Симнувате ли ѕвезди при додворување?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi od situacija...site ne sakaat zvezdi ke otcenis sto saka toa ke pravis ako sakas da uspees(nemora da znaci deka stalno ke e taka)...

Recisi sekogas,mada i ne zavisi samo od mene,ednostavno kaj nekoi zenski ne pali,ali toa nema da me spreci da se obidam

Хехехе....па кој не сака убави зборови...плус секој може да омекне и да падне на правите зборови...

Ма какви ѕвезди бе.....планети и комети

pa zvezdi ne se obiduvam da siminjam pri dodvoruvanje . sakam da napravam da devojceto na koe sto mu se dodvoruvam da se custvuva opusteno i da ja primi mojata aura ponatakaj se si odi ednostavno spontano :)

ако комплимент е симнување звезди тогаш да делам комплименти ако секако го заслужила истиот

Ако сакаш да биде нешо сериозно, симнувањето на ѕвезди не е препорачано. Доколку ти е за една вечер, и месечината симни ја, па ефектот на стемнување да го доживеете по 9 месеци.

Nema simiganje zvezdi samo direktiva iskrenost i da go slusne ona toa so saka da go slusne i toa e toa

Dve vrsti na devojki ima:
1) tie so sakaat simnuvanje na astronomski poimi
2) tie so sakaat malku povekje originalnost koi se svesni za toa koi se i koja ti e celta :pusk:
sea prvin treba da se ispita malku teren dali ke pomine klishe ili ke treba malku povekje da gi uklu4is mozo4nite kelii i da smisluvas novi na4ini da i se pustis
vo sekoj slu4aj ili :back: Ili:drk:

p,s jas povekje naiduvam na devojki od tip 1 a bi sakal da naidam na nekoja od tip dva da imam malku pogolem predizvik

Заедно со месечината. хехе:smir:

И ѕвезди и комети и метеори и по некој сателит од Јупитер и Сатурн:helou:

од сите до сега што ми симнуваа звезди ниту З не видов тоа им е само некоја си тактика за да те карат изгледа а после ... кој те е.е

ако комплимент е симнување звезди тогаш да делам комплименти ако секако го заслужила истиот
не..симињање звезди спаѓа: цитирање поеми, кажување колку таа е убава и бла бла, кажување љубовни пораки и сл....

не... многу ми е вештачки то...
да глумам лудило и да ја нареквам месечина или марсовка освен на заебанција :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom