FikoX
Impossible is nothing
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 2.850
- Поени од реакции
- 128
Одсега на секој натпревар црвен треба да добие некој за да победитеКлуч за успех повторно е играч помалку )))
Одсега на секој натпревар црвен треба да добие некој за да победитеКлуч за успех повторно е играч помалку )))
Хм, х х х мм...Ова за мене е?А некои викаа дека не е добар. The man who made me gay
Не бе зашо :pos2::kesa:Хм, х х х мм...Ова за мене е?
Да ти кажам право .. ЈА ПИШАВ 1-1 и паднав на неа :uvo:Ај у пи*ку матер како е ова можно еј.
Алиен ср да не ја пиша еј?
Демек ни помогнаа сега ?дали тоа секој натпревар се жалите на судиите? :uvo:
Па сеа ем ви дадоа пенал судиите во Шпанија ем сеа фрлате со камења по нив.. Е ова не сум видел.Демек ни помогнаа сега ?
Срање се судиите у Шпанија, без разлика на кој му помагаат.
Без разлика дали ни дале или ни земале, праат преголеми грешки.Па сеа ем ви дадоа пенал судиите во Шпанија ем сеа фрлате со камења по нив.. Е ова не сум видел.
Не се палај ти Што ни дале? Пеналот првиот? На линија га удре тој со рука, и сега ако не дадеше, ќе се бунеше Реал, даде пенал се бунеа Малага. Епа јбг тоа е! Ништо не ни дадоа судиете, а ако сакаш да знаеш у последниве 3 лигашки натпревари (без овој со Малага) ни имаа 4 гола чисти поништено, и тоа ич не е оштетуење...Па сеа ем ви дадоа пенал судиите во Шпанија ем сеа фрлате со камења по нив.. Е ова не сум видел.