stormspeaker
Бекрија
малце раничко почиња, али ќе се иде 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупо е шо има 3 свирки во иста вечер на на 20ти 2 во истаМалку е глупо дека е у ист ден со ДемоФест, али ќе идам.
Глупо е шо има 3 свирки во иста вечер на на 20ти 2 во иста![]()
Рецензија на Metal Knockout:
Ау колку си поминав најдобро!
Свирката беше супер, прво беа тие Aeon Arcanum, сосема солидно, па Furion...
За Фјурион немам зборови, мислам дека ни Demency за кои беше дојдена цела публика не направија таква атмосфера. Имаше масовна шутка во првите редови, мислам дека бев единствено женско што стоеше и ги гледаше и им се смееше на сите, у прв ред. Најмомент беше Каљо "ова е нова песна, трае негде 4 минути... а ова е радишански еликсир, додека да ја отсвириме песната да ми се врати шишето празно". Фраза на вечерта, и импресиите од Wacken "бубњарот на Фјурион е исто толку добар колку што е лош аутфитот на цела група". Better Decision не ги следев, ама Demency беа подобри од што очекував.
Да резимирам - одлична свирка.
Не ме смеј те молам !!!!!
Цела Публика доаѓа За Фурион Не викам дека немаше луѓе за Деменси али едноставно луѓето не им се слуша таква музика па решија пополека да си ги соберат капутите и да си отидат Колку што ги обожавам Фурион толку и ги обожавам Деменси И двете Групи ми се на врвот Мислам неам зборови али едноставно Како шо кажав публиката дое За Каљо и неговата чета:smir:
ова е нова песна, трае негде 4 минути... а ова е радишански еликсир, додека да ја отсвириме песната да ми се врати шишето празно
![]()
Demency се еден од најквалитетните бендови на балканов бе. Дури и Disdained ми изгледаа малце смешно спрема Demency некни ко свиреа заедно.![]()
Аутфитот на Дисдеинд неможе да се споредува со оној на Деменси![]()
Ја вртел Ќоќоровата жта значиРецензија на Metal Knockout:
Ау колку си поминав најдобро!
Свирката беше супер, прво беа тие Aeon Arcanum, сосема солидно, па Furion...
За Фјурион немам зборови, мислам дека ни Demency за кои беше дојдена цела публика не направија таква атмосфера. Имаше масовна шутка во првите редови, мислам дека бев единствено женско што стоеше и ги гледаше и им се смееше на сите, у прв ред. Најмомент беше Каљо "ова е нова песна, трае негде 4 минути... а ова е радишански еликсир, додека да ја отсвириме песната да ми се врати шишето празно". Фраза на вечерта, и импресиите од Wacken "бубњарот на Фјурион е исто толку добар колку што е лош аутфитот на цела група". Better Decision не ги следев, ама Demency беа подобри од што очекував.
Да резимирам - одлична свирка.
Ја вртел Ќоќоровата жта значи![]()
Морав да одам на треш метал масакрот во Кастро и многу беше топ. Знам дека на многу луѓе им се допадна па би мозеле овој пост да го направиме за ако некој дознае каде ќе се случи следната свирка, без разлика каков метал, вазно да е метал :zlo:. Ај очекувам да почнете да пишувате и се глеаме на следната свирка!![]()