Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Боби[Мкд];3464624 напиша:
Не бе каков Тулалан, не е добар тој, слушајте ме.

Ќе видите за 2 недели, ќе ги отвориме Лион ко црква у недела.

Cuz Madrid is calling!:vozbud:
Ти очигледно освен Баерн за друго и појма немаш,гледај малце и друг фудбал а не само глупавиот германски, а да не отворите полека, ќе видиме кој кого ќе отвори,изгледа на Бордо заборавивте, убаво ви го турија и тоа од позади :pos2:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Не ги потценувај Лион...ќе ти се удри по глава.
А и чекај не се брзај,и да минете Барса ве чека во финале,а тоа убаво го знаеш од ланското четвртфинале..

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Ти очигледно освен Баерн за друго и појма немаш,гледај малце и друг фудбал а не само глупавиот германски, а да не отворите полека, ќе видиме кој кого ќе отвори,изгледа на Бордо заборавивте, убаво ви го турија и тоа од позади :pos2:
Ok netreba odma da se zagrees sporet mene Tulalan e eden od najdobrite vo svet na negova pozicia.A za so vikas deka Germanskiot futbal e glup se nadevam deka samo ni sme go procitale toa deka sramota e da te slusne nekoj.Eden od najdobrite Skole na svet imame Minhen,Leverkuzen,Shalke i mnogu drugi ti pokazuaa rezultatite vo poslednite 5godini kaj se Germancite a kade petlite.
Germanskite ekipi najdobra Historia imaa tokmu protiv vas Petlite samo Bayern ima
13-pobedi
3-remi
3-porazi 2od bordox ovaa sezona
Zatoa netropaj gluposti

I

InF3cTeD

Гостин

дај бе пеер без вакви испади...нема потреба

а инаку нели е многу понудана за Џеко...или ја не сум во ред нешто...:toe:инаку денеска прочитав дека Баерн се спремале да испратат понуда вредна 20 милиони за Мајкл Керик.Идејата на клубот била доколку клубот од островот дојде со понуда за Рибери,Керик да го вклучат како размена на играчи :tapp::tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

:smir:

Не скокајте многу заебан тим се Лион а видовме дека не ни лежат Фрнацузите со нивната игра со Бордо.

Далеку од тоа дека треба да се плашиме ама немојте да почнете да скокате пред време :back:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Не скокајте многу заебан тим се Лион а видовме дека не ни лежат Фрнацузите со нивната игра со Бордо.

Далеку од тоа дека треба да се плашиме ама немојте да почнете да скокате пред време :back:
i Jas taka mislam Lion na gostinski teren igra zatforena no nie ako uspeeme da izvleceme dobar rezultat 1-0,2-0,3-1 togas lion doma nema so da se brani a nie toa znaeme da go iskoristime

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Да ама сигурен сум дека ќе паркираат автобус пред голот во Минхен. Бордо тотално успеа да ја умртви нашата игра на Алијанц. Лион е слична екипа.

Смееме да бидеме оптимисти - само немојте со глупи „ќе ги отворме 5:0 на Алијанц“, „кој кур се Лион врска немаат“, „ќе ги ебеме“ изјави за да не завршите во нечии потписи ако „експертите“ во мојот потпис :back:.

За Џеко јас мислам Клосе+Тимо+15 милиони би било веќе во ред ама 20ка врз овие двајца е веќе енормно многу... :toe: Посебно што едноставно сме веќе многу добри напред! Под услов Рибс да си оди и и за него да ќариме некои 50тина милиони може да зборуваме за Џеко за 40 ама вака едноставно не гледам потреба баш во него да се истурат тие пари... Имаме далеку поголеми дупки во тимот - бековски позиции и дефанзивна.

Да ги пополниме тие - па ако останат пари и не знаат шо да ги прават и Џеко и Виља нека ги донесат. Само не по цена да остане дефанзивава наша швајцарско сирење... :nesum:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Да ама сигурен сум дека ќе паркираат автобус пред голот во Минхен. Бордо тотално успеа да ја умртви нашата игра на Алијанц. Лион е слична екипа.

Смееме да бидеме оптимисти - само немојте со глупи „ќе ги отворме 5:0 на Алијанц“, „кој кур се Лион врска немаат“, „ќе ги ебеме“ изјави за да не завршите во нечии потписи ако „експертите“ во мојот потпис :back:.

За Џеко јас мислам Клосе+Тимо+15 милиони би било веќе во ред ама 20ка врз овие двајца е веќе енормно многу... :toe: Посебно што едноставно сме веќе многу добри напред! Под услов Рибс да си оди и и за него да ќариме некои 50тина милиони може да зборуваме за Џеко за 40 ама вака едноставно не гледам потреба баш во него да се истурат тие пари... Имаме далеку поголеми дупки во тимот - бековски позиции и дефанзивна.

Да ги пополниме тие - па ако останат пари и не знаат шо да ги прават и Џеко и Виља нека ги донесат. Само не по цена да остане дефанзивава наша швајцарско сирење... :nesum:
brat ne zboruvaj taka nemi zadavaj sokovi deka ribs ke si odi sekoj dn uste sabajle stanuvam da vidam dali go prodolzil dogovorot

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
abe ostanal ribery ili ne ako dzeko resi da si odi kako i da e bayern ke se umesa pa dali ke go zeme ili drug ke go sobere toa ne se znae inace taa formacija na bobi so kroos ko AMC e super ednostavno ako ne go igra van gaal kroos bolje da go ostaime uste edna godina zasto tipot e daleku podobar i potehnicar od muller a ovoj 100% od utakmicite gi odigra ako go vratat kroos siguren sum deka ke gi igra poveketo utakmici

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Нели до крајот на Март ќе кажеше дали го продолжува договорот...До кога ќе го трпат...Сакаше успеси,ете му успеси,незнам што се чека толку.Ако сака пари нека каже уште сега и да му пакуваме куферите.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ај малце околу трансфер-политиката и трансфер пазарот.

Ова е специфична година за купување во летниот преоден рок.Спецификата е во Светското првенство.Убеден сум дека Баерн веќе го имаат костурот за екипата за новата сезона,и кои играчи одприлика планираат да ги земат.
Тоа е така бидејќи мора да делуваат најкасно до месец дена.Штом завршат првенствата,играчите ќе одат на Светско,и тука веќе ситуацијата се менува.Никој неможе ништо да гарантира.Може еден играч што сега вреди 15,по светското да вреди 30 милиони.Или пак уште полошо да се зголему конкуренцијата,и шансите за купување на тој играч ќе бидат минимални.

Мислам дека треба што побрзо да реагираат,и да одпочнат преговори со тие играчи за кои се заинтересирани од управа и тренерот нормално,бидејќи по светското ситуација нема да биде иста.

Е сега читам на билд денес многу добра статија.

Околу Рибери.

Баерн со приходидте годинава кои се навистина големи,не зависи веќе од Рибери,и тоа дали ќе си оди.Рибери има важечки договор до 2011.И да не продолжи сега,ќе остане до 2011,а тогаш ќе си оди за џабе.Во негова корист е сега да си ја осигура судбината.Догодина ќе има 28, и прашање е кој ќе сака да го земе,сооглед на неговата возраст,наспроти огромната плата која би ја зимал.

Такашкто,олабавете се,успехот во полуфиналето го реши проблемот и со Рибери.Сега сум посиугрен дека ќе потпише во скоро време.По мене агентот е проблемот и неговата провизија,но ќе решат и тоа.

Околу центрлаен се шпекулура за Немања Видиќ.Светска класа,токму тоа што ни треба.Препорачан бил од Олиќ како одличен дефанзивец.Он ќе кошта 25-30 милиони евра.

Тука е и Мануел Ноер за кој сум сигурен дека ќе дојде,и евентуално лев бек и Џеко,во замена за Клосе,Тимошчук и 20 милиони што е добра понуда.Клосе за џабе зима огромна плата во Баерн.

Тоа е тоа,сигурно е едно,а тоа е дека ќе имаме уште појака екипа догодина.

А околу Лион:Не се летајте,полуфинале е!Се е можно.....Се надевам дека нема да имаме проблеми како со Манчестер.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
За 8 и Робен може да го одбијат во пакет - нека размилат убаво...

:pop:

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе им го дадиме, за Тевез замена ако сакаат.:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom