Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Не знам кој е, ама се надевам дека е покурпулентен отколку кежево Канаваро. Значи Бензема и Рибери приоритет.
Викаат дека е добар па ќе видиме што ќе покаже. Ако е како Канаваро му ја пљукнавме работава

F

fantomX

Гостин
Дај Боже, Канаваро ми беше смешен покрај Торес.

Реал стално си има приоритети ама ништо од тоа....за Бензема незнам ама за Рибери малце потешко.....шубаво му е кај нас си плеска
Бензема ако не ова лето, следното. А за Рибери имаше најави оти не е сигурно неговото останување во Баерн. Ако нешто се сменило, тогаш го бришам. :smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ахх..ајде уше една година со празни раце...на ЛЕТО ... АУТ : ХАЈНЦЕ !!!! канаваро !!!! (мец 100 пати подобро ке изиграше) Дренте и тој аут.. нема ни тој ко шо тргнал да прикористи некаде... а да дојдат! бензема рибери и лам!!!! и евентуално Раул колку и да го сакам ама би му посакал срекен пат зашто мислам дека треба полека полека да отиде у Сад да остаи место на младите кој требаат и мораат да се докажуваат Хунтелар Игуаин и Бензема да ги имаш у шпиц.. а крила од страна рибери и робен... позади постаббилно да биде!!!! Јас кога викав ВИДЕТЕ ГО ОВОЈ ХАЈНЦЕ ШТО праи ... гледав цитирања абе што ти е хајнце супер игра последно време најдобар ... ете да го еб*м покажаа кој колку знаат... единствено рака му давам на касиљас а и ласс не беше лош .. др : no comment

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дај Боже, Канаваро ми беше смешен покрај Торес.

Бензема ако не ова лето, следното. А за Рибери имаше најави оти не е сигурно неговото останување во Баерн. Ако нешто се сменило, тогаш го бришам. :smir:
Toa беше у Јануар,после даде изјава дека останува до крај на договорот-2011.И Румениге го потврди тоа пред недела дена.Такада забораваете го Рибери!!!!И така ке ви дојде Роналдо летово.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Се ке беше подруго да не го свирнеше пеналот...
Паднаа многу психички од тој момент!

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Џабе збориме сеа за трансфери...секоја година нови тренери и минимум 5 нови играчи...така неможеш да изградиш тим компетентен за лига на шампиони

За Ливерпул чиста 10-ка...како да играа со децата нивни...не со еден гигант каков што е Реал...

За Реал...срамота жива...ова беше дебакл...не само победа...срам...очајни беа на теренот...се уплашија од притисокот првите 5 минути...и имаа среќа што не изгубија 10:0 бидејќи на голот стоеше секогаш добриот Касиљас...

Можат летово да ги земат и Роналдо, Фабрегас, Кака па и Барса да им го дадат Меси...пак им е џабе...

Додека нема континуитет во тимот...минимум 2 сезони исти играчи и ист тренер да ги води...да стекнат самодоверба и искуство пред се во ЛШ...ништо не прави моментално најтрофејниот клуб...може само да го изгуби и овој епитет што му датира од пред повеќе години...

Јас и понатака ќе останам фан на Реал...и ќе бидам оптимиста...дека ќе ја врати улогата на фаворит на теренот...не само на хартија...но со ваков развој на настаните секоја година...можат само да се направат од некој...никој и ништо...

Ајде дечки поздрав...па како и секоја година, уназад веќе 5 години што си викаме...

Повеќе среќа следната сезона...!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Toa беше у Јануар,после даде изјава дека останува до крај на договорот-2011.И Румениге го потврди тоа пред недела дена.Такада забораваете го Рибери!!!!И така ке ви дојде Роналдо летово.
Па сигурно дека на сред сезона нема да ја нарушува атмосферата во тимот и нема да ги вознемирува фановите,па ја корегирал изјавата...јас сум сигурен дека на лето ке си оди,дали ке биде во Реал незнам,ама знам дека ке си оди од Баерн:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
да не ќе биде и овој како Роналдо.....инаку како сеа наеднаш Реал нема состав нема играчи сите лигуши станаа а до вчера Реал шампион?
Грешно си сфатил ти. Имаме шампионски тим за во Примера, а за ЛШ сме далеку од шампиони. Со играчи како Игуаин, Гаго, Хајнце и Канаваро не се игра во ЛШ. Првиве двајца немаат поим што значи една ваква утакмица, и дека цел свет очекува од нив во вакви утакмици да се докажат, а не со Нумансија, Гетафе, Ваљадолид и остали. Во вакви утакмици се гледа колку вредат, а денеска и претходната утакмица се виде дека не вредат ништо. Вакви играчи може само на клупа во Реал, и кога ќе се повреди некој од првиот тим овие да влетаат како замена, како освежување. А меѓу први овие двајца...тешко! За вторите двајца (Хајнце и Канаваро)...што очекуваме па и ние бе, да се тркаат со Бабел и Торес? Ги ИЗЕДОА, во буквална смисла на зборот. Пепе имаше само лош ден, а и неможе да чува 4-5 души сам кога Хајнце, Канаваро и Гаго го дрвеа к***т. На средина само Лас се обидуваше нешто да направи, го ораше теренот, а Гаго го користеше тоа и си гледаше како Ливерпул везе по терен. До вчера го молев господ Перез да не дојде, ама после ова денес ми прекипа, и едвај чекам да дојде. И верувам дека ниеден од набројаниве нема да остане во Реал. Добро си знае Перез, од вакви лигуши тим немоеш да напраеш. Овој па Игуаин, можеби има квалитет, не го оспорувам...ама стварно НИКАКВА КОРИСТ од него на големиве утакмици, НИКАКВА!! Се што имаше направено до сега беше со просечни екипи, во ниедна голема утакмица не се докажа како што треба, по што мислам дека од наредна сезона може на клупа (оваа нека ја доигра зошто немаме поасална замена за него, ама да не се продава, нека си седи на клупа наредна сезона). За Робен незнам што да кажем па, најутепан играч денеска. Гледам давал интервју демек бил многу мотивиран, ќе ги рушел. Кој мотивиран бе? Да беше мотивиран ќе трчаше од гол до гол, ќе се трудеше, а не аут линијана му стана најверен другар, не се тргна од аут. Незнам стварно што да кажем, да сум како овој претседателов сега Болуда ли се викаше, им кратим одма 2-3 плате и ич к*р не ми чуе. Ќе ги прашам после дали пак ќе се влече како црв по терен. Секоја чест за Икер и за Марсело, единствени кои денеска се трудеа да направат нешто. РЕСПЕКТ!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Грешно си сфатил ти. Имаме шампионски тим за во Примера, а за ЛШ сме далеку од шампиони. Со играчи како Игуаин, Гаго, Хајнце и Канаваро не се игра во ЛШ. Првиве двајца немаат поим што значи една ваква утакмица, и дека цел свет очекува од нив во вакви утакмици да се докажат, а не со Нумансија, Гетафе, Ваљадолид и остали. Во вакви утакмици се гледа колку вредат, а денеска и претходната утакмица се виде дека не вредат ништо. Вакви играчи може само на клупа во Реал, и кога ќе се повреди некој од првиот тим овие да влетаат како замена, како освежување. А меѓу први овие двајца...тешко! За вторите двајца (Хајнце и Канаваро)...што очекуваме па и ние бе, да се тркаат со Бабел и Торес? Ги ИЗЕДОА, во буквална смисла на зборот. Пепе имаше само лош ден, а и неможе да чува 4-5 души сам кога Хајнце, Канаваро и Гаго го дрвеа к***т. На средина само Лас се обидуваше нешто да направи, го ораше теренот, а Гаго го користеше тоа и си гледаше како Ливерпул везе по терен. До вчера го молев господ Перез да не дојде, ама после ова денес ми прекипа, и едвај чекам да дојде. И верувам дека ниеден од набројаниве нема да остане во Реал. Добро си знае Перез, од вакви лигуши тим немоеш да напраеш. Овој па Игуаин, можеби има квалитет, не го оспорувам...ама стварно НИКАКВА КОРИСТ од него на големиве утакмици, НИКАКВА!! Се што имаше направено до сега беше со просечни екипи, во ниедна голема утакмица не се докажа како што треба, по што мислам дека од наредна сезона може на клупа (оваа нека ја доигра зошто немаме поасална замена за него, ама да не се продава, нека си седи на клупа наредна сезона). За Робен незнам што да кажем па, најутепан играч денеска. Гледам давал интервју демек бил многу мотивиран, ќе ги рушел. Кој мотивиран бе? Да беше мотивиран ќе трчаше од гол до гол, ќе се трудеше, а не аут линијана му стана најверен другар, не се тргна од аут. Незнам стварно што да кажем, да сум како овој претседателов сега Болуда ли се викаше, им кратим одма 2-3 плате и ич к*р не ми чуе. Ќе ги прашам после дали пак ќе се влече како црв по терен. Секоја чест за Икер и за Марсело, единствени кои денеска се трудеа да направат нешто. РЕСПЕКТ!
Баш точно ... се слагам со тебе...марсело и касиљас светли точки а може да се каже и лас... др да не праам муабет... коа не се освестуваат на време да видат дека они ги победуваат Спортинг Хихон мајорка нумансија и расинг сантандер ... ЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈ тоа се подпросечни да кажам у ШПанско првенство ... а каде е ЛШ ?? ливерпул се нека се освестат... ајде коллку и да не сакам да дое Перез ама све повеке и повеке го очекувам а се молев само тој да не дое =ГАЛАКТИКОС... сите звезди кај нас... ама ете.. нема да бираме начини ко шо глеам.. МОРАМЕ да останеме најтрофејни нема да помине никој ... ајде не е крај сезона :S поз

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Хух, го држат Реал Мадрид на врвот во примера и не чинат.

Што ви стана?

Ливерпул имаат прејак среден ред, сите се силни за разлика од нашиот каде што се повеќе техничари. Пробајте играјте против волови како Шкртел во одбрана. Мислам ги уби и Раул и Игуаин, а како му влезе на вдВ нејќам да зборам.

Чаби Алонсо ѕвер, сакам да го видам во Реал другава сезона.

Паднаа психички, на никој не му е до играње кога губиш со 3-0 вкупен резултат.

Што е со негативниве постови, не разбирам.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не знам кој е, ама се надевам дека е покурпулентен отколку кежево Канаваро. Значи Бензема и Рибери приоритет.
Рибери ако го напушта Баерн оди или во Барса или во Манчестер. За да дојде у реал треба осмо светско чудо да се случи. Е само за инфомација ме интересира шеста година ли е ова што не минете осмина-финале (не провоцирам само ме интересира оти незнам точно). Ама рака на срце со таа игра денеска не ни заслуживте да одите понатаму. Денеска се изгубија сите на чело со Канаваро-толку слабо у живот нема изиграно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хух, го држат Реал Мадрид на врвот во примера и не чинат.

Што ви стана?

Ливерпул имаат прејак среден ред, сите се силни за разлика од нашиот каде што се повеќе техничари. Пробајте играјте против волови како Шкртел во одбрана. Мислам ги уби и Раул и Игуаин, а како му влезе на вдВ нејќам да зборам.

Чаби Алонсо ѕвер, сакам да го видам во Реал другава сезона.

Паднаа психички, на никој не му е до играње кога губиш со 3-0 вкупен резултат.

Што е со негативниве постови, не разбирам.
А демек од почеток се утепавме од играње...Ќе го јадевме секако бе, факт е дека немаме тим за ЛШ. За Примера како што кажав имаме супер тим, да не беше Барса толку супериорна од почеток и да немавме толку повредени сигурно ќе бевме сега еднакви по бодови со Барса, ама за во ЛШ сме канта. Ајде да го оставиме Ливерпул, лани со Рома како не пројдовме? Може и Рома има феноменален среден ред (без потценување кон Рома), ама факт е дека немаме тим за ЛШ. Што е до мене немора у наредни 5 год. да земеме Примера, ама ЛШ мора да се игра на ниво, а со вакви играчи неможеме тоа е факт.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Рибери ако го напушта Баерн оди или во Барса или во Манчестер. За да дојде у реал треба осмо светско чудо да се случи. Е само за инфомација ме интересира шеста година ли е ова што не минете осмина-финале (не провоцирам само ме интересира оти незнам точно). Ама рака на срце со таа игра денеска не ни заслуживте да одите понатаму. Денеска се изгубија сите на чело со Канаваро-толку слабо у живот нема изиграно.
Не си прател изгледа, интервјуа и интервјуа како сака да дојде во Реал.

Канаваро изгледа не си го гледал против Лион, против Карју. Силуван беше.

А демек од почеток се утепавме од играње...Ќе го јадевме секако бе, факт е дека немаме тим за ЛШ. За Примера како што кажав имаме супер тим, да не беше Барса толку супериорна од почеток и да немавме толку повредени сигурно ќе бевме сега еднакви по бодови со Барса, ама за во ЛШ сме канта. Ајде да го оставиме Ливерпул, лани со Рома како не пројдовме? Може и Рома има феноменален среден ред (без потценување кон Рома), ама факт е дека немаме тим за ЛШ. Што е до мене немора у наредни 5 год. да земеме Примера, ама ЛШ мора да се игра на ниво, а со вакви играчи неможеме тоа е факт.
Ја викам фак ЛШ, за ЛШ треба 6 бивола да имаме во одбрана, што ќе тепаат повеќе од што ќе играат. Се знае кај се игра најубав фудбал, Шпанија, каде што навистина се игра фудбал а не се боксува.

Единствено што ми е криво од утакмицава е ова

Ништо повеќе.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Штета за најголемиот клуб на светот! Реал не смее да си дозволи да губи 4-0! Неговото реноме не го заслужува тоа! Кажав јас порано додека дебатиравме со некои фанови овде дека има доста фудбалери кои не смеат ни да го погледнат дресот на Реал, камо ли да го носат!
Она што јас мислам дека вас ви треба тоа се следните неколку играчи
- во одбраната ви треба Лусио од Баерн кој е доста добар, искусен, бразилец е, а знаеме дека нив доста близок јазик му е португалскиот/шпанскиот, што значи ќе се вклопи одма во средината и она најважното за него е доста брз, за во една примера каде има брзи напаѓачи.
- во средината Рибери дефинитивно. Овој човек е можеби еден од најдобрите фудбалери кои настапуваат на средината од теренот, може да игра како централен и како крило, со Робен да ги менуваат страните.
- во нападот класа напаѓач. Имаше таму едни од овој фан клуб кои ми велеа дека Игуаин бил таков, па после овој Хунтелар.. јас сеуште стојам на мислењето дека овие двајца не можат да бидат носители на нападот на Реал, овие можат да играат како втор напаѓач. За прв ви треба од типот на Ибрахимович, Торес.. бидејќи е тешко овие двајца да се земат за најблиску до нив би го ставил Давид Виља! Мислам дека раководството треба да запни да го доведе овој напаѓач!

И за крај.. не можеш едноставно да купиш како што викате вие 10 фудбалери како на Фудбал Менаџер и да ги ставиш да играат прва постава.. мислам дека ако барем овие тројца се доведат Реал Мадрид ќе биде 80 % оној стариот пред 5-6 години.. Реал има моќ тоа да го направи.. да ги доведе овие тројца..
Штета за ова денес.. не можев да верувам кога го видов резултатот..

I

InF3cTeD

Гостин
Грешно си сфатил ти. Имаме шампионски тим за во Примера, а за ЛШ сме далеку од шампиони. Со играчи како Игуаин, Гаго, Хајнце и Канаваро не се игра во ЛШ.
разбрав ја ама еве земи ги и другиве екипи...манчестер игра со истите играчи насекаде па успева,челзи исто така,ливерпул,барселона...баерн неможе една херта да ја стаса а лига на шампиони игра...истото е и со реал во шпанско играат истите играчи и го држат врвот и се борат за титула...а лига на шампиони никаде ги нема....епа така не се освојуваат титули со играчи за еден фронт..само за у домашната лига

Поздрав не ме сваќајте погрешно ама овоа е мое мислење

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom