Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Raka na srce da si priznaeme za se ova e kriv Rafa Benitez.... Ocigledno mnogu dobro gi poznava Real i spanskiot fudbal... Za razlika od Ramos i negovoto poznavanje na angliskiot fudbal..... Igraa bunker, tvrdo jako silno, i na krajot go zbrcaa golot, cel zivot za Real sum i samo Real ama totalno nadmudreni, ednostavno vo fudbalot ponekogas pobeduva popametniot, a ne poskapiot ili popametniot tim

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Единствено би му забележал на Хуанде за не ставањето на вдВ во игра. Знае да се уфрли од втор план во шеснаесетникот и да постигне гол. Ама тоа е тоа, се гледаме на Енфилд во вторник.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Де бе дечко, не го гледам прв пат Ливерпул.
Поинтересно е да гледаш боја како се суше отколку страотните продори на Кајт и Риера :tapp:

И шо е ова, наеднаш добар е Бенитез гледам...
dobar e ama ja sakam da imame menager sto ke igrase ofanzivno i vecerva sto ke nametne takov stil na igra a Benitez za 7 sezoni nemozese toa da go napravi i seuste stojam na toa deka od slednata sezona treba nov menager da si najdeme zosto sramota e protiv ekipi kako Hull i ManCity da igrame nereseno

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Само не викајте дека не надиграле, не може да те надигра некој што не игра фудбал.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Колку и да сакам да бидам оптимист,сепак сум реален...шансите за триумф на Енфилд ни се многу мали да не речам минимални...и пак она глупа реченица ке ја кажам што ја кажувам петти пат во последните пет години ПОВЕКЕ СРЕКА НАРЕДНАТА ГОДИНА:nesum:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ej a kakov fudbal sakas da igrame bez 2 klucni igraci????i plus toa na gosti se gledase deka taktikata na Benitez bese nereseno no ova kako premija ni dojde

Кој два клучни играчи бе сине? Џерард и...?

А ние што играме без РВН, Диара...тоа не гледате.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Кој два клучни играчи бе сине? Џерард и...?

А ние што играме без РВН, Диара...тоа не гледате.
Torres vie za razlika od nas gi imavte na klupa Rafael van der Vaart,Wesley Sneijder imase mnogu povekje opcii vasiot trener a nie so koj napagac igravme so Babel kazi mi go zabeleza odkoga vleze vo igra?

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Штета за најголемиот клуб во светот! Моето мислење за играчите го знаат некои фанови на Реал кога дискутиравме пред неколку месеци.. Преку половина од овие не заслужуваат да го носат белиот дрес, дресот кој некогаш беше страв и трепет.. Стварно ми е жал..
Не дека немате шанси, напротив топка е.. но вие сте тим кој победува и надигрува.. а против еден груб тим како Ливерпул ако веќе тоа не го сторивте во Мадрид шансите да се стори тоа во Англија се минимални..
Поздрав :smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Колку и да сакам да бидам оптимист,сепак сум реален...шансите за триумф на Енфилд ни се многу мали да не речам минимални...и пак она глупа реченица ке ја кажам што ја кажувам петти пат во последните пет години ПОВЕКЕ СРЕКА НАРЕДНАТА ГОДИНА:nesum:
Напротив, мислам дека ќе ги “изненадиме“, Робен и Игуаин имаат голови за давање, али ај има време до тогаш.

Torres vie za razlika od nas gi imavte na klupa Rafael van der Vaart,Wesley Sneijder imase mnogu povekje opcii vasiot trener a nie so koj napagac igravme so Babel kazi mi go zabeleza odkoga vleze vo igra?
А Торес шо играше па кур скрши...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
ednostavno vo fudbalot ponekogas pobeduva popametniot, a ne poskapiot ili popametniot tim hehe dobra mi e recenicava haha Nego ja pa optimist sum za Enfild mislam deka podobro kade kade ke izigrame nema da ima pritisok ednostavno odime na se ili nisto

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Само не викајте дека не надиграле, не може да те надигра некој што не игра фудбал.
Ако барем малку се разбирате во фудбал ќе сваните дека Ливерпул не играше бункер него а уништуваше играта уште во средина а да се разбериме тоа не е бункер.Тоа е играта шо го краси Ливерпул во ЛШ.А тоа не го може секој.Во секој случај има уште да се игра на Енфилд мада шансите од 50 50 сега се навалија малку накај нас

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ако барем малку се разбирате во фудбал ќе сваните дека Ливерпул не играше бункер него а уништуваше играта уште во средина а да се разбериме тоа не е бункер.Тоа е играта шо го краси Ливерпул во ЛШ.А тоа не го може секој.Во секој случај има уште да се игра на Енфилд мада шансите од 50 50 сега се навалија малку накај нас
Прав си, стварно не се разбирам од таков фудбал.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Прав си, стварно не се разбирам од таков фудбал.
Епа богами и не сте.Реал е научен да прима по 3 гола и да губи или да дади 4 и да тепа ама пак ќе кажам не е ова Бетис да гледате голеада.Ова е ЛШ и ова е Ливепул кој последните 5 год игра најконстантно во ЛШ

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Во право си, не го може тоа секој. За разлика од вас некој сака да си игра фудбал, не кој тренер ќе направи подобра стратегија. Не е ова ејџ оф емпаерс или џенералс па прај стратегии, фудбал е. Очигледно премногу сериозно ја сфатил работата Бенитез. Се гледа во Премиер Лига, кога ви играат одбрана противниците неможете гол да дадете, и се буните на таквата игра, а од друга страна вие го форсирате тоа. Не ве разбирам.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121

Оваа реченица тие многу точна и јас потполно се согласувам со тебе, не може некој што не игра да те надигра, може само да помине во наредната фаза. И јас ги мразам тие тимови како Интер, Ливепул што не играат фудбал, а поминуваат. Меѓутоа таквата игра носи резултати, тоа е “модерниот“ фудбал денеска. ЗА ЖАЛ !!!

Утре Ливерпул кога ќе треба да нападне, нема да знае да го стори тоа, пошто и некој тим како Сандерленд ке игра како што играа Ливерпул денес и нема шанси да победат.Затоа нема да можат да освојат титула во премиер лига уште 20 години. Ретки се тимовите кој што можат да совладаат екипа која што игра таква игра.

Играва денеска ви е резултат на неискуството на Хуанде Рамос во лигата на шампионите. И уште сакам да поминете во следната фаза, пошто не можам да поднесам ваков никаков фудбал од тимови како Ливерпул. Со среќа ќе ви биде потребна, тек таму како ќе се бранат, да можат и навивачите ќе ги викнат пред гол да застанат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom