-0....но двата нерегуларни ги дотепаа и така утепаните газови на нашите ТАЛЕНТИ што се усраа цела утакмица

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom