Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Neznam so e rabotata so Roben ne e sigurno dali ce igra 1 sostav protiv man...
nekoa taktika na Vangalovski ili pa ne e 100fit

M

Mario Gómez

Гостин
Мене не ми е јасно како е можно да си скоро фит за вторник, а да неможеш да играш по 8 дена.:uvo:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ееее тоа да видиш :headbang: Знам имало такви ситуации кај што играчи секој викенд 4-5 викенди по ред „се враќале“ и никако да се вратат...

Сепак мислам за Робен е чиста претпазливост. Во некоја друга екипа 90% сум сигурен ќе му бапнеа 5 инекции и ајт марш. Плус со Робен мора да си екстра претпазлив. Сеуште „мускулот му е уморен“. Ај ќе видиме што ќе испадне јас мислам едно полувреме сигурно ќе игра за повеќе... we'll see :helou:

Н

'Никола'

Гостин
Од каде бе сега ова, Робен не игра? Не можи по две недели уште мускулот да му биде уморен сеуште, тука нешто не е во ред. Или нешто кријат или некоја тактика е ова.:toe:
Иначе еве сеа гледам на официјалната, Робен и вБајтен изгледа ќе играат. но се појавува можност и Руни да заигра. Дефинитивно сакам и тој да игра, за да гледаме врвен фудбал, затоа што кога играме со најдобрите екипи во Европа, тогаш покажуваме дека сме едни од нив.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
По мене Ван Бајтен ќе игра сигурно,убеден сум,нема проблем он.

Околу Робен,можно е,ради тактиката Ван Гал да го чува како џокер ако не дај боже тргне на лошо,па да ни треба по офанзивна игра.(Ja мислам дека ќе биде грешка да не игра,ако е спремен.Реално гледано,немаме толку добра средина која може да игра цврсто,па се да ставиме на таа карта.Точно дека изиграа феноменално во Минхен,но мислам дека треба да го употребиме најсилното оржује а тоа се крилата.Многу е подобро да примиме гол,ама и да дадеме,отколку да играме црвсто и да се браниме,па при крај да попуштиме)

Инаку без Робен,ќе оди со Алтинтоп Ван Бомел и плус сега Швајни на средината.

Милер и Рибери по страните ќе шибаат,а Олиќ нормално централно,со можност подоцна да влезе Гомез.

Имаме добра екипа,и со добра тактичка поставеност може да извадиме најмалце нерешено,и ако треба да се оди на победа и сигурен пласман.

Драго ми е што во Саботата Баерн покажа дека може да игра мудро,да игра тактички на резултат,кога е потребно,и тоа ќе ни користи.

Околу Руни,сеедно,но според тоа што изјави Фергусон,нема шанси да игра.Ќе одсуствуа уште една недела минимум мислам,иако ќе биде добро за утакмицата да игра.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Од каде бе сега ова, Робен не игра? Не можи по две недели уште мускулот да му биде уморен сеуште, тука нешто не е во ред. Или нешто кријат или некоја тактика е ова.:toe:
Иначе еве сеа гледам на официјалната, Робен и вБајтен изгледа ќе играат. но се појавува можност и Руни да заигра. Дефинитивно сакам и тој да игра, за да гледаме врвен фудбал, затоа што кога играме со најдобрите екипи во Европа, тогаш покажуваме дека сме едни од нив.
Руни "можда" ке биде во составот ама во резервите.. Ама не верувам дека Ферги ке ризикува да го сатава во игра а па и на клупа. а ако биде на клупа секако дека ке влезе при крај 15-20 минути ако има потреба :smir:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Збориш дека навивачите на Манчестер се ненормални и зборуваат глупости, а и ти го зборуваш истото.
Фудбал е, Манчестер моментално е во криза, но игра на домашен терен. Не викам дека сигурно поминува. Според мене шансите се 50-50. И Фиорентина играше без Муту (на пример) па ви одржа лекција по фудбал, како и вие на нас (не го негирам тоа). Па така кога ќе поминете тогаш се радувај, а не критикувај некого што зборува исто што и ти.
Златен да се разбереме. Никаде во мојот пост нема коментар од типот "ќе го јадете како никогаш до сега"; "Ќе им збуцаме 7 на умрените"; "Ќе го јадат на Алианз/ОТ"; и слични глупости. Каде виде дека јас го зборувам истото?

Мојот пост беше токму поради таквите коментари на некои дечиња (секоја чест на исклучоци) што само Руни го знаат дека игра во Манчестер и најверојатно сакале да се откажат оти си заминал Роналдо...

Извини ако си се пронашол ти во постот, не сакам никого да навредувам.
Поздрав и нека победи подобриот. (а кој е подобриот видовме :pos2: мала шала)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Златен да се разбереме. Никаде во мојот пост нема коментар од типот "ќе го јадете како никогаш до сега"; "Ќе им збуцаме 7 на умрените"; "Ќе го јадат на Алианз/ОТ"; и слични глупости. Каде виде дека јас го зборувам истото?

Мојот пост беше токму поради таквите коментари на некои дечиња (секоја чест на исклучоци) што само Руни го знаат дека игра во Манчестер и најверојатно сакале да се откажат оти си заминал Роналдо...

Извини ако си се пронашол ти во постот, не сакам никого да навредувам.
Поздрав и нека победи подобриот. (а кој е подобриот видовме :pos2: мала шала)
Пазете се во среда ќе не наполнат Ман. Јун. нема да знеме главата кај ни е. Ман. Јун. се најјаки. Се игра на ОТ, ОТ е закон, ОТ е храм на фудбалот и никој неможе да тепа таму...

Манчестер воа, Манчестер ноа, ОТ воа, ОТ ноа... Ги слушам Манчестерциве и смешно ми е, единтвено они можат да бидат такви нереални и да не признаваат порази. Али ај, таков им е менталитетот, педерски (попримиле нешто од Роналдо можеби)

Се виде во вторникот во Минхен кој е кој. Канонада кон голот на бебињата.. Се виде кој има поубава игра а кој има само одбрана и напаѓач (не напад, туку напаѓач). Единтвено ви вредеше Ван Дер СТАР кој спаси од 3-4 примени.. голови. А шо ќе правите сега бе дечиња без тој напаѓач кој ќе дава голови? Не се надевате белки дека Македа пак ќе даде со рака како денеска против Челзи?

И да голем к** ако се играло на ОТ, стадионот да не ќе игра за Манчестер? Со таква игра што ја прикажавте на Алианз, Барнли ќе ве тепаа.. Или ве тепаа веќе еднаш? :pos2:

Ќе правиме муабет и во среда, дотогаш давајте ни по 5 гола. Среќно!

Морав да го напишам воа, многу ме изнервираа прееска некои крекачи за Манчестер какви што ги има многу и по форумов. Намерно го напишав тука во нашиов фан клуб оти не планирам да се карам после
Ај прочитај си го пак постот, посебно болдираното. Го навредуваш Манчестер, за првиот натпревар зборуваш како веќе 3-4:0 да сте не победиле, што автоматски значи сигурен си дека Баерн ќе помине, баш како тие за кои зборуваш од нашиот фан клуб. И вие изгубивте од Фрајбург па јас да се смеам на тоа? Најди пост од мене кај што сум пишал дека ќе ви дадеме 7 комада... дека Олд Трафорд има виши сили... :uvo:
Бај д веј, златен, кој е подобриот ќе видиме во среда, првиот дел го доби Баерн, нешто што никогаш не го негирав, ама има да се играат уште минимум 90 минути. :helou:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Da vi kazem pravo so Roben mi pukna k***v so muskul ima toj (ako e vistina)
ne e cudo da e nekoa taktika a za Runi nemasanse da igra samo zborovi se

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
И јас мислам дека нема шанси да игра,сега го гледав на ТВ со патерици и ногата до колено у гипс.:toe:

P

PoisonLady

Гостин
Да да,99 % Руни нема да игра (дури нема ни на клупа да биде) Се се тоа само шпекулации колку разгорување на и онака жешката и тензична атмосфера пред натпреварот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Еве еден долг и содржаен highlights од вчерашниот натпревар
Schalke : Bayern Munchen

http://www.footytube.com/video/schalke-04-v-bayern-munchen-38800
Топ :tv:

Инаку нема што да се размислува - Робен ни беше на располагање цел втор дел од сезоната зошто добро беше „чуван“ од цел стручен медицински и фитнес тим. Знам дека Баерн има меѓу 2-3 најдобри тимови задолжени за играчите и надвор од теренот како и веројатно најдобриот капацитет за тренинг и подготовка во свет па нема зошто сега да не верувам во проценката на клубските доктори и вГаал.

Ако е 100% спремен ќе игра. Ако е 90тина% спремен мислам дека ќе добие полувреме или барем 30тина минути. Ако не е фит - знам дека нема да го ризикуваат здравјето на играчот.

Со или без него нашата игра треба да ја играме. Ни под разно на 0:0 не смее да се оди. Не знаеме ние поинаку да играме освен со многу посед. Верувам во тимот - кој и да е изборот на Вангаловски!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Дефинитиваменте не смее да се оди на 0:0 и знам дека нема ни да одиме на тој резултат.Сувишно е да се браниш 90 мин и при крај да примиш,после ќе се чешаме.
Треба стабилна игра пред се во одбраната и средината,и како ќе поминува време Манчестер ќе мора да игра поотворено и тука на контри ќе мораме да бидеме ефикасни.:toe:

Н

'Никола'

Гостин
Се согласувам со вас дека не смееме ни да помислиме да чуваме 0:0. Негогаш дури и си помислувам дека можеби е подобро првите 15 минути резултатот да биде 1:1, за да нема такво нешто. Оти којзнае што се не се врти во онаа луда (но добра) глава на нашиот Лазе Вангаловски.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom