I
InF3cTeD
Гостин
а на goal.com не им верувам ич така да пропаѓа во вода тоа....
Здраво, нов сум на форумот и јас сум фан на Баерн Минхен, па ке се дружиме ..СЕ НАДЕВАМ.
![]()
За Рибери е глупаво да се коментира од извори како гол.ком или некој македонски сајт кој се повикува на полупреведени извадоци од Француски или Германски. Кога ќе видам на некој германски сајт на кој му верувам или на официјалната страна на Баерн нешто тогаш ќе зборуваме.Ајде ајде, секогаш примаме нови членови.:smir: Добредојде, па се надевам на активност.И нормално ако си во Скопје редовно збиралиште за гледање натпревари ни е Irish Pub.
само spox точка com му е мајката, таму нема промашај за германските тимовиЗа Рибери е глупаво да се коментира од извори како гол.ком или некој македонски сајт кој се повикува на полупреведени извадоци од Француски или Германски. Кога ќе видам на некој германски сајт на кој му верувам или на официјалната страна на Баерн нешто тогаш ќе зборуваме.
А инаку ова за Варгас беше добра забелешка - сепак Лам да се остави десно... Значи Алаба или Прањич... Господ на помош... :pop:
И на kicker никогаш не сум видел шлапање без везе а sport1 сумира се и пишува на што се повикуваат. Bild е нешто како goal.com :helou:само spox точка com му е мајката, таму нема промашај за германските тимови
Се моли Торпедо да пише пред утакмцита со Фиорентина.
Ќе биде од огромно значење за тимот,и за победа над фиорентина!!!
Торпедо те чекаме!!!
п.с. Ако Торпедо пише на фиорентина и нема спас 100%!!!(имаат нешто поише од 24 часа да го спречат)
Торпедо е тука и пиша,ама ќе си ќутамКај ви е Торпедо? :|
Го снема, немој сега да почнете со порази. :pos2: