Има време до вторник почеки ке излезе билтен и ке видаме. А шо тее толко важно па питуваш оше саа?:smir:Колку ќе биде коеф за реал - 2.1?
Ного ми е важно. Ќе го уплатам живото на реал :wink:Има време до вторник почеки ке излезе билтен и ке видаме. А шо тее толко важно па питуваш оше саа?:smir:
Леле немој жити бога лоши искуства има реал кога ги имаш во кладилница.Ного ми е важно. Ќе го уплатам живото на реал :wink:
Толку е .. 2.1 некаде.. може некаде ке фати и 2.3 максимум.. поише .. слабо :smir:Ного ми е важно. Ќе го уплатам живото на реал :wink:
Абе какви 2.1 2.3 нема шанси да е повеќе од 1.9 2 ќе видите.Толку е .. 2.1 некаде.. може некаде ке фати и 2.3 максимум.. поише .. слабо :smir:
не ми се веруе дека 1.9 ке дае.. зашо ипак ливерпул се.. ама нема везе ке видиме у вторникАбе какви 2.1 2.3 нема шанси да е повеќе од 1.9 2 ќе видите.
И пак старата фора, коа ќе му тргне на Реал, медиумски да се руши атмосферата. Мајстори се.
According to Sport, Florentino Perez and his team have already outlined their transfer plan for next season, in the likely event of his regaining power at Real Madrid.
Raul is among a list of 16 players Florentino Perez will look to cash in on, should he take over in the summer...
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/02/22/1121407/real-madrid-to-put-16-players-up-for-sale-report
Eве според една хрватска кладилница, коефициентот на Реал е 2,10. Така да 1000 уплата, зимаш 2100. Него не е битно тоа, битно е да се победи Ливерпул, па не ме брига за коефициентот...Колку ќе биде коеф за реал - 2.1?