Руни "можда" ке биде во составот ама во резервите.. Ама не верувам дека Ферги ке ризикува да го сатава во игра а па и на клупа. а ако биде на клупа секако дека ке влезе при крај 15-20 минути ако има потреба :smir:Од каде бе сега ова, Робен не игра? Не можи по две недели уште мускулот да му биде уморен сеуште, тука нешто не е во ред. Или нешто кријат или некоја тактика е ова.
Иначе еве сеа гледам на официјалната, Робен и вБајтен изгледа ќе играат. но се појавува можност и Руни да заигра. Дефинитивно сакам и тој да игра, за да гледаме врвен фудбал, затоа што кога играме со најдобрите екипи во Европа, тогаш покажуваме дека сме едни од нив.
Златен да се разбереме. Никаде во мојот пост нема коментар од типот "ќе го јадете како никогаш до сега"; "Ќе им збуцаме 7 на умрените"; "Ќе го јадат на Алианз/ОТ"; и слични глупости. Каде виде дека јас го зборувам истото?Збориш дека навивачите на Манчестер се ненормални и зборуваат глупости, а и ти го зборуваш истото.
Фудбал е, Манчестер моментално е во криза, но игра на домашен терен. Не викам дека сигурно поминува. Според мене шансите се 50-50. И Фиорентина играше без Муту (на пример) па ви одржа лекција по фудбал, како и вие на нас (не го негирам тоа). Па така кога ќе поминете тогаш се радувај, а не критикувај некого што зборува исто што и ти.
Златен да се разбереме. Никаде во мојот пост нема коментар од типот "ќе го јадете како никогаш до сега"; "Ќе им збуцаме 7 на умрените"; "Ќе го јадат на Алианз/ОТ"; и слични глупости. Каде виде дека јас го зборувам истото?
Мојот пост беше токму поради таквите коментари на некои дечиња (секоја чест на исклучоци) што само Руни го знаат дека игра во Манчестер и најверојатно сакале да се откажат оти си заминал Роналдо...
Извини ако си се пронашол ти во постот, не сакам никого да навредувам.
Поздрав и нека победи подобриот. (а кој е подобриот видовме :pos2: мала шала)
Ај прочитај си го пак постот, посебно болдираното. Го навредуваш Манчестер, за првиот натпревар зборуваш како веќе 3-4:0 да сте не победиле, што автоматски значи сигурен си дека Баерн ќе помине, баш како тие за кои зборуваш од нашиот фан клуб. И вие изгубивте од Фрајбург па јас да се смеам на тоа? Најди пост од мене кај што сум пишал дека ќе ви дадеме 7 комада... дека Олд Трафорд има виши сили... :uvo:Пазете се во среда ќе не наполнат Ман. Јун. нема да знеме главата кај ни е. Ман. Јун. се најјаки. Се игра на ОТ, ОТ е закон, ОТ е храм на фудбалот и никој неможе да тепа таму...
Манчестер воа, Манчестер ноа, ОТ воа, ОТ ноа... Ги слушам Манчестерциве и смешно ми е, единтвено они можат да бидат такви нереални и да не признаваат порази. Али ај, таков им е менталитетот, педерски (попримиле нешто од Роналдо можеби)
Се виде во вторникот во Минхен кој е кој. Канонада кон голот на бебињата.. Се виде кој има поубава игра а кој има само одбрана и напаѓач (не напад, туку напаѓач). Единтвено ви вредеше Ван Дер СТАР кој спаси од 3-4 примени.. голови. А шо ќе правите сега бе дечиња без тој напаѓач кој ќе дава голови? Не се надевате белки дека Македа пак ќе даде со рака како денеска против Челзи?
И да голем к** ако се играло на ОТ, стадионот да не ќе игра за Манчестер? Со таква игра што ја прикажавте на Алианз, Барнли ќе ве тепаа.. Или ве тепаа веќе еднаш? :pos2:
Ќе правиме муабет и во среда, дотогаш давајте ни по 5 гола. Среќно!
Морав да го напишам воа, многу ме изнервираа прееска некои крекачи за Манчестер какви што ги има многу и по форумов. Намерно го напишав тука во нашиов фан клуб оти не планирам да се карам после
Топ :tv:Еве еден долг и содржаен highlights од вчерашниот натпревар
Schalke : Bayern Munchen
http://www.footytube.com/video/schalke-04-v-bayern-munchen-38800