Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Е ѕвер е игуаин.Сепак добра партија и не биде утакмица а да не примиме гол.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Бравоо за Игуаин :zver: ...Значи мора да примиме 2-3 гола без Пепе одбраната ни е катастрофа а Хајнце нека се мавни од Реал да не го гледам поке...Не требаше Гарај да го даваме барем тој ке играше на местото на Хајнце,ама тое не извадо пеналите.:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ето го сака да постигне повеќе од Игуаин, мрсул :) Ето-Ваљадолид 4:0 :)
Ај да видиме дал ќе постигне уште некој, јас викам дека нема да постигне, нека сиса :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Бреееј типов е луд 4 а можеше 5 гола ама и Ето моментално има 4 гола се растурија овие двајца :zver:ови

К

*Каталонец*

Гостин
првиот пенал што ви го досуди судијата не требаше да биде пенал бедејќи беше надвор од шеснаесетник ама ај да не идем даље...

Честито победа :)

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
дали тоа секој натпревар се жалите на судиите? :uvo:

К

*Каталонец*

Гостин
Демек ни помогнаа сега ?
Срање се судиите у Шпанија, без разлика на кој му помагаат.
Па сеа ем ви дадоа пенал судиите во Шпанија ем сеа фрлате со камења по нив.. Е ова не сум видел.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па сеа ем ви дадоа пенал судиите во Шпанија ем сеа фрлате со камења по нив.. Е ова не сум видел.
Без разлика дали ни дале или ни земале, праат преголеми грешки.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се палај ти :):) Што ни дале? Пеналот првиот? На линија га удре тој со рука, и сега ако не дадеше, ќе се бунеше Реал, даде пенал се бунеа Малага. Епа јбг тоа е! Ништо не ни дадоа судиете, а ако сакаш да знаеш у последниве 3 лигашки натпревари (без овој со Малага) ни имаа 4 гола чисти поништено, и тоа ич не е оштетуење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom