Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Од неизбалансиран тим што може и да се очекува....на ниедна позиција немаме соодветна замена...а да не правиме муабет на левата страна од дефанзивата:jaj:
Жално но вистинито се додека Реал игра со играчи во подем и лигуши како Хајнце,Гути нема да видиме ни Ч од четвртфинале:kesa:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Цело лето Кристијано, Кристијано еве ви го сега Кристијано.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Море Реал си е крив. Летово ни денар не потроши за трансфер од својот буџет а камо ли евро. Ван Дер Варт беше купен за многу малку пари што и отштетата ја покриваше само BWIN.(Реал по сезона добива 15.000.000евра). Неможе да се балансира тимот само со ВДВ, требаше летово да се купи квалитетни играчи, а Калдерон кога запна по тој Роналдо и со него заврши, имајќи во предвид дека Реал оваа сезона на располагање имаа 400.000.000евра.
На лето мора да се направи реформа во составот. Неможеме да играме со Хајнце, Канаваро кога може да се купат квалитетни засилувања како Лам и сл.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Играчкиот проблем во Реал е многу поголем од Хајнце и Канаваро.

F

fantomX

Гостин
Бензема, Рибери, како и бркање барем на Канаваро. Можи и Хајнце, ама Канаваро е приоритетен, како и добра замена за него. Можи и еден плејмејкер, ама Ван Дер Варт сметам дека е то, не знам оти не се користи.
И еден карактерен чоек кој ќе ги води. Толку треба според мене.

I

InF3cTeD

Гостин
кога може да се купат квалитетни засилувања како Лам и сл.
да не ќе биде и овој како Роналдо.....инаку како сеа наеднаш Реал нема состав нема играчи сите лигуши станаа а до вчера Реал шампион?

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Бензема, Рибери, како и бркање барем на Канаваро. Можи и Хајнце, ама Канаваро е приоритетен, како и добра замена за него. Можи и еден плејмејкер, ама Ван Дер Варт сметам дека е то, не знам оти не се користи.
И еден карактерен чоек кој ќе ги води. Толку треба според мене.
Замена за Канаваро имаме,Гарај ке се врати на лето

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Играчкиот проблем во Реал е многу поголем од Хајнце и Канаваро.
Se soglasuvam !
mozebi ke vi e smesno ova sto ke go kazam,no veruvam si jas deka vo Makedonija ima podobar lev bek od Xajnce!!! sekogas e polesno koga igras vo golem klub,so jaki igraci
do bobb4e....svati veke ednas deka Iguain ne e igrac za Real,spored mene na Saviola da mi se dadese sansa,podrska od ostanatite igraci bi bil mnogu mnogu podobar od Iguain

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Жалосно, Реал Мадрид денеска играше против Ливерпул исто како кога ВБА би бил на нивно место. Ај, со среќа во Примера, и догодин да скршете малерот кој ве затера.:smir:

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ова е чист СРАМ за еден клуб како што е РЕАЛ... немам коментар КАТАСТРОФАЛНА игра:zid:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Не знам кој е, ама се надевам дека е покурпулентен отколку кежево Канаваро. Значи Бензема и Рибери приоритет.
Аргентинец е,моментално на позајмица во Сантандер,солиден играч,цврст е па ке видиме што ке направи во Реал

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Se soglasuvam !
mozebi ke vi e smesno ova sto ke go kazam,no veruvam si jas deka vo Makedonija ima podobar lev bek od Xajnce!!! sekogas e polesno koga igras vo golem klub,so jaki igraci
do bobb4e....svati veke ednas deka Iguain ne e igrac za Real,spored mene na Saviola da mi se dadese sansa,podrska od ostanatite igraci bi bil mnogu mnogu podobar od Iguain
Не е само Игуаин, гледајќи ги како бркаат овци на теренот сфаќам и јас самиот колку сум ги преценил и Гаго и Пепе, на сите ни се замачкаа очите од добрата форма во Примера, страшно сме си го прецениле тимот, а реално не сме силен тим, Јувентус и Ливерпул ни покажаа по два пати.

Раул ако сака нека игра и до 2020, ама против Нумансија, Алмерија и сл., ништо не правиме со него и Игуаин во ЛШ, овој вториот има многу за докажувње, ако тука му стагнира формата, ништо не бива од него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom