Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е ѕвер е игуаин.Сепак добра партија и не биде утакмица а да не примиме гол.

Бравоо за Игуаин :zver: ...Значи мора да примиме 2-3 гола без Пепе одбраната ни е катастрофа а Хајнце нека се мавни од Реал да не го гледам поке...Не требаше Гарај да го даваме барем тој ке играше на местото на Хајнце,ама тое не извадо пеналите.:toe:

Ето го сака да постигне повеќе од Игуаин, мрсул :) Ето-Ваљадолид 4:0 :)
Ај да видиме дал ќе постигне уште некој, јас викам дека нема да постигне, нека сиса :)

Бреееј типов е луд 4 а можеше 5 гола ама и Ето моментално има 4 гола се растурија овие двајца :zver:ови

првиот пенал што ви го досуди судијата не требаше да биде пенал бедејќи беше надвор од шеснаесетник ама ај да не идем даље...

Честито победа :)

дали тоа секој натпревар се жалите на судиите? :uvo:

Демек ни помогнаа сега ?
Срање се судиите у Шпанија, без разлика на кој му помагаат.

Па сеа ем ви дадоа пенал судиите во Шпанија ем сеа фрлате со камења по нив.. Е ова не сум видел.

Па сеа ем ви дадоа пенал судиите во Шпанија ем сеа фрлате со камења по нив.. Е ова не сум видел.
Без разлика дали ни дале или ни земале, праат преголеми грешки.

Не се палај ти :):) Што ни дале? Пеналот првиот? На линија га удре тој со рука, и сега ако не дадеше, ќе се бунеше Реал, даде пенал се бунеа Малага. Епа јбг тоа е! Ништо не ни дадоа судиете, а ако сакаш да знаеш у последниве 3 лигашки натпревари (без овој со Малага) ни имаа 4 гола чисти поништено, и тоа ич не е оштетуење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom