Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Читам наназад и се чудам на дискусијава што се развила.......

Нема логика ни едното и другото што го зборите.

Факт е дека Франк Рибери заедно со Аријен Робен се најдобрите траснфери на Баерн во последните 15 години.

Франк Рибери е човекот кој пред две сезони,ја прероди екипата на Баерн,буквално ја воскресна.....И не само Баерн туку и Бундеслигата генерално.

Рибери е човек на кој Баерн треба да е многу благодарен,а исто и во обратна насока.Баерн е екипата која му овозможи да ја покаже својата неверојатна класа,и да прерасне во еден од најдобрите играчи на денешницата.

И мислам дека дебатата околу Рибери е стварно сувишна.Ќе видиме што ќе одлучи и тоа е тоа.Ни Баерн почна со Рибери,нити ќе заврши без него.

Тоа што треба сите да не интересира е дуелот со Штутгарт,и после дуелот со Манчестер........
Враќањето на Гомез многу ќе помогне дефинитивно!

А до ботот од Реал,само една порака имам:

Мнооооооогу комплекси бе другарче.............Не е убаво така!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Еј Баварци - баварки - баварчиња и баварчишта.... ај видете таму организирајте или напрајте нешто за кај филе да има и манчестер фан клуб оти ако нема знаете кој е митот.....
Ne te razbiram ... sakas da se izborime nie od bayern FAN CLUB da ima navivaci na Man Utd vo emisijata kaj File ili ???

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Немојте за Рибери така ќе се караме. Па да не беше он Баерн ќе играше Интертото,и на Вуко Каров турнирчево у Кавадарци ќе го викнеа(мала шала)

А ова со Холандезиве може да стане опасна работа ако се накотат,па после Гал ако си иде и овие ќе си бегаат,и ќе настане курцшлуз. Мора да се креира екипа за во иднина,а не екипа за една сезона и толку.
За засилувања рано е да зборуваме,сега со Штудгарт очекувам да го одмори Робен,Лам па и Милер и да ги тепаме бар со 1-0. Би било одлично повторно да не примиме гол.

А за мадриѓанчето не обрнувајте пажња,ранетиот ѕвер не знае како и каде да се испразни:toe:

Lord Brandon

I came-I saw-I conquered!
Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Ne te razbiram ... sakas da se izborime nie od bayern FAN CLUB da ima navivaci na Man Utd vo emisijata kaj File ili ???
Не да се избориме.... туку ако треба некоја минимална помош или whatever.... оти сите знаеме шо прават екипите на тие шо се во емисија како фан клуб..... од септември навака сите изгубија само барса тепаше единствена последниот пат.... па викам поарно да сме 2 фан клуба одколку само ние да се изрезилиме таму како и сите дватринаесе фан клуба шо беа таму претходно.....

Н

'Никола'

Гостин
Не да се избориме.... туку ако треба некоја минимална помош или whatever.... оти сите знаеме шо прават екипите на тие шо се во емисија како фан клуб..... од септември навака сите изгубија само барса тепаше единствена последниот пат.... па викам поарно да сме 2 фан клуба одколку само ние да се изрезилиме таму како и сите дватринаесе фан клуба шо беа таму претходно.....
Не се секирај, среќата ги прати храбрите, нема малери.

Туку за со Штудгарт, ме интересира кој и дали воопшто ќе одмори некого, или ќе ги цеди до смрт повторно истите. Би требало Робен, Лам и Милер, како што е и погоре кажано. Тие најмногу заслужија одмор, а и да изигра тој што ќе го замени Швајни на првата со Манчестер.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Читам наназад и се чудам на дискусијава што се развила.......

Нема логика ни едното и другото што го зборите.

Факт е дека Франк Рибери заедно со Аријен Робен се најдобрите траснфери на Баерн во последните 15 години.

Франк Рибери е човекот кој пред две сезони,ја прероди екипата на Баерн,буквално ја воскресна.....И не само Баерн туку и Бундеслигата генерално.

Рибери е човек на кој Баерн треба да е многу благодарен,а исто и во обратна насока.Баерн е екипата која му овозможи да ја покаже својата неверојатна класа,и да прерасне во еден од најдобрите играчи на денешницата.

И мислам дека дебатата околу Рибери е стварно сувишна.Ќе видиме што ќе одлучи и тоа е тоа.Ни Баерн почна со Рибери,нити ќе заврши без него.

Тоа што треба сите да не интересира е дуелот со Штутгарт,и после дуелот со Манчестер........
Враќањето на Гомез многу ќе помогне дефинитивно!

А до ботот од Реал,само една порака имам:

Мнооооооогу комплекси бе другарче.............Не е убаво така!
па прилично се што мислам е кажано....:aplauz::aplauz:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Н

'Никола'

Гостин
Interesna situacija navivac na Schalke mu rekol na Hoeness "Hoeneß, please let Neuer stay here." i ovoj mu odgovoril : Yes, but only for another year. So ova uste poveke se podgrevaat rabotite okolu Neuer cim houness ne gi otfrla znaci deka ima neso.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/2010/03/26/wechsel-wirbel/schalke-torwart-manuel-neuer-benedikt-hoewedes.html
Хехехе, не им верувајте многу на билд, цело време само нешто пишуваат, колку да се напишело. Јас колку што знам официјално од Баерн ја отфрлија заинтересираноста за Ноер, и дека биле презадоволни од формата на Бут. Е сеа за понатаму ќе видиме како ќе се одвиваат работите.

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
vo pravo si so Bild najgolemi spekulanti vo germanija ne treba da im se veruva a za Neuer narednava sezona ne ali za ponataka ke praime muabet

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки, фановите на Јунајтед имаат историја со Филе, не верувам дека би викнал црвени таму :smir:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
ја обично си ги глеам спокс точка ком, а и телетексов на вокс, а и ептен им веруам... на двете страни на големо се зборуе нешто за Елиа, значи не е само обична шпекулација

I

InF3cTeD

Гостин
И Интерашиете од Велес беа..па Интер тепаше :smir:

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
ја обично си ги глеам спокс точка ком, а и телетексов на вокс, а и ептен им веруам... на двете страни на големо се зборуе нешто за Елиа, значи не е само обична шпекулација
ga

da gleam i na RTL neso kazuvaat mn se zagreani za Elia sigurno ima neso tuka.. mene stvarno mi se sviga dobar tehnicar ima dobar dribling, brz pa zaso da ne go zemime :))

I

InF3cTeD

Гостин
екипо ај некој нека ме извести за одењево Вторник кај Филе,да се договориме кај да се најдеме ние шо ќе идеме од страна....време,место итн итн

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не сум сигурен во колку најкасно требаше да сме во студио - мислам околу 19:30 беше договорот.

Ќе се чекаме околу 18:45 пред ГТЦ од кај Холидеј Ин па накај Канал5 со такси по 4ица зш е доста далеку.

Ова е првично колку за ориентација - за официјално задутре ќе пишеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom