Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PoisonLady

Гостин
M

Mario Gómez

Гостин
OMG...

Ajax and Bayern agreement on transfer Van der Wiel

08/07/2010 10:27

EXCLUSIVE - Gregory van der Wiel is on the verge of a transfer to Bayern Munich.

Van der Wiel was thanks to a strong World Cup in the interest of more European clubs. Bayern troefde in the battle for the 22-year-old right back off the competition, although coach Louis van Gaal had to wait until after the World Cup for his assurance.

Bayern has an agreement with Ajax over the transfer conditions. The Bavarian club is seventeen million euros to Amsterdam. With every national title is still in one million, while a profit of Bayern's Champions League Ajax further three million euros extra yield.

Van der Wiel, who can sign for three years in Munich, has the last word. Bayern should have patience, because Amsterdam is only after the World Cup negotiate a commitment.
http://translate.google.de/translate...n&hl=&ie=UTF-8
http://www.vi.nl/Nieuws-item/182929/...n-der-Wiel.htm

:pop:

Се надевам дека зборувале со Лам дали ќе се согласи пак лево да се врати, оти ако се изнервира и да не го продолжи договорот ни кидна.

--- надополнето ---

Ќе намалеше Бенфика за Контрао бе, избрзаа. :(

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ovoj Van Gaal povtorno pocna so Holandska revolucija kako vo Barsa koga bese .... SHIIIT , Lahm ke bide podobro da odi levo veruvajte.

Mozese Srna da go zemevme za desen bek ffs.

--- надополнето ---

Oвој Робен значи...многу курназ се прави :).
Николче ми е многу сомнителен нешто :pos2:

Vo pravo e Robben Fros i toa premnogu e vo pravo , eve sea slusam desen bek popolnivme , Lahm si se vraka levo, e sea treba da se zeme TOPPER i golman ... Per Mertesaker - Stopper ( BOBI NEMA DA RIKA SE NADEVAM ) i golman Neuer pod itno ako sakame LIGA NA SAMPIONI ,,, ako ne pak ke go smukame od nekoj vo finalevo i pak ke zapagam vo depresii .. mi skurci veke da bidam vtor ili trt ... ajde da se raduvame i nie na nekoja titula da mu se nevidi , daj ovoj Nerlinger i Hoeness neka go otvorat keseto sve da im ebam.

--- надополнето ---

Ako ne zemat nekoe jako zasiluvanje nazad ili golman extra klasa ovaa godina ja go bojkotiram Bayern.

--- надополнето ---

Nema vecno da gi trosam nervite za nekoj kako Butt ili kako Van Buyten ili nrkoj kako Gomez.

P

PoisonLady

Гостин
Да ви кажам искрено,и мене ми скурчи секогаш да бидеме меѓу најдобрите но мноооооооооооооогу ретко најдобри.Секогаш сме скоро до врвот но не и на самиот врв... :(
Иначе тоа за Робен што го рекол-ок си е.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Да ви кажам искрено,и мене ми скурчи секогаш да бидеме меѓу најдобрите но мноооооооооооооогу ретко најдобри.Секогаш сме скоро до врвот но не и на самиот врв... :(
Иначе тоа за Робен што го рекол-ок си е.

Epa i mene mi e skurceno da bidam blizu do vrvot a sepak da ne mozam da go iskacam toa me boli.

--- надополнето ---

Nemozam da se sozemam uste od ciganive so ne zgazija vcera.

M

Mario Gómez

Гостин
Како може бе Кјаер во Волфсбург а ние играме со Ван Бујтен и Демихелис, ти ебам денот глуп... уше ова фалеше...

Прво коло Волфсбург ќе не здробит за пример...

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Боби[Мкд];3663210 напиша:
Како може бе Кјаер во Волфсбург а ние играме со Ван Бујтен и Демихелис, ти ебам денот глуп... уше ова фалеше...

Прво коло Волфсбург ќе не здробит за пример...
Bobi edna dupka polaku no sigurno se pokira
http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/fc-bayern-van-der-wiel-soll-17-mio-kosten-tz-834160.html

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Ova da ubavo e sto Lahm ke si go gledam povtorno na svojata naturalna pozicija , ali VAN BUYTEN i DEMICHELIS :) :) mislam deka Van Buyten treba auuut i da se zeme nekoj sagla Stopper.

--- надополнето ---

Arne Friedrich i Kjaer se stperite na Wolfsburg :)))))) a nasive se Van Buyten i Demichelis ,,,, e ova e veke zalno se nerviram samo u kurac ovoj Van Gaal ima li nekoj drugi zelbi osven da zima samo holangani , pa da mu se nevidi ako ne zemat nisto nasive ja definitivno nema da go sledam Bayern godinava.

--- надополнето ---

Zasto na primer ne dostavat ponudi barem da slusam do Chielini , do Pepe , do Pique , do Galas ili do bilo koj drug klasa Stopper nesakam da slusam poveke deka imalo ponudi do nekoj holanganec.

M

Mario Gómez

Гостин
Bild:
Bayern talked to Lahm about it and he's okay with being shifted back to LB.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...er-bayern.html

Значи дека овој ќе иде, според неофицијален сигурен извор, во вторник ќе потпише договор во Минхен.

И за Контрао викаа дека е сигурно, така да ќе се воздржам од нови коментари за него.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3664077 напиша:
Bild:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...er-bayern.html

Значи дека овој ќе иде, според неофицијален сигурен извор, во вторник ќе потпише договор во Минхен.

И за Контрао викаа дека е сигурно, така да ќе се воздржам од нови коментари за него.
Ajde da go sledime vo finalevo kako ke izigra pa da dademe komentar site OK ?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
А кога сме трганти со трансфери на холанѓани зошто да не го земеме и Стекеленбург. Мене ми изгледа како одличен голман, а и не верувам дека ќе платиме нешто повеќе од 10 милиони.

--- надополнето ---

[/COLOR]Zasto na primer ne dostavat ponudi barem da slusam do Chielini , do Pepe , do Pique , do Galas ili do bilo koj drug klasa Stopper nesakam da slusam poveke deka imalo ponudi do nekoj holanganec.[/QUOTE]

Па би требало да достават Понуди до Габриел Милито или Маркез од Барса, тие се добри дефанзивци кои не и се потребни на Барса а би се вклопил добро еден од нив во Баерн, или пак би ја заилил конкуренцијата во дефанзива. А и Гарај од реал не е лошо да го привлечеме, добар дефанзивец но не се изнаигра сезонава.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.232
Абе копуци едни....Кајер го пропуштивте одете отепајте се......мислам тие од управата......и сега што???? ќе си платите 20+ милиончиња за некој дефанзивец и тоа.....а и Чигрински можевте.....не е лош типот само не доби шанса во Барса....ама мислам и тој си замина

P

PoisonLady

Гостин
Абе копуци едни....Кајер го пропуштивте одете отепајте се......мислам тие од управата......и сега што???? ќе си платите 20+ милиончиња за некој дефанзивец и тоа.....а и Чигрински можевте.....не е лош типот само не доби шанса во Барса....ама мислам и тој си замина
Чигрински си се врати во Шахтјор што значи дека тој е завршена приказна.
Но,барем според досегашните зборови на управата,Баерн нема намера да продава фудбалери ниту да купи.Единствено ќе се ослободи од Ренсинг и Герлиц (од Лел и од Тони КОНЕЧНО се откачија).
Сепак претпоставувам дека во последните денови на трансфер-периодот ќе купат некој просечен играч и тоа не дефанзивец.Од Хенес и дружината само тоа очекувам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom