Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
:oftopic:Ok znaeme, aj idi begaj sea u vasa tema da ne te gledam tuka...

Odbranata ni e ..., a i sredniot red ne e kitka za mirisanje... mnogu slaba ralizacija imam da go eam,ae belkim so vrakanjeto na RVN ke bide podobro...
RVN se vraka za 10 nedeli za toa vreme ke ja izgubite titulata ako prodolzite vaka.

:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ајде Игуаин... играјте само преку него сеа ебаве, глејте дечкото е у форма:vozbud:

Некни сонував Барселона - Реал завшило 4-5 за Реал!? и тоа се сеќавам и раул даде гол :salut:
Сигурно ли беше Барселона-Реал...да не беше Реал-Малага...как шо тргнала работта изгледа втоорто е

Ајде пенал:vozbud::vozbud: овај е нездрав судија, 3 пенали судеше (2 за Реал, 1 Малага)

иииииииииииииииииииииииииииииииииииииии.....

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЉ!!!!!!!!!!!!!

Што се здивел бе Игуаин што дал 4 гола...

ајајајајј, ХИГУАИН партали напрајјјј, 4 гола,ептен у форме е дечкото

хахаха цело време губевте и израмнувавте и сеа водите...игуаин 4 гола ајдеее

Што се здивел бе Игуаин што дал 4 гола...

Два од пенал постигна, поточно вториот пенал го промаши па мораше од поправен да ја втури.... Гледам дека судијава се шизнал, у суратот му се глеа дека нема врска од судење, не му личи!

Судијата ве изнамачи ама ви ја даде утакмицата на крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom