Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I

InF3cTeD

Гостин
Океј пеерче...пиши за сигурно да знаеме

п.с. нас не ни требит такси,секако со кола ќе идеме :smir:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ga

da gleam i na RTL neso kazuvaat mn se zagreani za Elia sigurno ima neso tuka.. mene stvarno mi se sviga dobar tehnicar ima dobar dribling, brz pa zaso da ne go zemime :))
Ja sum i za ako ostane ribery da go zeeme elia .Taka ke moze poveke da se rotira i ako e povreden nekoj da moze da imame soodvetna zamena a ne Pranjic.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Za rotacija Elia e super,garant ke go zememe ne za drugo tuku deka e od holandija :)))

Н

'Никола'

Гостин
Џабе правите муабети, овој ќе го земеме, оној ќе го земеме, кога сеуште ништо не се знае. Сето се сведува на шпекулации. Јас мислам дека и не ни требаат многу засилувања за в година со огледа на тоа што Кроос се враќа. Секако еден бек (лев или десен без разлика), евентуална замена за Рибери ако си оди, и можеби ако напушта Клосе, еден напаѓач да му прави друштво на Гомез. Другите си се супер и мислам дека не им треба менување (барем уште една сезона).

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Џабе правите муабети, овој ќе го земеме, оној ќе го земеме, кога сеуште ништо не се знае. Сето се сведува на шпекулации. Јас мислам дека и не ни требаат многу засилувања за в година со огледа на тоа што Кроос се враќа. Секако еден бек (лев или десен без разлика), евентуална замена за Рибери ако си оди, и можеби ако напушта Клосе, еден напаѓач да му прави друштво на Гомез. Другите си се супер и мислам дека не им треба менување (барем уште една сезона).

Pa taman si e rabotava kako so vikas ti...Bakary Sagna desen bek za da moze Lahm da si igra na svojata pozicija lev bek i Davivd Villa ili Van Persie.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Елиа на големо се шпекулира. Добар играч само ќе треба да го средат еве повреден е доста - тој дел кога играше имаше топ учинок нешто како 6 гола и 7 асистенции на 20 натпревари. Не знам дали и „Баерн матерјал“ човекот ама во секој случај немам ништо против трансферов се додека е под 13-14 милиони. Лошото е што тек сега потпша за Хамбург и има договор до 2014...

Денес читам интервју со Рибс во ТЗ и ако знае шо сака овој еве на :tapp: (т.е. пари сака јасно ми е) Сега договорот дали ќе бил на 3,4 или 5 години веќе не било толку битно... Збунки им праи на новинариве :kesa:

Него ајмо на 3 бода со Штутгарт утре за увертира пред Манчестер! Се надевам на еден подзакрпен состав и одмор за највредните! За Лам да не се лажеме нема да го извади ама за другите се надевам ќе добијат одмор...

-------------Бурињо :star:
Фичо--вБајтен--Бади--Контенто
------------Тимо--Швајни
Алтинтоп------------------Рибери
-------------Олиќ
-------------------Клосе

Михо-->Контенто (под услов да има намера да го игра Михо во прва во Вторник)

Гомез најрано, би бил спремен за во вторник... Мене сепак не ми се верува :nesum:

Н

'Никола'

Гостин
Мене брат не ми се верува воопшто да одмора некој. Сака да ги убие на терен изгледа. Не знам зошто Гомез не би играл, јас колку што знам рекоја дека 100% ќе бил спремен за со Штудгарт.:toe:
Михо нека го чува за со Манчестер, чисто онака да има кој да го чува Руни:tapp:.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Кечерот и вБомел за Руни се тука :sport1: gimli: вБомел црвен пие во 67ма најкасно

А ако е будала нека ги пушти сте и Милер и Робен и Гомез на штаки со Штутгарт па нека се чеша во Вторник после ебате будалата... Доста е што Швајни ќе треба да го менуваме, Гомез и Михо се несигурни не ни требаат уште проблеми...

Н

'Никола'

Гостин
Дечки, заинтересираност за утре за гледање во Irish Pub? Ајде пишете, да видиме дали да организираме. По можност до вечерва да се знае.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ќе игра со најсилен можен состав,тоа е сигурно.....

Човекот мрази да губи,и ќе го искористи максимумот против Штутгарт.

Сепак мислам дека нема да оди со глава во ѕид.Мое мислење е дека ќе проба прво полувреме да добиеме резултат,со што второ искача Робен и можда Ван Бомел,а ќе влезат Тимошчук и Алтинтоп,и ќе играме дисциплинирано на резултат.

Тоа може да биде добра проба пред Манчестер........

Се на се,мислам дека ќе земеме 3 бода лесно!

Плавиот

Изет Фазлиновиќ
Член од
26 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
2
Со среќа со Јунајтед во ЛШ и се надевам дека ќе ги поминете!!:pipi::pipi:

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Со среќа со Јунајтед во ЛШ и се надевам дека ќе ги поминете!!:pipi::pipi:
Tesko ke bide toa so sigurnost moze duri i penali da odlucuvaat ali se nadevam na najdobroto i plus optimizam mi dava SONOT sto go sonuvav pred 2 dena kade gi pobedivme na Man Utd so 3-0 pa taka i ke odam do kladilnica da ja istipuvam konecen rezultat Bayern - Man Utd 3:0/

Сепак мислам дека нема да оди со глава во ѕид.Мое мислење е дека ќе проба прво полувреме да добиеме резултат,со што второ искача Робен и можда Ван Бомел,а ќе влезат Тимошчук и Алтинтоп,и ќе играме дисциплинирано на резултат.

Dobar plan samo da se ostvari.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Tesko ke bide toa so sigurnost moze duri i penali da odlucuvaat ali se nadevam na najdobroto i plus optimizam mi dava SONOT sto go sonuvav pred 2 dena kade gi pobedivme na Man Utd so 3-0 pa taka i ke odam do kladilnica da ja istipuvam konecen rezultat Bayern - Man Utd 3:0/
3:0 конечен? hail:

Е ти брат си оптимиста... секоја чест муда по тротар треба да ти се влечат за 3:0 да ја играш.

Е сега последен пат кога на некој наш навивач нешто „му се сони“ беше на Баварецот против Јуве кога рече ќе сме губеле 1:0 па ќе сме даеле три гола... Му се скинавме од смеење посебно што Јуве го тепаше Интер пред таа утакмица а на крај испадна дека на 3:1 човекот се разбудил и не ја догледал до крај... како заврши знаеме... Добар знак? :vozbud:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
3:0 конечен? hail:

Е ти брат си оптимиста... секоја чест муда по тротар треба да ти се влечат за 3:0 да ја играш.

Е сега последен пат кога на некој наш навивач нешто „му се сони“ беше на Баварецот против Јуве кога рече ќе сме губеле 1:0 па ќе сме даеле три гола... Му се скинавме од смеење посебно што Јуве го тепаше Интер пред таа утакмица а на крај испадна дека на 3:1 човекот се разбудил и не ја догледал до крај... како заврши знаеме... Добар знак? :vozbud:
Да да добар знак беше тоа:pos2: Ама сум се разбудил на 1-3 и затоа не знаев дека ќе испадне 1-4.

И јас го мислам истото:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom