Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
sramota!!! dojde vreme mainz da ne tepa na domasen teren.. katastrofa igra , da ti ebam odbranata da ti ebam van buytenot da ti ebam van gaalot upm sve neka ide

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Dobro de na kraj ja cepna ovoj golmanov inaku so glava Novevski sakase da mu ja dade ali ovoj golmanov neznam zaso tolku izleze napred i normalno ovoj koga mu ja podade topkata golmanov veke bese otiden mnogu napred a topkata vekje se trkalase kon golot pa na kraj moze ja cepna malku .

--- надополнето ---

So sum u zabluda za Hoffenheim ne te razbiram , ti da ne si ?
НОВЕВСКИ НЕ БЕШЕ ТОЈ КОЈ ДАДЕ АВТОГОЛ!!!

Инаку браво за ван гал... се гледа дека (не) го бива. Тимошчук ин, Крос аут... :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Ништо појше не очекував против јакиве Мајнц осакатени без најдобрите играчи, плус сите напаѓачи ван форма.

И не се замарам појше барем неколку кола, ќе паузирам од гледање, не вредат нервозите за оваа катастрофа одбрана, елементарна непогода.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3799468 напиша:
Ништо појше не очекував против јакиве Мајнц осакатени без најдобрите играчи, плус сите напаѓачи ван форма.

И не се замарам појше барем неколку кола, ќе паузирам од гледање, не вредат нервозите за оваа катастрофа одбрана, елементарна непогода.

Bobi u pravo si brat :)

P

PewDiePie

Гостин
Dobro de na kraj ja cepna ovoj golmanov inaku so glava Novevski sakase da mu ja dade ali ovoj golmanov neznam zaso tolku izleze napred i normalno ovoj koga mu ja podade topkata golmanov veke bese otiden mnogu napred a topkata vekje se trkalase kon golot pa na kraj moze ja cepna malku .[
Дај бе не трипај вака лошо аман,ти кажаа Новески не си даде автогол што се инаетиш како магаре некое.

А овде некои ми се лутеа кога реков дека ќе се борите за место во Лига Европа сезонава хех............не знам што очекувате со ваква игра посебно во одбраната.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.641
Spaso, Свенсон играше со глава, не Новевски, ти изгледа мислиш дека Свенсон е голманот, нц, тој трето презиме имаше само не ми текнува како му беше.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Боби[Мкд];3799468 напиша:

исто и јас Боби, не ги погледнуам додека не се соберат... поарно ќе глеам некој филм одколку живци да кинам

M

Mario Gómez

Гостин
Абе не е битно кој даде автогол, важно е дека без Робен, офсајд и автогол неможеме да постигнеме погодок. :)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Dobro de na kraj ja cepna ovoj golmanov inaku so glava Novevski sakase da mu ja dade ali ovoj golmanov neznam zaso tolku izleze napred i normalno ovoj koga mu ja podade topkata golmanov veke bese otiden mnogu napred a topkata vekje se trkalase kon golot pa na kraj moze ja cepna malku .

--- надополнето ---

So sum u zabluda za Hoffenheim ne te razbiram , ti da ne si ?
ti si ti
vidi samo
josip suminic reprezentacija na hrvatska
andreas beck rep na germanija
demba ba reprezentacija na senegal
isak vorsah reprezentacija na ghana
prince tagoe isto
salihovic i ibisevic reprezentacija bosna
chinedu obasi reprezentacija na nigerija
sigurson noviot 21 godisen igrac u vtora liga na anglija za 40 nastapi 22 gola a sreden red igra i igra za island reprezentacijata
i mlapa mlad reprezentativec na germanija drugi ne mi teknuvat

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
најкриво ми е за Бут, човеков овие 5 кола фати топки колку за 25 кола а пак голови му шибаат....

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Од коло во коло полека си ги смирувам живците,и нервозата не ми е толку голема ко порано.Сепак здравјето пред се,нели?Нема смисла да си го скратувам животот за некои кои што се бламираат на терен.Да напаѓаат,или бар да имаат некоја си игра ај да речеш нешто,ама вака:nenene:.Ова не било до сега,кој сака нека каже ама вака слаба,немоќна и очајна игра Баерн нема прикажано од ко навивам за Баерн(15 години)
Сепак да се надеваме на подобра игра во следните натпревари,и да се пазат од бламажа против Базел и Клуж во ЛШ:jaj:,па да го дочекаме дај Боже во првите 4 екипи зимскиот преоден рок(ако тоа чудо е возможно)...и некое засилување да се донесе,а чисто сумњам дека ќе се донесе правилна одлука за купување на играч:toe:

И пак ќе повторам,Робен жити Бога врати се!!!:cuc:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Тажно :kesa:

Ај со ред да фатиме - прво честитки за Мајнц. Заслужено се радуваат. 7 од 7 нели е нашиот рекорд во Бундес Лига? Епа од се срце им посакувам наредно коло да го израмнат - во првиве 6 кола ги победија Волфсбург, Бремен и сега и нас - сите на гости! Така се игра бе братче, цел тим дадоа по 10% екстра од она вообичаеноти, секој трчаше за другиот и како резултат на тоа си победуваат луѓето нормално.

Е сега за нас... од кај да почнеме..?

Бут - светла точка. Одбраната да одат да се обесат сите... Прањо не би бил резерва ни во ФК Долно Дупени. Централната ни наша одбрана втора сезона по ред е приказна за себе... Холтби што им направи кога го дадоа првиот гол Мајнц. А при вториот немаше човек 5м од играчот на Мајнц. Средината - топките на вБомел се едино опасност за колите на паркингот позади Алијанц. Швајни, Лам и Милер се тотално изгубени. Кроос чат - пат нешто ќе проба и толку... Нападот... Кој напад? Тој што 270 мин нема дадено гол дома (ова денес беше автогол - подарок од Мајнц)?

Делумно нешто може да си објаснам со светсково - разбирам дека сите се уморни - ама ваква мизирија бе? Дај не зезај... Ротирај малку од малку ебаго вГаалот ебаго ако гледаш дека се уморни некои играчи. Никој не трча и не сакам ни да помислам колкав % на пасови имаме (5-6 прилики од пола метро се утнаа, една асална дијагонала не дојде од вБомел или каков било офанзивен импулс од Швајни). Никаква игра... Ништо.

И не мислете дека Робен и Рибери со магично стапче ќе ги решат сите проблеми. Со индивидуални акции може да се погрижат за некој гол ама тоа ни од далеку не ги решава нашите проблеми во играта. Изговорот со неиграњето на овие двајца држи да беше ова 1/4 финале на ЛШ со некој сериозен противник кај што еден такопв потег и обично решава - ама со Мајнц? Без потценување ама...

Овие што денес истрчаа треба во секоја ситуација, во „нормални“ услови каде секој од нив едноставно професионално ќе даде 100% од себе на теренот, без проблеми да може да го победат Мајнц, во каква сака форма нека бил. Ако не се средат и тоа итно ништо не ја бива и ќе биде касно кога овие двајца ќе се вратат! Сакаме со 80% перфорамси да газиме дома - е не бива така бе срциња, сега сите играат. А дека против нас сите се уште толку мотивирани не треба да потенцирам.

Не знам што да очекувам во Вторник. вГаал нема да ротира тоа сум сигурен под изговор дека треба да влезат во ритам првотимците... А тие кутрите прегреани...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom