I
InF3cTeD
Гостин
Океј пеерче...пиши за сигурно да знаеме
п.с. нас не ни требит такси,секако со кола ќе идеме :smir:
п.с. нас не ни требит такси,секако со кола ќе идеме :smir:
Ja sum i za ako ostane ribery da go zeeme elia .Taka ke moze poveke da se rotira i ako e povreden nekoj da moze da imame soodvetna zamena a ne Pranjic.ga
da gleam i na RTL neso kazuvaat mn se zagreani za Elia sigurno ima neso tuka.. mene stvarno mi se sviga dobar tehnicar ima dobar dribling, brz pa zaso da ne go zemime)
Џабе правите муабети, овој ќе го земеме, оној ќе го земеме, кога сеуште ништо не се знае. Сето се сведува на шпекулации. Јас мислам дека и не ни требаат многу засилувања за в година со огледа на тоа што Кроос се враќа. Секако еден бек (лев или десен без разлика), евентуална замена за Рибери ако си оди, и можеби ако напушта Клосе, еден напаѓач да му прави друштво на Гомез. Другите си се супер и мислам дека не им треба менување (барем уште една сезона).
Tesko ke bide toa so sigurnost moze duri i penali da odlucuvaat ali se nadevam na najdobroto i plus optimizam mi dava SONOT sto go sonuvav pred 2 dena kade gi pobedivme na Man Utd so 3-0 pa taka i ke odam do kladilnica da ja istipuvam konecen rezultat Bayern - Man Utd 3:0/Со среќа со Јунајтед во ЛШ и се надевам дека ќе ги поминете!!![]()
Dobar plan samo da se ostvari.Ќе игра со најсилен можен состав,тоа е сигурно.....
Човекот мрази да губи,и ќе го искористи максимумот против Штутгарт.
Сепак мислам дека нема да оди со глава во ѕид.Мое мислење е дека ќе проба прво полувреме да добиеме резултат,со што второ искача Робен и можда Ван Бомел,а ќе влезат Тимошчук и Алтинтоп,и ќе играме дисциплинирано на резултат.
Тоа може да биде добра проба пред Манчестер........
Се на се,мислам дека ќе земеме 3 бода лесно!
3:0 конечен? hail:Tesko ke bide toa so sigurnost moze duri i penali da odlucuvaat ali se nadevam na najdobroto i plus optimizam mi dava SONOT sto go sonuvav pred 2 dena kade gi pobedivme na Man Utd so 3-0 pa taka i ke odam do kladilnica da ja istipuvam konecen rezultat Bayern - Man Utd 3:0/
Да да добар знак беше тоа:pos2: Ама сум се разбудил на 1-3 и затоа не знаев дека ќе испадне 1-4.3:0 конечен? hail:
Е ти брат си оптимиста... секоја чест муда по тротар треба да ти се влечат за 3:0 да ја играш.
Е сега последен пат кога на некој наш навивач нешто „му се сони“ беше на Баварецот против Јуве кога рече ќе сме губеле 1:0 па ќе сме даеле три гола... Му се скинавме од смеење посебно што Јуве го тепаше Интер пред таа утакмица а на крај испадна дека на 3:1 човекот се разбудил и не ја догледал до крај... како заврши знаеме... Добар знак?![]()
И јас го мислам истото:smir:Ќе игра со најсилен можен состав,тоа е сигурно.....
Човекот мрази да губи,и ќе го искористи максимумот против Штутгарт.
Сепак мислам дека нема да оди со глава во ѕид.Мое мислење е дека ќе проба прво полувреме да добиеме резултат,со што второ искача Робен и можда Ван Бомел,а ќе влезат Тимошчук и Алтинтоп,и ќе играме дисциплинирано на резултат.
Тоа може да биде добра проба пред Манчестер........
Се на се,мислам дека ќе земеме 3 бода лесно!